Vi har udviklet Svanemærket makeup

Lige fra start var det et mål at udvikle Svanemærket makeup

Lige fra start var det et mål for os at udvikle Svanemærket makeup. Vi vidste egentlig ikke, om det kunne lade sig gøre, men allierede os hurtigt med eksperter, der skulle guide os og fortælle os, hvad der var muligt. Det er tydeligt i vores proces, at der ikke var nogen, der havde lykkedes med det før. Vi har sat alle på prøve og gør det stadig.

Hvad betyder Svanemærket for Miild

Når du vælger Svanemærket makeup, så kan du være sikker på, det ikke indeholder parabener eller andre stoffer på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Samtidig lever vores produkter op til skrappe krav om metaller i farvestoffer. For selv om metaller er naturlige stoffer, så kan nogle af dem være skadelige for os og naturen. Fx. bly og kadmium, som kan indgå i farver i makeup. Derudover stilles der skrappe krav til de kemiske stoffers miljømæssige egenskaber og til emballagen for at mindske ressourceforbruget. Derfor har vi valgt at størstedelen af vores kollektion er i 90 % genbrugspap og det plastisk vi bruger, er genanvendeligt. Samtidig har vi ikke noget ydre emballage, men blot et klistermærke, der viser produktet ikke har været brugt.

Hvorfor Svanemærket?

Vi synes, de værdier Svanemærket har stemmer meget godt overens med dem, vi har. Vi har selv i mange år navigeret ud fra bl.a. Svanemærket, da det har givet os en form for tryghed. Det er en certificering, som selvfølgelig omhandler miljø. Men det er sådan, at for at noget er godt for miljøet, så er det også godt for os mennesker. Så med Svanemærket makeup er der taget en masse forholdsregler, der passer på dig som forbruger og i den grad på miljøet. Vi vil gerne gøre det nemmere for dig, som forbruger at navigerer i denne beauty-junglen og samtidig vil vi gerne tage ansvar for naturen og de kommende generationer.

For os går mennesker og natur hånd i hånd.

Ikke alle produkter har Svanemærket…endnu

Det er desværre ikke alle vores produkter, vi har nået at få Svanemærket på. Vi mangler at få det på vores foundation, eyeliner og mascara. Alle produkterne er udviklet efter Svanemærkets kriterier og derfor forventer vi også at få dem på de sidste produkter inden for en overskuelig fremtid.

 

Læs mere om Svanemærket her

1 svar
  1. Anonym says:

    Hei!:) Jeg lurer på om Miild makeup selges i Norge? Har prøvd å søke etter nettbutikker og finner bare denne nettbutikken som sender varer til Norge: https://zeroallergy.shop
    Er denne online shop ok å bestille fra?

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.