Pensler – tre uundværlige

Synes du også det kan være en jungle at finde rundt i de mange pensler og børster på markedet? Hvilke bruger man til hvad hvornår og hvilke er allermest nødvendige? I dette post har vi samlet vores tre uundværlige, der i hvert fald er et godt sted at starte. 
God fornøjelse.

Blender Brush 

Blender Brush er, hvad ligger i ordet, perfekt til at blende diverse produkter sammen. Den er en hypermultifunktionel pensel, og vi bruger den til alt mellem himmel og jord – lige fra blending af øjesnkyggelooks til cocealerpåførsel på små områder, der kræver ekstra høj dækkeevne. 
Blender Brush er et musthave i makeupkollektionen og er helt genial til at skabe en smuk og naturlig base i samspil med vores Concealer Duo. Du kan både bruge Blender Brush i lette cirkelbevægelser eller duppe den på huden. Mulighederne er mange og resultatet vil variere alt efter, hvilken teknik du bruger. 
Se her hvordan Tine og Tanja bruger Blender Brush til at skabe en ensartet base, eller hvordan den bruges til et øjenskyggelook her

Multi Cheek Brush

Multi Cheek Brush er en helt uundværlig pensel i vores bog. Den er perfekt til at føre dimension tilbage i ansigtet, når du har færdiggjort din base. Multi Cheek Brush føles med sine ekstra bløde hår luksuriøs at påføre produkter med og er super nem at arbejde med. Brug den til kontur ved kindben, kæbe og pande, blush på æblekinden eller fuldend dit look ved at bruge den til dine shimmerprodukter såsom highlight og bronzer. Du kan lege med intensiteten af farven på det prodykt du påfører ved at justere hvor langt inde du holder på penslen. Jo længere inde du holder jo mere produkt får du på ansigtet. Kun fantasien sætter grænser i arbejdet med denne skønne pensel.

Eyebrow and Liner Brush 

Bryn kan virkelig fungere som prikken over i’et ved et hvert look. Det er en nem måde at løfte og markere ansigtet og derfor er en Eyebrow and Liner brush selvfølgelig uundværlig i vores optik. Brug kammen til at redde brynet igennem og påfør herefter dit brynprodukt med skråpenslen. Eyebrow and Liner Brush kan både give et helt skarpt brynlook eller skabe diskret naturlig fylde, de steder du synes mangler. Ud over lækre bryn kan du bruge denne pensel til at skabe en hvilken som helst liner. Om det er en tynd liner langs vippekanten, for at markere og give vipperne fylde eller en skarp winged liner. Prøv dig frem.  

Hvilken pensel er din uundværlige?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.