Om os

Tanjas historie

miild_studie__10078-min

Allergi har altid været en del af mit liv, som kløe i øjnene, nældefeber og masser af nys. Og da jeg begyndte at bruge makeup, var jeg nødt til at få vejledning for, det ikke skulle gå galt.

Desværre blev min allergi værre og værre, og min frustration voksede også. Min interesse for stil og udseende betød, at jeg gerne ville uddanne mig til makeup artist, men familie, venner og eksperter var skeptiske. Er det nu godt for din allergi? Alle vidste nemlig, at beauty-branchen bestemt ikke er den mest rene branche i forhold til de produkter jeg ville være omgivet af, men jeg var ligeglad. Jeg ville forfølge min drøm.

På et tidspunkt tog jeg tre allergipiller om dagen. Jeg var udmattet om aftenen, og mine øjne kløede tit så meget at jeg måtte aflyse mine aftaler med veninderne. Jeg følte allergien styrede mit liv i al for høj grad. Derfor søgte jeg alternativ behandling, hvilket også har hjulpet.

Fra den dag, jeg første gang begyndte at gå med makeup, har jeg savnet et produkt som Miild. Og som makeup artist har jeg set mange andre lide. Derfor så jeg sammen med Tine et stort behov for trygge og rene makeup produkter. Det er ikke kun os, der gerne vil gå med makeup uden at være bange for de kortsigtede og langsigtede negative konsekvenser for helbredet.

Miild er skabt, fordi alle kvinder,  skal kunne have muligheden for at kunne tage et rent og naturligt valg. Det er både til dem, der har allergi og til dem der vil mindske risikoen for at udvikle det.

Tine og jeg har lagt hjerte og sjæl i arbejdet med at forme, hvordan vores kollektion skal se ud.  Vi har gennemtænkt alle detaljer. Vi har testet – og testet igen. – og lavet om, indtil vi var tilfredse. Med vores baggrund er vi selv de hårdeste kritikere.  Resultatet er et rent makeup mærke, der holder.

Tines historie

miild_studie__10097-min

For et par år siden begyndte jeg at få daglige ubehagelige fysiske reaktioner. Mine øjne løb i vand, mit svælg stoppede til og jeg nyste i tide og utide. Men det stoppede ikke der. Jeg fik knopper i hele ansigtet, nældefeber, hovedpine og kvalme. Lægens dom var klar: Du lider af allergi.

Jeg elsker at arbejde som makeup artist. Men det er også vigtigt for mig, at drømmen om skønhed og stil ikke bliver til en skadelig oplevelse. Jeg har for eksempel aldrig forstået, hvorfor makeup skal have duft. Forståeligt at nogle foretrækker duftende deodorant, parfume, shower gel og diverse andre skønhedsprodukter, men makeup giver ingen mening for mig. Det er de færreste der fortrækker duft og smag fx. på læberne.

Efter mange besøg hos en dygtig læge, blev jeg rådet til kun at bruge økologisk makeup. Men det var stort set umuligt at finde. Jeg vendte og drejede hvert eneste nyt produkt, jeg kom i nærheden af, men det var helt umuligt at gennemskue, hvor rene de egentlig var. Jeg indså efter nogen tid, at der ganske enkelt mangler et makeupbrand, der er 100 procent ufarligt, forståeligt og ærligt.

Gennem min erfaring personligt og som makeup artist, er jeg blevet meget bevidst om, hvordan mange kvinder reagerer på makeup, og hvad der bliver brugt af ingredienser i produkterne. Og det passer både godt til min livsstil og den måde jeg ser verden på.

Med Miild vil jeg være med til at skabe omsorg for både vores Jord og os mennesker. Nu vil jeg sammen med Tanja gå forrest på det område jeg ved mest om. Jeg vil bidrage til at vi alle bliver mere bevidste om, hvad vi bruger af make up, og at et rent valg også er et trygt valg for mit og andres helbred.