NATURAL FOUNDATION: 5 ÅR UNDERVEJS

Så skete det – vi er himmelhenrykte over endelig at kunne præsentere jer for den længeventede familieforøgelse: Natural Foundation. Verdens første foundation certificeret af AllergyCertfifed, Svanemærket og ECOCERT COSMOS (læs mere om certificeringerne HER). Hele 5 år skulle der gå, og det er en stor stolthed endelig at kunne lancere det produkt, vi alle har ventet på. Vi har sådan glædet os til at dele det med jer!

Med dette blogpost tager vi de nysgerrige sjæle med på Natural Foundations lange, snørklede rejse mod lancering.

KOMPROMISLØS KVALITET OG TÅLMODIGHED

CERTIFICERINGER:
Noget af det unikke ved vores makeup er, at produkterne som de første i verden, har kombinationen af de tre certificeringer: AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS.
Vi oplevede som makeupartister og allergikere en følelse af konstant at måtte gå på kompromis med enten kvalitet eller helbred. Det var en jungle at finde rundt i de mange, lange uforståelige ingredienslister og produktbeskrivelser. Når vi alligevel ind i mellem knækkede koden, endte det desværre ofte ved erkendelsen af, at vi ikke kunne tåle produkterne. Der manglede simpelthen transparens på det kosmetiske marked, og derfor valgte vi i sin tid, at alle Miilds produkter skulle certificeres.

AllergyCertfifed, Svanemærket og ECOCERT COSMOS er vores garanti til jer og skal forsikre jer om, at hvert enkelt produkt lever op til, ALT hvad vi hævder.

Det har fra begyndelsen af været vores ambition at skabe en allergivenlig, bæredygtig og økologisk makeupkollektion af høj kvalitet, og da en foundation for mange er med til at skabe et godt basislook, var det et helt uundværligt produkt for os. Det har taget utallige forsøg at skabe en foundation, der møder certificeringerne og samtidig lever op til vores kvalitetskrav som makeupartister.

Vores certificeringer stiller en lang række skrappe krav, ikke blot til produktet, men også til produktionen. Da vores foundation var et af de første produkter, vi begyndte at udvikle, er det intet under, at vi løbende er stødt på forhindringer i forbindelse med producenten. Vi kunne af gode grunde ikke trække på standardingredienslister, og det at udvikle certificeret makeup var noget helt nyt for os alle sammen.

Hver gang vi udvikler et nyt produkt, er en af de større udfordringer, at få ingredienserne til at gå op i en højere enhed med ALLE tre certificeringer samtidig med, at produktet lever op til funktionalitet og konsistens. Hvor en ingrediens kan være forbudt hos AllergyCertified, kan en anden være det hos Svanemærket og en helt tredje hos ECOCERT COSMOS. Derfor tog det også tid med vores foundation at finde frem til en ingrediensliste, der kunne godkendes hele vejen rundt.

FARVER:
Det har altid været vores vision at skabe certificerede produkter UDEN at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor vil vi hellere være årevis undervejs end at lancere et produkt, vi ikke kan stå 100% inde for. Vi har brugt enorme mængder tid og energi på at finde frem til den helt rigtige konsistens, følelse og farvepallette til jer. Særligt farverne har været vanskelige, idet vi kun må bruge 5 forskellige farvestoffer med vores certificeringer. Derudover skal alle vores produkter indeholde nikkel under 1ppm (læs mere HER), så vi forhindrer allergiske reaktioner, hvilket igen udfordrer os på farverne. Jo mørkere noget er, jo mere farve skal der til, og jo sværere har det været at holde nikkelindholdet under 1 ppm. Af den årsag har vi ikke mørkere farver på nuværende tidspunkt; MEN vi kæmper videre og går målrettet efter en bredere farvevifte. Ikke kun på foundations, men også på concealere og puddere.

TIDLIGERE VERSIONER:

På de 5 år det har taget os at nå frem til det produkt, vi nu med ro i maven lancerer, har vi været igennem flere forskellige versioner, der har budt på utallige udfordringer. Bl.a. oplevede vi at produktet rådnende i emballagen, fordi vi, grundet certificeringerne, ikke kan bruge konserveringsmidler på lige fod med andre brands. En anden udfordring var at ramme den rigtige tekstur. For os er noget af det vigtigste, at certificeret makeup ikke skal være et kvalitetskompromis. Miild skal være det bedre valg ikke kun for allergivenlighed, bæredygtighed og sundhed men også for kvalitet! Ligesom med konservering forholder det sig med silikone, der bidrager til at skabe den lækre, lette tekstur på huden, og det har altså taget tid at finde frem til en bæredygtig måde at ramme den smørbløde tekstur, vores foundation heldigvis er endt ud med.

NATURAL FOUNDATION: TIPS OG TRICKS

OM PRODUKTET

En foundation er med til at skabe et ensartet kanvas, hvorpå du kan påføre dine yndlingsprodukter. Den udjævner og dækker eksempelvis urenheder, rødme og karspringninger på en let og behagelig måde, så du får den bedst mulige base klar til resten af makeuppen.

Miilds foundation er lavet på rene, naturlige og plejende ingredienser såsom jojobaolie, mandelolie, macademiaolie og sheasmør. Disse ingredienser er alle fugtgivende, blødgørende og plejende og er nøje udvalgt med det formål at skabe de bedst mulige forudsætninger for din hud.

Du skal ikke være bekymret for, om du kan tåle de olier, vi bruger, hvis du eksempelvis er nøddeallergiker. Olien optages gennem huden og ikke mavetarmen. Hvis du har fødevareallergi, reagerer du over for proteinerne i maden, og den allergiske reaktion opstår i mødet med tarmen. Derfor kan du roligt bruge vores foundation, selvom du er nødde- eller mandelallergiker (læs mere om nødeallergi HER.)

Natural Foundation giver en silkeblød fornemmelse på huden og en mat finish. Den kommer i seks forskellige shades og kan bygges op til din ønskede dækkeevne alt efter påføring. Den indeholder 30 ml og koster 340,-. Læs mere om produktet HER.

PÅFØRING

Ønsker du en naturlig og let dækkeevne, anbefaler vi Skin Blender Brush i en kombination af lette strøg og bløde cirkelbevægelser. Hvis du derimod ønsker at opnå en højere dækkeevne, så anbefaler vi at duppe produktet på med vores Skin Coverage Brush.

Har du ekstra tør hud eller er glad for en mere fugtig og glødende finish, kan du bruge din foundation i kombination med Facial Oil. For at fiksere din foundation kan du med fordel påføre vores mineralpudder med enten Multi Cheek- eller Kabuki Brush. Ved at påføre mineralpudder opnår du længere holdbarhed og skaber en mat finish.

FARVEVALG
Natural foundation findes i to forskellige undertoner: den gule og den neutrale. Ulige numre er med neutral undertone, lige med gullig.

Det er vigtigt at nævne, at du ikke nødvendigvis er samme farve i Miilds foundation, som du er i Miilds mineral pudder. Når et flydende produkt oxiderer, trækker det nemlig mørkere op end et tørt. Derfor skal du være opmærksom på, at du måske skal have guidance på ny.

Det er en god idé at anskaffe sig to farver, så du undgår kanter ved hele året rundt at blande den farve, som matcher din nuance perfekt.

Vi håber, at I bliver lige så glade for Natural Foundation, som vi er!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.