Tutorial med Mineralpudder

I dag vil jeg vise dig, hvordan du kan bruge vores mineralpudder på forskellige måder

Hvad skal du bruge til dette look?

Vores ovnbagte mineralpudder er udviklet på rene og naturlige ingredienser og indeholder bl.a. sheasmør og mandelolie. Den er bagt ved svag varme i 24 timer, hvilket efterlader den med en silkeblød tekstur. Vores mineralpudder er til dig, der ønsker et semi-mat look, hvor huden ser dejlig sund og frisk ud. Derudover føles den naturlig og let på huden, mens den giver den perfekte dækning. Du kan både opnå høj dækkeevne ved at duppe mineral pudderen på, eller en let dækkeevne ved at påføre pudderen i cirkelbevægelser.

Se med i videoen, hvor jeg guider dig i to forskellige teknikker til at påføre vores mineralpudder.

Low/Medium Coverage Mineral Powder look

Ønsker du et naturligt og mindre dækkende mineralpudder look, så skal du bruge teknikken, hvor du kører din Kabuki pensel rundt i cirkelbevægelser – først på produktet og så på huden. Det vil give dig en naturlig mineralpudder effekt.

High Coverage Mineral Powder look

Ønsker du derimod et mere dækkende mineralpudder look, så skal du lægge din Kabuki pensel ned på produktet og duppe det på huden. Det er vigtigt, at du får godt med produkt på penslen, så pudderen får lov til at arbejde sig godt ind i huden og giver dig et mere dækkende resultat.

Det er en smagssag, om du er til det ene eller det andet look. Jeg er personligt selv mest til det mere dækkende look, fordi jeg synes, at huden bliver så smuk af en helt ensartet base og så synes jeg også, at jeg nemmere kan styre produktet og arbejde produktet godt ind i huden.

Her til sidst, vil jeg give et lille fif, hvis du ønsker mere glow i din mineralpudder. Vores mineralpudder er matte, så hvis du vil have mere shine i din base på huden, kan du her blande mineralpudderen med vores 01 Highlight Gloaming eller 01 Mineral Bronzing pudder Apricity.

Jeg håber, du er blevet klogere på de forskellige måder, du kan bruge vores mineralpudder og har lyst til at lege med teknikkerne derhjemme.

Psst.. Har du brug for hjælp til farvevalg? Så kan du se vores videoer på miild.dk, hvor vi viser dig alle 6 pudderfarver på 6 forskellige hudtoner. Du skal blot klikke på den pudderfarve i højre side, du vil se, så kommer videoen frem.

Med kærlighed,
Tine <3

7 replies
 1. Henriette says:

  Tak for denne video!! Da jeg mødte dig i Århus, viste du min datter og jeg denne måde at bruge børsten på, og det fungerer så godt for os begge to!!
  Jeg mangler kun få produkter fra jeres linje for dette er det bedste mineralet makeup produkt, som jeg har brugt

  Svar
  • Camilla says:

   Hej Jette, tak for din besked.

   Det er ikke altid der er behov for solfilter i hudpleje og i makeup. I forhold til vores produkter, så anvender vi certificeringerne for at sikre miljøet og sundheden. Dette sætter nogle begrænsninger for vores produkter.

   I AllergyCertified certificerede produkter må vi ikke tilføje solfiltre i makeup produkter, da de har vurderet at det ikke har en funktion i produktet og derfor kun tilføjer en større risiko for at folk reagerer på det.

   Så derfor ville man skulle bruge en solcreme under produktet for at kunne få solbeskyttelse, når der er behov for det.

   Jeg håber, du kan bruge mit svar til noget.

   Med hjertet,
   Camilla.

   Svar
 2. Lise Skovbjerg says:

  Hej
  Har ønsket mig stort set alt fra jer til jul. Har egentlig ikke kunne bruge mascara uden mine øjenlåg hævede op til dobbelt størrelsen og kløede voldsomt, og efter en uge var jeg så nogenlunde mig selv igen. Med jeres mascara går det godt. Men men men.. så fik jeg denne her Bronzer i julegave. I ansigtet går det, men at bruge de fine glimmerkorn som øjenskygge går slet ikke
  Får samme reaktion som jeg får på stort set alt øjenskygge og mascara altså hæver og klør voldsomt.
  Fåes der nogle prøver på jeres øjenskygge ?
  Er egentlig træt af at bruge forholdsvis mange penge på noget som jeg så alligevel ikke kan anvende.
  Med venlig hilsen
  Lise Skovbjerg

  Svar
  • Miild Beauty says:

   Hej Lise, dejligt at høre du er glad for mascaraen! Vi har desværre ikke prøver på produkterne, men du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du reagerer allergisk på et produkt. Så finder vi en løsning på det ❤️
   Kram

   Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] 02 Mineral pudder (brug den farve, der passer din hudtone, til at lægge en smuk base) […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.