Sommerens bedste beauty rejsetips

Læs vores bedste beauty rejsetips

Nu er det sommerferie tid. Jubii. Du skal måske ud og rejse og få en masse D-vitamin samt få ladet dine batterier op. Måske endda opleve nye steder, du aldrig har set før.

Sådan en rejse kræver som regel lidt tøj, men i den grad også lidt pleje,- og skønhedsprodukter. Det er faktisk som regel det sidste nævnte, der vejer mest i kufferten. Derfor elsker vi travel-sizes og vil gerne dele vores bedste beauty rejsetips med dig. Det er genialt med travelsizes og for det meste nok til en uge eller to.

De fleste af os tager som regel en pause fra makeuppen, når vi er på ferie. Huden bliver mere gylden og en anelse mørkere. Men så alligevel er det da rart at have lidt makeup med til f.eks. de aftener, hvor der skal drikkes lidt cocktails og danses lidt.

Vi synes, det er ekstra genialt at vores makeupprodukter, har multifunktioner. Derfor kan jeg anbefale at nøjes med at pakke den kære concealer, en mineralpudder, øjenskygge- og øjenbrynskit samt vores bronzer. Så kan du lave lækker hud, bryn, lave et lækker sommerlook med skyggerne eller de smukke kobberkorn fra bronzeren og så er bronzeren også tilføjer en lækker glød til din sommerhud. Til sidst kan du tilføje en mascara (som vi er i fuld gang med at udvikle). Alt dette kan du faktisk også have med i din håndbagage, hvis du nu skal på weekendtur.

Som sagt, så vil vi altid anbefale gå efter travelsizes. De vejer meget mindre og fylder meget mindre i din kuffert. Og så er der også plads til at købe lidt souvenirs med hjem.

 

Her er vores pakkeliste i travelsizes:

 

TIL HÅRET

Shampoo 0 fra Purely uden parfume 60 ml.

Conditioner 1 fra Purely uden parfume 60 ml.

Leave In Hårkur fra Purely uden parfume 15 ml.

 

TIL ANSIGTET

Granatkerneolie, som er god som dag og nat-creme 30 ml

Rens til ansigtet fra MATAS Natur 80 ml 

 

SOLCREME

Solcreme fra Rudolph Care SPF 30 til børn – helt parfumefri i 75 ml.

 

AFTERSUN

Her kan du bruge en god olie, som giver masser af fugt. F.eks. Baobab olien fra Naturlig, som tilfører akut fugt, elasticitet og regenerering af hud i 100 ml.

Eller hvis du er fan af creme og aftersun, så har MATAS udviklet en med Svanemærket og Den Blå Krans. Dog i almindelig størrelse på hele 400 ml.

 

MAKEUP

Økologisk Cremet Concealer Duo

Økologisk Ovnbagt Mineralpudder

Økologisk Øjenskygge- og Øjenbrynskit

Økologisk Ovnbagt Mineral Bronzing Pudder

 

Det er smart at pakke produkter, der kan bruges til flere til. Du kan gøre din pakkeliste endnu mindre, hvis du kan lide olier som brug til forskellige ting. Baobabolien, kan sagtens bruges som makeupfjerner også, samt bodylotion/aftersun. Husk en god hårkur til håret, der er ekstra udsat for sol og salt- eller klorvand.

Rigtig god rejselyst. Vi håber, du får den bedste sommer. Tine er så heldig, hun skal en tur til Sardinien med hendes kæreste. Og jeg skal på en weekendtur til Sverige og en weekendtur til Samsø sammen med min kæreste og venner.

Kærlige sommerhilsner

Tine & Tanja

2 replies
 1. Charlotte Holm Larsen says:

  Hej 🙂
  Er alle jeres produkter 100 % dyre-test-fri?
  Det synes jeg nemlig slet ikke, at I nævner et ord om nogen steder, om de er eller ej…? For hvis de er, hvorfor skriver eller fortæller I så ikke om det?
  Hilsen
  Charlotte Holm Larsen

  Svar
  • Tanja Gregersen says:

   Hej Charlotte,

   Tak for dit spørgsmål. Vi har skrevet det under hver enkelt produkt på hjemmesiden. Der er ingen af vores produkter, der er testet på dyr. Kina er et af de lande, der kræver ens produkter, er testet på dyr, for man kan sælge det i deres land.
   Men som udgangspunkt så må du slet ikke teste på dyr i Europa længere.

   Kh Tanja

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.