Det kan være svært at være nærværende

Udfordringer med at være nærværende

I denne videoblog, vil vi gerne dele vores tanker og følelser med jer omkring det, at være nærværende. Dette fordi vi, igennem vores tid som iværksættere, har måtte erfare at det, til tider, kan være svært at være nærværende – især når vi har fri. Vi har eksempelvis begge taget os selv i, at sidde til familiesammenkomster og tænke på Miild. Nogle gange er det idéer, og andre gange bare flyvske tanker.

Alle i vores omgangskreds spørger ind til Miild når vi er sammen, og det er skønt fordi det for os er ikke bare er arbejde. Det er, for os, at dele den passion vi har, og det budskab vi gerne vil dele gennem Miild og denne blog.

Grunden til, at det ofte kan være svært for os at være nærværende, er fordi vi gerne vil gøre vores bedste. Vi vil tage de rigtige beslutninger, optimere, præstere og være effektive. Det kræver en masse tid og tanker af os.

Vi har med tiden fundet ud af, at det er vigtigt for os indimellem at give slip på tankerne omkring Miild, for at få et mentalt frirum. Netop fordi vi ikke arbejder fra kl. 8-16, men fordi vi arbejder mentalt hele tiden, altid. Men hvis vi ikke giver slip og indimellem skaber et frirum, kan vi ikke være nærværende, hverken arbejdsmæssigt eller privat.

For at opnå et mentalt frirum, og dermed blive mere nærværende, kan vi anbefalde:

Forskning viser, at meditation skaber ændringer i hjernen, så du undgår stress og har bedre koncentartionsevne, samt tilfredshed. Du opnår yderligere en større indre ro. Husk, at du kan meditere alle steder – i bussen, på cyklen eller når du går en tur.

Held og lykke med at finde din balance.

4 replies
 1. Lærke Wolf says:

  Pure inspiration ⬆ Tak for et fint indlæg! At finde sin passion og samtidig kunne rumme sine venner og familie, det er helt sikkert en svær disciplin.Tak for at I delte jeres tanker.

  Svar
  • Tine Svendsen says:

   Tak, Lærke – det er dejligt at høre.
   Du må altid skrive hvis der er noget bestemt du synes kunne være interessant at høre mere om, så blogger vi meget gerne om det.
   Ha en dejlig aften.

   Svar
 2. Askbo Zoneterapi says:

  Som “alternativ” behandler møder jeg klienter der er udfordret på samfundets centrifuge. Vi er blevet bange for ikke at være gode nok. At stå uden for. Helst vil vi have en pille der fikser alt, overvægt, stress, kræft, ubalancer / (sygdom), udseende, venner o.s.v.
  Det SKAL gå hurtigt og være BILLIGT. Alt for mange glemmer at se ind bagved de “produkter” vi opfordres til at bruge. Stiile spørgsmål til fremstillings metoden, indhold af kemikalier, miljø belastningen – MEN ikke mindst belastningen af det indre miljø altså MIN FYSISKE KROP.
  Derfor er jeres projekt MIILD fantastisk.
  Det er vigtigt at “turde” træde tilbage til sig selv og finde roen. Uden dårlig samvittighed for om man “svigter” venner, familie osv. HEMMELIGHEDEN VED LIVET ER BALANCE. MANGEL PÅ BALANCE ØDELÆGGER LIVET.

  Svar
  • Tine Svendsen says:

   Hej Askbo Zoneterapi.
   Hvor er det en fin kommentar du har givet os med på vejen.
   Vi er helt enige med dig. Tak fordi du synes vores projekt er fantastisk, det betyder meget for os.
   Især den sidste sætning er rigtig god, og vil vi skrive bag øret og ind i hjertet.

   TAK.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.