Den nye Miniconcealer

Hos Miild gør vi os altid umage for at passe på planeten. Bæredygtighed er en essentiel del af vores dna og er toneangivende for vores tankegang – lige fra ingredienslister til multifunktionalitet og emballage. Særligt den sidste, emballagen, er afgørende, når det gælder bæredygtighed i beauty branchen. Sig hej til vores nye miniconcealer.

Det er vigtigt for os at kommunikere, at områder som disse heldigvis altid er under udvikling. Netop derfor er vi det også. Vi er enormt glade for, hvor vi er i dag med vores emballager, men sigter altid efter at blive endnu bedre. Det er en opgave, der aldrig lægges på hylden, og det er en fast del af vores daglige arbejde, at sørge for at holde os opdaterede og skabe de bedst mulige løsninger.

I den anledning har vi en glædelig nyhed til jer. 

Det er nemlig lykkedes os at skabe en ny emballage til vores elskede Concealer Duo, hvor bæredygtigheden er i højsædet, og der er langt mindre spildemballage – sig hej til vores nye miniconcealer. 

Mængden af produkt er det samme, men emballagen er blevet mindre. Den er stadig lavet af 70% genbrugspap, men vi bruger altså endnu færre af planetens ressourcer, når vi laver concealeremballage fremover.  

Denne fine nye indpakning er ud over at være mere nænsom ved planeten også perfekt til tasken, så du altid er klar på en lille touch-up i løbet af dagen, aftenen eller natten. 

Vi håber I kan lide den fine nye emballage.

Læs mere omkring hvordan du kan bruge vores Concealer Duo her

OBS: den nye emballage er i nogle tilfælde allerede tilgængelig og vil i takt med salget af de nuværende løbende blive implementeret på både miild.dk og hos vores forhandlere.

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.