Tanjas brudemakeup

Vi forsætter i bryllupsånden med dette post, hvor du kan se, læse og høre Tanja genskabe sin brudemakeup. Du får de bedste tips til en smuk base, friske kinder, sund glød, de perfekte bryn og en lækker øjenmakeup, der holder hele den store dag og natten med. Tanja guider dig også til, hvordan du bedst muligt kan touche op i løbet af brylluppet.
Du kender din hud bedst og ved, hvordan vores produkter fungerer for dig, men her får du Tanjas yndlingstips som professionel makeupartist. God fornøjelse.

Prep din hud

Dette step afhænger selvfølgelig af, hvilken hudtype du har, men at preppe din hud inden makeuppen og tilføre den optimal fugt og pleje er helt essentielt for et smukt brudemakeup resultat. Tanja bruger Facial Mist, Facial serum og en blanding af Facial Cream og Facial Oil No. 1.  Særligt Facial Serum er et vigtigt step, når det gælder den langtidsholdbare makeup – den ene af de to typer hyaluronsyre produktet bl.a. er lavet på, udglatter huden og sørger for at basen bliver, hvor den skal.

Basen

Til hendes brudemakeup går Tanja efter et full-coverage look. Her lægger du ud med foundation, hvor det er vigtigt ar duppe produktet godt ind i huden med et moderat tryk. Det er en god idé at starte i midten af ansigtet og arbejde sig ud af, for at få det mest naturlige resultat uden tydelige kanter.
Når din foundation er lagt, kan du se hvor der er behov for lidt ekstra dækkeevne. Her går du ind og dækker eventuel rødme og urenheder med din concealer, der har en lidt højere dækkeevne. Påfør lidt ekstra på de områder, du ved du har tendens til at blusse.

Concealer

For at lysne øjet fint op og dække de blålige områder starter du med concealerens lyserøde nuance og påfører ved hjælp af Blender Brush stille og roligt lidt ad gangen. Afslut med den gule farve. Bliv inde i øjenkrogen for at undgå at produktet sætter sig i linjerne.

20 minutter efter makeuppen er lagt, kan du køre en pensel let henover for at fjerne overskydende produkt.
Sæt basen med Facial Mist.

Øjenmakeuppen

Tanja primer øjenlågene med den lyseste concealer Light Ample for at få øjenskyggens farve til at træde tydeligere frem. Herefter dupper du en masse lys pudder på øjenlåget, så øjenskyggen bliver på øjnelåget og ikke creaser i løbet af dagen. Mærk efter med fingeren om det er helt tørt.
Tanja bruger øjenskyggekittet Light Earth til at give globen dybde. Her blander du de to farver og kører stille og roligt i vinduesvisker-bevægelser hen over globen. Herefter bruger du den lyseste farve i kittet til at udjævne kanten op mod øjenbrynet.

Eyeliner

Tanja bruger den brune eyeliner, Brown Limpid, til, nede langs vippekanten, at skabe en god bundvolumen og illusionen af tykkere vipper. Brug Eyebrow & Liner Brush til at blende det ud, så du får et helt naturligt resultat.
Hvis du er til det matte look, lader du øjenlooket være som det er, men hvis du, som Tanja, er til shimmer, så påfører du med Eyeshadow Brush lidt Highligt Gloaming fra øjenkrogen og ind til midten af øjet.

Bryn og mascara

Tanja har mørke bryn og bruger derfor det mørkeste øjenbrynskit, 02 Dark Stone i brynene. Den nemmeste måde at styre det på er ved at komme produktet på din Eyebrow & Liner Brush og starte ved brynets nedre kant for at få den markeret. Herefter trækker du det overskydende produkt op i resten af brynet.

Når det gælder mascaraen er tricket at bukke vipperne med en vippebukker først. Hvis du varmer den op med en hårtørrer, sikrer du dig at bukket holder hele dagen. Buk først vipperne på det ene øje og læg herefter din ønskede mascara. Gentag på det andet øje. Det fikserer vipperne bedst, hvis produktet påføres lige efter bukket, derfor tager du et øje ad gangen.
Hvis du er til de buskede bryn, kan du tage resterne på mascarabørsten og påfører i brynene. Red efter med Eyebrow & Liner Brush, for at fordele produktet.

Glød og friskhed

Når du har ladet din base sidde lidt, tager du stilling til, om du vil have pudder på eller ej. Det afhænger både af hudtype, og om du er til det dewy eller matte look
Klassiske områder at komme pudder på er hagen og T-zonen, hvor vi ofte har tendens til at fedte. Alt efter hvilken børste du bruger, kan du bestemme intensiteten af produktet.

Blush

Tanja tilfører ansigtet form ved brug af Beige Aura under kindbenet og i panden. For at give lidt mere glød kan du ligesom Tanja bruge den mørkeste pudder 06 Dark Stormy. Påfør lidt henover kinderne og blend det godt ud mod tindingen.
For friskhed påfører du en af de rødlige blushes – Tanja bruger 03 Rose Reverie og påfører den på æblekinden.

Afslut med Highlight Gloaming for at give det sidste finish. Læg den på kindbenene, næseryggen og amorbuen.

Når du er færdig med hele brudemakeup looket, kan du eventuelt påføre endnu et lag mascara, for ekstra fokus på vipperne.

Se her hvordan su skaber et dejligt glød look

Touch ups

Når du i løbet af dagen skal touche op, skal du ikke bruge meget andet end din concealer, Facial Mist og en Blender Brush. Spray lidt Facial Mist i hele ansigtet for at genfugte huden og påfør herefter i blide duppebevægelser concealeren på de områder, du ønsker at touche op. Kør eventuelt børsten uden produkt henover øjenlåget, hvis du oplever øjenskyggen sætter sig i linjerne. Det samme gælder for concealeren under øjet. 

Vi håber du kunne bruge nogle af de mange gode tips til et kommende brudemakeup eller en hvilken som helst anden festlig begivenhed.

Du kan finde de nævnte produkter her

6 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] også at se videoen her, hvor Tanja viser jer, hvordan hun skabte sin […]

  2. […] Se Tanjas brudemakeup tutorial her […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.