Naturlig olie til huden

Vi eeeeelsker naturlig olie til huden – og det er lige præcis hvad mærket Naturligolie beriger os med! Vi elsker deres produkter, deres vision og deres måde, at skabe balance mellem skønhed og naturens mangfoldige ressourcer på. Derfor har vi lavet en video, hvor vi fortæller om naturlig olie til huden, hvordan vi bruger det, samt hvilke opskrifter vi vil anbefale dig at prøve. Naturlig olie til huden har et hav af fordele og vi bruger det både morgen og aften – when you first go Naturligolie, you never go back ☺

 

Hvorfor bruge naturlig olie til huden?

Naturligolie tilbyder bæredygtig skønhedspleje baseret på økologiske råvarer og tager udgangspunkt i naturens mest virksomme økologiske olier. De bruger hverken syntetiske ingredienser, mineralske olier eller tester på dyr. Hos Naturligolie er der ingen skjulte agendaer. Deres formål er, at skabe økologisk og naturlig skønhedspleje, der behandler kroppen med respekt og omhu. De fokuserer alene på den direkte kontakt der er mellem dig og naturens omfangsrige udvalg af skønhedsbringende elementer.

 

Whats not to like? ♡ Vi er i hvert fald helt vilde med naturlig olie til huden og bruger altid Naturligolies produkter. Vi bruger dem både hver for sig og sammen. Vi blander olierne ud fra de nemme, lækre og inspirerende opskrifter de har på deres hjemmeside. Der er opskrifter til både krops- og ansigtspleje. Der er opskrifter til dig, der gerne vil have glød og næring, til dig med uren, fedtet og olieret ud, eller til dig med sensitiv hud. Naturlig olie til huden er en af vores absolutte yndlingsting at forkæle os selv med – og du fortjener at gøre det samme for din hud.

Vi har eksperimenteret med flere af Naturligolies opskrifter og vi er endnu ikke blevet skuffede.

Vi kan kun anbefale Naturligolie på det varmeste og håber, at du ligesom os, bliver mindst ligeså glad for deres skønne dråber. Naturlig olie til huden giver masser af shine og næring til dit smukke liv.

Opskrift på ansigtsolie der giver glød og næring (Tines)

10 ml. Hjulkroneolie

10 ml. Hybenkerneolie

10 ml. Havtornolie

Afmål olierne, hæld dem på glasflaske, ryst dem sammen og din ansigtsolie er klar til brug.

Opskrift på olie til sensitiv hud (Tanjas)

10 ml. Hybenkerneolie

10 ml. Granatæbleolie

10 ml. Hindbærkerneolie

Afmål olierne, hæld dem på glasflaske, ryst dem sammen og din ansigtsolie er klar til brug.

Med hjertet,

Tine og Tanja ♡

9 replies
  • Tanja says:

   Hej Michella,

   Vi bruger primært argan olie til håret til spidserne. Men som hårkur dagen før jeg vasker hår, bruger jeg kokosolien.

   Kh Tanja

   Svar
  • Tanja & Tine says:

   Hej Christina,

   Vi kommer faktisk bare et par dråber i. Det fungerer som naturlig konservering, men de fleste olier er selvkonserverende, så der er ikke brug for så meget.

   Kh Tanja

   Svar
 1. Amalie says:

  Hvordan oplever i at olien trænger ind? Jeg undgår såvidt muligt cremer med olie i da jeg ikke føler det kan trænge ordentlig ind, og at huden ikke kan ånde. Hvordan er disse olier i forhold til det?

  Svar
  • Camilla says:

   Hej Amalie. Vi synes, at de trænger virkelig godt ind i huden. Vi kombinerer dem nogle gange med en dagcreme, som er certificeret og helt uden parfume. Det fungerer også rigtig godt. Du kan altid skrive til naturligolie, hvis du har spørgsmål til deres olier, eller er i tvivl om, hvad der passer din hudtype bedst. De er super søde derinde og vil altid gerne hjælpe 🙂

   Svar
 2. Christina S says:

  Jeg har selv brugt ricinusolie og hybenkerneolie til mit hår og huden i ansigtet. Ricinusolien er ret tyk men fugter og giver glans. Er også ret vild med hyben olie. Jeg har læst fx på castorolie.dk/hybenkerneolie at hybenkerneolien indeholder meget c-vitamin. Ved I om huden kan optage denne c-vitamin? 🙂
  Vh Christina

  Svar
  • Miild Beauty says:

   Hej Stine, olier, serum og creme kan alle tre forskellige ting og fungerer godt i kombination. Ingen af dem kan erstatte hinanden. Hvis man har tør hud er olie en rigtig god idé. Du kan eksempelvis blande den sammen med din dagcreme – det giver en skøn konsistens og fugter og beskytter huden.
   Kram

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.