Den nye Miniconcealer

Hos Miild gør vi os umage for at udvikle produkter med ingredienser der er så naturlige som muligt og mere miljøvenlige for at passe bedre på planeten. Dette sikrer vi os ved at være certificeret med Svanemærket og COSMOS. At være kritisk overfor indholdsstoffer og emballage er en vigtig del af produktudviklingen hos Miild, da dette er med til at mindske miljøbelastningen. Så sig hej til vores nye miniconcealer.

Det er vigtigt for os at kommunikere, at områder som disse heldigvis altid er under udvikling. Netop derfor er vi det også. Vi er enormt glade for, hvor vi er i dag med vores emballager, men sigter altid efter at blive endnu bedre. Det er en opgave, der aldrig lægges på hylden, og det er en fast del af vores daglige arbejde, at sørge for at holde os opdaterede og skabe de bedst mulige løsninger.

I den anledning har vi en glædelig nyhed til jer. 

Det er nemlig lykkedes os at skabe en ny emballage til vores elskede Concealer Duo, hvor vi har mindsket ressourcespild; ved at gøre emballagen mindre til samme mængde produkt er der herved langt mindre spildemballage – sig hej til vores nye miniconcealer.

Mængden af produkt er det samme, men emballagen er blevet mindre. Den er stadig lavet af 70% genbrugspap, men vi bruger altså endnu færre af planetens ressourcer, når vi laver concealeremballage fremover.  

Denne fine nye indpakning er perfekt til tasken, så du altid er klar på en lille touch-up i løbet af dagen, aftenen eller natten. 

Vi håber I kan lide den fine nye emballage.

Læs mere omkring hvordan du kan bruge vores Concealer Duo her

OBS: den nye emballage er i nogle tilfælde allerede tilgængelig og vil i takt med salget af de nuværende løbende blive implementeret på både miild.dk og hos vores forhandlere.

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.