Tanja fortæller om sin graviditet

Min mentale og fysiske rejse gennem graviditeten

Jeg får tit spørgsmål omkring min graviditet ift. hvordan det har været, hvilke kosttilskud jeg tager og hvordan min mentale og fysiske rejse har været. Derfor vil jeg gerne dele den med dig i dette indlæg.

Hvad er vigtigt for mig?

Jeg har været ret priviligeret i min graviditet i forhold til viden omkring beauty produkter gennem mit arbejde med Miild og har tilegnet mig et bredt kendskab til ingredienser, skadelige stoffer og certificeringer. Derfor var det helt naturligt for mig at fortsætte med de skincare- og makeupprodukter, jeg i forvejen brugte. Der er faktisk ikke rigtig noget der har ændret sig der.

Jeg har derimod været mere på udebane, når det kom til kosttilskud, vitaminer og mineraler. Og det betød også meget for mig, at jeg fik nok frugt og grønt indenbords, nu hvor jeg ikke kun skulle nære mig selv. Derfor har jeg været meget opmærksom på at få spist rigtigt.

Tine anbefalede mig Rose Maimonide, der har Grøn Stue. Hun har især hjulpet mig med kosttilskud og vitaminer, og jeg har fulgt hendes råd siden jeg blev gravid. Du kan se hvilke kosttilskud jeg tager herunder.

Hvordan forbereder jeg kroppen under graviditeten?

Jeg dyrker yoga hver morgen, som tager omkring 20 min., og det har virket rigtig godt for mig. Jeg har justeret lidt hen af vejen, for at finde ud af hvilke yogaøvelser der fungerede bedst for mig. Derudover har jeg fortsat til kropsterapi, hvor jeg bliver løsnet op, får en masse selvkærlighed og afspændning. Afspændingen har især været vigtigt for mig i min graviditet, fordi det hjælper baby med at ligge sig rigtigt i bæknet.

Fødselsforberedelse og rebozomassage

Da jeg fandt ud af, at jeg var gravid gik er ikke længe før jeg kontaktede Kamilla, min gamle veninde fra Tiger Of Sweden, der i dag laver rebozo massage og fødselsforberedelse. Jeg har gået regelmæssigt hos hende, hvor vi har været igennem forskellige moduler, der al sammen er med til at forberede mig og min krop til den fødsel og nye titel som mor, der venter mig. Den mentale rejse har været enormt vigtig for mig, da det er lige så vigtigt at være mentalt klar, som fysisk klar.

Hvilke kosttilskud og vitaminer tager jeg i min graviditet?

Morgen

Aften

 • 1 kaps. Choline/Inositol fra Solgar

Hvilke produkter bruger jeg?

MDerma Body lotion – en let lotion, der trænger hurtigt ind og er dejlig let, men giver samtidig den nødvendige fugt

Saltvandsspray fra Zenz – giver struktur og liv til håret. Jeg bruger den primært i vådt hår.

Mandelolie fra Natur Drogeriet – kan bruges som makeupfjerner, på hele kroppen også den voksende mave

Green People Deodorant (den grå serie) – den perfekte deodorant uden parfume

Acquarella neglelak – vandbaseret neglelak

Meraki Pure shampoo – En god let shampoo, der efterlader håret glasfuldt.

Jeg håber, du kunne bruge mine anbefalinger og forhåbentlig føler dig inspireret til at dykke dybere ned i nogle af de emner, jeg har berørt i dette indlæg.

Kærligst Tanja.

Læs mere om kroppens signaler her

2 replies
 1. Christina says:

  Hej Tanja …
  Først! Kæmpe stort tillykke med graviditeten, det er fantastisk at følge med ude på den anden side af skærmen. Jeg har selv termin sidst i juli og ville høre om du havde nogle gode opskrifter på smoothies – for at få spist de der 600 gram frugt og grønt. Kæmpe krammer herfra

  Svar
  • Camilla says:

   Hej Christina, tak for din besked – og jeg beklager virkelig det sene svar.
   Håber dog stadig du kan bruge det. Tina Lykkegaard har lavet en Smoothie Challenge på 14 dage, hvor hun har de mest fantastiske opskrifter, som er en blanding af en masse grøntsager og lidt frugt. Du kan finde det på hendes hjemmeside <3
   Knus Camilla og held og lykke med graviditeten.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.