The Golden Makeup Look

Se “the golden makeup look” hvor Tanja viser hvordan du skaber det smukkeste gyldne look med vores håndlavede Bronzer Apricity.

The Glow

For at starte med golden makeup look skal du dyppe Multi Cheek Brush i bronzer de steder der er færre kobberkorn. Når du synes, du har nok produkt på penslen placerer du produktet på kindbenet. Før produktet op mod tindingen, på det øverste af panden og hen over næsebenet. Vi vil gerne skabe en naturlig glød og varme til ansigtet, som hvis vi lige var kommet hjem fra ferie. Hvis du er usikker på, hvor du skal placere bronzeren. Så tag et feriebillede af dig selv frem og placer produktet der, hvor du naturligt får mest farve. For at give gløden et ekstra touch, kan du duppe din Skin & Lip Care på det øverste af kindbenet og toppe den med Highlight Gloaming. Dette giver også en mere naturlig indre glød effekt til din hud.

The Eyes

Fang de smukke kobberkorn fra bronzeren med en Eyeshadow Brush. Spray lidt Facial Mist på børsten og placer produktet midt på øjenlåget, mens du holder langt ude på din pensel. Denne teknik får øjet til at syne større og mere åbent. Dyp herefter en Blender Brush i bronzeren og lad den være umistet. Blend produktet ud mod den ydre kant af øjet og op mod globen. Det ikke-mistede produkt vil være mere blødt og diskret. Vi bevarer dermed fokus midt på øjet og skaber en smuk blendet effekt ud mod kanterne af looket. Påfør highlighter i øjenkrogen for at lysne op og afslut med blot en lille smule mascara for at bevare fokus på øjenskyggelooket. Hvis du er til mascara på de nederste vipper, kan du med fordel trække øjenskyggen langs nedre vippekant for at samle looket. 

Få endnu mere bronzer inspiration her

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Øsnker du mere glød i din makeup rutine så læs med her. […]

  2. […] Har du prøvet at lave vores skønne golden makeup look? Klik her! […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.