Tutorial med vores Mineral Bronzing Pudders multifunktioner

Vi elsker begge, når et produkt kan flere ting. Vi elsker, når produkter er smukke og inspirerende at kigge på. Vi synes, vores bronzer er et sandt kunststykke. Den er håndlavet, så ingen af dem er ens. Den er bagt ved svag varme i 24 timer og så er der smukke mica korn i den, som giver glimmer. Den består af mat og shimmer, som er en smuk kombination til en bronzer. Den er lavet med masser af kærlighed og vi er så stolt over den.

Apricity betyder sol fra varme om vinteren. Selv om vinteren skaber Apricity den smukkeste glød til din hud. Hvis du er meget lys, så husk at bruge en fluffy pensel og kom mindre produkt på. Er du mere gylden i huden, så brug en mere kompakt pensel, så du får mere produkt på.

STEP 1

Brug vores bronzer som solskinspudder og placer den, der steder, hvor solen naturligt rammer.  Vi plejer at sige i et 3 tal. Altså i panden, ind ved kindbenet og under køben. Se den fine illustration som Caroline Overgaard har lavet. Her kan du se, hvor du kan placere din bronzer.

STEP 2

Brug den som en smuk kobberfarvet øjenskygge. Placer den primært midt på øjenlåget og op til globelinien. Hvis du ønsker farven mere intens eller bruge den som liner, så kan du komme lidt facemist på din pensel, efter du har taget produkt på. Se igen den fine illustration af, hvor du lægger den.

3 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Bronzer Apricity kan også bruges til at fremhæve dine øjne i forårets sol. Påføre Kobberkorne med 04 Eyeshadow Brush på øjenlåget for et gyldent øjenlook, og brug evt. Facial Mist til at fremhæve intensiteten. Du kan se mere om denne teknik her. […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.