Den nye Miniconcealer

Hos Miild gør vi os umage for at udvikle produkter med ingredienser der er så naturlige som muligt og mere miljøvenlige for at passe bedre på planeten. Dette sikrer vi os ved at være certificeret med Svanemærket og COSMOS. At være kritisk overfor indholdsstoffer og emballage er en vigtig del af produktudviklingen hos Miild, da dette er med til at mindske miljøbelastningen. Så sig hej til vores nye miniconcealer.

Vi minsker spildemballage

Det er vigtigt for os at kommunikere, at områder som disse heldigvis altid er under udvikling. Netop derfor er vi det også. Vi er enormt glade for, hvor vi er i dag med vores emballager, men sigter altid efter at blive endnu bedre. Det er en opgave, der aldrig lægges på hylden, og det er en fast del af vores daglige arbejde. Vi sørge for at holde os opdaterede og skabe de bedst mulige løsninger.

I den anledning har vi en glædelig nyhed til jer. 

Det er nemlig lykkedes os at skabe en ny emballage til vores elskede Concealer Duo, hvor vi har mindsket ressourcespild. Ved at gøre emballagen mindre til samme mængde produkt er der langt mindre spildemballage – sig hej til vores nye miniconcealer.

Mængden af produkt er det samme, men emballagen er blevet mindre. Den er stadig lavet af 70% genbrugspap, vi bruger altså endnu færre af planetens ressourcer, når vi laver concealeremballage fremover.  

Denne fine nye indpakning er perfekt til tasken, så du altid er klar på en lille touch-up i løbet af dagen, aftenen eller natten. 

Vi håber I kan lide den fine nye emballage.

Læs mere omkring hvordan du kan bruge vores Concealer Duo her

OBS: den nye emballage er i nogle tilfælde allerede tilgængelig og vil i takt med salget af de nuværende løbende blive implementeret på både miild.dk og hos vores forhandlere.

6 replies
 1. Anne Beckmand says:

  Hej
  Jeg har et sprm til jeres concealer duo og anvendelse af denne. Jeg kunne godt tænke mig at begynde at beuge jeres lækre produkter til ansigtet og ville starte med den concealer. Jeg tænkte om det kunne være en fordel både at købe blender brush og skin coverage brush for at kunne dække bedst muligt når der er brug for det? Jeg har næsten lige født og har lidt pigment pletter og derforuden on/off urene spots OG mørke rander under øjnene. Hvad tænker I?
  Tusind tak for svar jeg har jeres mascara og er mega meget glad for den.
  Har også haft en eyeliner men den blev ved med at knække når jeg spidsede den, måske jeg bare var uheldig
  Bedste hilsner
  Anne

  Svar
  • Karla Miild says:

   Hej Anne, tusinde tak for de fine ord og stort tillykke med den lille ny.
   Det lyder som om, du har fuldstændig styr på det – det er også de to pensler, jeg ville anbefale dig. Skin Coverage er lidt hurtigere at arbejde med, hvor Blender er lidt mere præcis. Begge fungerer super godt til Concealer.

   Held og lykke med det, og sig til, hvis der er mere jeg kan hjælpe dig med.

   Kram,
   Karla / Miild

   Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Læs mere om vores concealer her […]

 2. […] Læs mere om vores nye Concealer Duo her […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.