Øjenskygge guide – fokus på globen

Denne øjenskygge guide lærer dig, nemt at skabe fokus på globen og løfte øjet. Tanja skaber, hvad vi kalder monolid på smukke Zemma. Monolid er en måde at fremhæve globen på og åbne øjet op. Se med her hvis du kunne tænke dig at lære, hvordan man fremhæver globen på en smuk og naturlig måde. 

Du starter med at påføre din Concealer Duo på hele øjenlåget ved hjælp af Blender Brush. Det gør du for at lysne op og prime øjenlåget. Øjenskyggen vil sidde bedre fast og farverne vil fremstå mere intense ovenpå den lyse farve. 

01 Light Earth

Herefter skal du i gang med det lyse øjenskyggekit, 01 Light Earth. Du starter med at sætte concealeren med den lyse farve. Med samme kit går du ind med den mørkeste farve og dupper ved hjælp af Eyeshadow Brush produktet på, der hvor globen sidder, når du kigger dig selv direkte i spejlet. Det er en god måde at være sikker på, du har placeret skyggen rigtigt, når du arbejder videre på det lukkede øjenlåg. Det kan også være en god måde at gøre det på, hvis man har en smule tunge øjenlåg.

Med samme farve går du ind og blender produktet ud i globen med blender brush. 

02 Dark Stone

Herefter skal du have fat i det mørke øjenskygge kit, 02 Dark Stone. Med den lyse af de brune farver pakker du med Blender Brush produktet på den ydre del af øjenlåget. Dette gør du for at skabe dybde. Produktet påføres i en form for trekant, der løfter øjet. Med Blender Brush blender du produktet ud. 

Efterfølgende lægger du med Eyeshadow Brush en lille smule skygge i globen inde mod øjenkrogen. Blend ud med Blender Brush. 

Under den nedre vippekant kan du enten påføre den mørkeste farve fra Light Ample eller den lyseste fra Dark Stone, for at binde looket sammen. 

Til sidst påfører du den brune eyeliner Brown Limpid på den øvre vippekant og fører den med let hånd en smule op mod brynets hale, op langs øjenskyggen. Du skal ikke være bange for at ramme forkert. Efterfølgende bruger du nemlig Eyeshadow Brush til at trække produktet lidt ud og gøre det mere smudget. 

Du kan eventuelt bruge concealeren afslutningsvist, hvis du har spildt lidt produkt. 

Zemma har Cherise Splendid på kinderne, Bronzer Apricity og Highlight Gloaming, samt Volume Bulbous og Skin & Lip Care. 

Mangler du mere inspiration til makeuppen, så se med her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.