En Miild opdatering…

Til dig, der ikke ved det, så har vi udviklet vores eget makeup mærke, der hedder Miild. Miild er certificeret, allergivenligt, økologisk og har fokus på bæredygtighed. Vi lancerer vores makeup i tre steps. Det har været vigtigt for os at alle produkter alle har de tre anerkendte certificeringer: AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS. Vi skal nok holde dig opdateret på, hvornår de forskellige steps er klar.

Disse produkter er lanceret:

4 forskellige Blush farver 250,-

3 forskellige nuancer Concealer duo 240,-

2 forskellige Øjenskygge- og øjenbrynskit m. 3 forskellige matte farver 270,-

1 Highlight 360,-

6 forskellige nuancer Mineralpudder 350,-

1 Bronzing pudder 360,-

5 Pensler af syntestiske hår

Disse produkter kommer i 2018:

4 forskellige nuancer foundation 290,-

2 Mascara m. forskellige mascara børster 180,-

1-3 Tinted Lip Balm

2 Eyeliner; en i sort og en i brun 130,-

 

Det har taget lang tid for os at sammensætte den perfekte kollektion og sammensætning af produkter, men nu er vi færdige og tilfredse.

Samtidig har det været et mål fra start at få de tre anerkendte certificeringer på vores makeup: AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS. Dvs. alle vores produkter er udviklet til at få disse tre certificeringer. Dvs. Miild er økologisk, fri for parabener, fri for de stoffer, der er på EU’s liste over at være hormonforstyrrende, fri for alle former for parfume, både naturlig og syntetisk og lavet i bæredygtigt emballage.

MIILD emballage

Først havde vi at vores papemballage,som størstedelen af vores produkter er i, skulle være formet som en hestesko, men er nu blevet rådet til at lave den firkantet. Producenten frygtede, der ville komme for mange reklamationer. Vi havde nogle små justeringer efter første emballage-prøve. Vi har modtaget den endelige prøve og er meget tilfredse. Vores pap-emballage er lavet af genbrugspap med en coated overflade, så den kan tale vand og slag.

Derudover bruger vi airless beholder til vores foundation. På den måde sikre vi, alt produktet kommer ud og der ikke kommer ilt ned til indholdet.

Vi har brugt meget tid på at snakke med forhandlere, der gerne vil sælge Miild – både fysiske butikker, men også webshops. Det er super sjovt og spændende. Det er skønt at møde postitiv respons og lærerigt at få kritik.Vi er super stolte over at være kommet i MATAS. Fra start har det været vigtigt for os at Miild er nemt at få fat i lige meget, hvor i landet, du bor. Det kan MATAS nu hjælpe os med at realisere.

 

         

Nu er Miild endelig i butikkerne. Vi hr valgt at lave vores stander i træ og testerbakker i træ. Vi er meget tilfredse, da det afspejler det nordiske og naturlige. Lige nu bruger rigtigt meget tid på at træne personalet, og samtidig er vi også til stede i butikkerne. Så hvis du gerne en dag vil møde os og få vejledning og hjælp af os, så hold altid øje med vores Facebook, der poster vi altid, hvilken butik vi står i.

           

                    MATAS                                                     The Organic Club, Svendborg             

Vi har også været interviewet og vist i forskellige blade. Det er vi SÅ stolte over. Overskriften “En verdensnyhed” er så stort for os.

børsen         Iværksætteren

                             BØRSEN                                                               IVÆRKSÆTTEREN

       

                    politiken.dk                                                       FitLiving

 

Det, at vi har valgt som de første i verden at lave et så rent makeup mærke, som Miild, har krævet en masse udvikling, nytænkning og kreativitet. Vi vil ikke gå på kompromis med ingredienser, tekstur, holdbarhed eller æstetik. Dette gør dog også, at det hele tager lidt længere tid og det at udvikle certificeret makeup var der ingen, der nogensinde havde lykkedes med før. Dette gjorde også at alle i denne proces har været udfordret.

 

nexus capital

 

logo_vaekstfonden

Det er med kæmpe glæde og stolthed, at vi kan fortælle at Vækstfonden har valgt at støtte Miild i fremtidig udvikling. Det er med stor taknemmelighed at vi, med Vækstfonden som stærk samarbejdspartner, nu kan realisere mål og visioner for Miild. En stor tak også til Nexus Capital, for at imødekomme vores drømme og bidrage til at opnå samarbejdet med Vækstfonden på rekordtid!

highfive

Vi takker jer alle meget for jeres tålmodighed, likes og alle de venlige ord, vi møder.

1 svar
  1. Maria says:

    Hejsa. Lancerer i en dag neglelak? Og har i makeup fjerner? Jeg har endnu ikke fundet et mærke jeg ikke får allergi af nemlig.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.