Tines fest makeup look

Jeg kunne godt tænke mig at guide dig igennem mit fest makeup look, som er det look jeg ofte laver, når jeg skal ud. Det er simpelt, smukt og fremhæver dine øjne. 

Hvordan laver jeg dette look?

Jeg har startet med at ligge en base, hvor jeg dækker det jeg synes, der skal dækkes. Det er bl.a. urenheder, pigmentfejl, rødme etc. og så mindsker jeg det blå-lilla skær, vi kan have under øjnene med vores Blender Brush. 

Derefter påfører jeg Beige Aura Blush, fordi den har en mørkere og mere brun farve. Den giver et intenst look og er rigtig god til at lave kindben. Den giver så meget liv til ansigtet! 

Ovenpå den smukke varme blush ligger jeg Apricity Bronzer, som giver et festligt look, men uden for meget glimmer. Vi har nemlig valgt, at lave vores bronzer med bittesmå glimmerkorn. 

Herefter fokuserer jeg på mine bryn. Jeg starter med at rede mine bryn og fylder dem ud med Dark Stone kittet. Byg gerne på, indtil du synes, at du har den farve og form du ønsker, for at lave et festmakeup look. 

Et lille tip

Når du laver dit fest makeup look, så er det en rigtig god ide at sætte concealeren med den pudder, der passer til din hudtone. Jeg bruger Medium Plus Wavy, men brug den der passer til dig. Påfør den som vist i videoen, så holder din makeup meget bedre til en dejlig aften i byen. 

Fokuser herefter på dine øjne. Brug samme kit, som du brugte til din øjenbryn. Det giver en god sammenhæng i ansigtet. Jeg bruger vores Eyebrow & Liner brush til at lave en Winged Liner. Brug Blender Brushen med concealer ”rester”, som viskelæder og til at lave lineren lige. 

Highlight derefter de steder, du gerne vil fremhæve. Jeg lægger den både ved øjnene, på kinderne, ved amourbuen og ja… Alle de steder jeg gerne vil fremhæve. Elsker den glød den giver!! 

Tilsidst påfører jeg mascara, som fuldender looket. Jeg løfter op i øjet og zigzagger mascaraen på. 

Og så er jeg ready to go! 

Jeg håber, du kunne bruge denne video som inspiration til næste gang du skal ud. Skriv endelig en kommentar, hvis du er i tvivl om noget.

Kærlige hilsner Tine 

Produkter til dette fest makeup look

Se Tanjas brudemakeup tutorial her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.