Tips til brudemakeup

Her får du tips til brudemakeup fra Tine. Få step by step og se nederst, hvilke produkter der er blevet brugt for at skabe dette simple makeuplook.

På din bryllupsdag er det vigtigt, du føler dig, som den bedste udgave af dig selv. Dette indebærer at din makeup og hår afspejler dig selv og du føler dig godt tilpas. I dag vil jeg guide dig igennem et brudelook, som jeg synes er rigtigt smukt.

Det er en rigtig god idé, at forberede sin hud inden den store dag, så den fremstår velplejet, klar og frisk.

Det er godt at starte en måned før med at besøge en kosmetolog. Eksempelvis for at få en dybderensende ansigtsbehandling. Så kan du komme af med eventuelle små røde knopper, tørre områder, og opnå for en masse fugt og glød I huden.

Køb eventuelt en god fugtmaske med hjem, hvis du har tør hud. Hvis du har mere fedtet(/olieret hud, så køb da en lermaske, som du kan lægge på om aftenen inden din bryllupsdag. Jeg vil anbefale at bruge en maske, som du har testet i lidt tid, da nye produkter godt kan være “lidt for spændende” at afprøve på lige det tidspunkt, ift. eventuelle allergiske reaktioner.

 

PREP AF HUDEN

 1. Om morgenen på den store dag, kan du med fordel vaske dit ansigt to gange med dine afrensningsprodukter. Så får du nemlig godt gang i din blodcirkulation ved at skylle med koldt vand til allersidst. Således vil dine øjne helt sikkert også se dejligt friske ud. Hvis du har tendens til meget hævede øjne og/eller ophævet hud, er det godt at bruge en jaderuller som du har lagt i køleskabet dagen forinden.
 1. Herefter lægger du dine sædvanlige ansigtsprodukter på. Først øjencreme, derefter serum og til sidst creme eller olie.
 1. Et godt tip, er at bruge lidt ekstra tid på at massere serum, dagcremen og/eller ansigtsolien rigtig godt ind i huden. Brug lidt tid på at give din hud lidt ekstra kærlighed. Huden vil få mere glød, og produktet vil virke bedre, når de bliver arbejdet ind i huden.

 

TIPS TIL BRUDEMAKEUP STEP BY STEP

 1. Start med at lægge din foundation.. Husk at se dig i spejlet i dagslys, når du lægger den på huden, og jævn din foundation godt ud både på hals og bryst, særligt hvis din kjole er åben. Her bruger jeg vores Skin Coverage Brush i cirkelbevægelser.
 1. Brug efterfølgende vores Concealer Duo til at dække de steder, hvor der kan være ekstra brug for det; ved øjnene, ved næsen og hagen. Der har man primært tendens til rødme. Her bruger jeg den samme pensel som til foundation. Den er nemlig spids i enden, og er derfor rigtig god til at bruge ved næsen og i øjenkrogen.
 1. Brug derefter vores Mineralpudder, for at få en optimal holdbarhed. Du forøger mange timer oveni din makeups holdbarhed, når du fikserer din foundation og concealer med en mineralpudder.

Læg mineralpudderen med helt lette duppe-bevægelser på huden. Så undgår du at få for meget produkt på, men opnår et mere mat finish, samt en god holdbarhed. Dup mineralpudderen rundt om næsen, om øjnene, på hagen og i panden – let og forsigtigt. Hav din mineralpudder på dig hele dagen, så kan du altid lave en lille touch up. Det er rigtig godt at bruge kabuki pensel til dette. Det gør at mineralpudderen smelter ind i huden.

 1. Så har du nu lavet en god base og så skal du have skabt lidt form på dit ansigt. Læg vores Highlight Gloaming øverst på kindben, på amorbuen, i øjenkrogen og ganske lidt under øjenbrynet. Det er vigtigt, at det kun er meget lidt, for at beholde et naturligt look. Det skal kun give et naturligt lille løft til ansigtet. Til dette bruger jeg vores Multi Cheek Brush til kinderne og vores Eyeshadow Brush til øjenkrog og amorbuen, og andre mindre områder.
 2. Vores Blush, Highlighter og Bronzer er absolut fantastisk kombination. Med denne trio opnår du friskhed, shine og glød.

Gå efter en farve til dine kinder, som er naturlig. Her ville vi anbefale Peach Pellucid eller Rose Reverie som blush til denne dag. Vores Highlight Gloaming er perfekt til sådan en dag, da den indeholder helt fine glimmerkorn og derfor smelter meget fint ind i huden.

Vores bronzer, Apricity, har en glød, som får dig til at se solkysset ud. Den skaber også lidt form til ansigtet, og er derfor et rigtig smart multiprodukt. Brug Multi Cheek Brush til at blende de to produkter smukt sammen.

 1. På dine øjne kan du også bruge Apricity. Brug vores Eyeshadow Brush og fang de små kobberkorn, og placer midt på øjenlåget. Vores Øjenskygge- og Øjenbrynskit er kolde i undertonen, og derfor fungerer de til både at forme dine bryn, men også lave smukke skygger på dine øjenlåg. For at lave en god base, så kom din mineralpudder på hele øjenlåget. Påfør derefter den helt lyse farve fra vores kit ovenpå hele øjenlåget. Brug de to mørke farver i din globelinje. Det vil give dig en rigtig flot dybde til dit øje.

Hvis du er til det lidt mørkere look, kan du tilføje eyeliner mellem dine vippehår. Det gør at dine vipper ser mere fyldigere ud.

 1. Bryn er vigtige til at give ansigtet form og kant. Brug vores Øjenskygge- og Øjenbrynskit og Eyebrow and Liner Brush til at lave naturlige bryn. Brug den mørkeste af farverne i bunden af brynet og den mellemfarvet til at farve op imellem hårene. Det vil give en flot bund volumen til dit bryn. Brug til sidst den helt lyse farve lige under brynet for at tilføje en mat highlight som løfter og åbner dine øjne op.
 1. Lige en dag som denne, så vil jeg anbefale en tårefast mascara. Vi kan desværre ikke tilbyde jer vores mascara (endnu) med mindre du skal giftes til september. J Der vil vores mascara nemlig være til at købe. Den er tårefast, og her kan du vælge imellem en gummi eller nylonbørste. Det er en smagssag, hvad man er til, men i grove træk kan vi sige sådan om vores mascara: Gummibørsten giver en god længde, og nylon børsten vil give dig volumen.
 1. Til sidst vil jeg anbefale dig at bruge lidt blush på dine læber, eventuelt med lidt læbepomade over, hvis du ikke er til det helt matte look, eller hvis du har tørre læber. Når du bruger blush på læberne som farve, får du en god holdbarhed.

Men, det allerbedste stylingtip vi kan give dig er, at nyde din fest, smile, kysse og fælde en tåre af lykke. Vi ønsker dig den smukkeste dag!

De produkter jeg har brugt til at skabe dette look:

PREP AF HUDEN

Rønsbøl – Cloud mask

Purely Professional – Serum

Purely Professional – Day

Matas natur – Rensemousse

 

MAKEUPPRODUKTERNE

Foundation – Miild nr. 03 Medium Breeze (tilgængelig i august 2017)

Concealer – Miild nr. 02 Medium Boon

Mineral pudder – Miild nr. 03 Medium Breezy

Blush – Miild 01 Peach Pellucid både på læber og kinder

Bronzer – Miild 01 Apricity både på øjne og hud (tilgængelig i denne uge)

Highliglight – Miild 01 Gloaming både på øjne og hud

Bryn og øjne – Miild Øjenskygge- og Øjenbrynskit nr. 02 Dark Stone (bryn og tynd liner langs vippekant)

Mascara – Miild 01 Black Length Inordinate(tilgængelig i September 2017)

PENSLER

Miild – Kabuki pensel

Miild – Skin Coverage Brush

Miild – Multi Cheek Brush

Miild – Eyeshadow Brush

Miild – Eyebrow and Liner Brush

PREP OG BASE

PRODUKTERNE TIL LOOKET

DET FÆRDIGE BRUDELOOK PÅ MIG

Vi håber vores tips til brudemakeup kan hjælpe gid. <3

Se Tanjas brudemakeup her

Nu kan du lave det hele look kun med Miild produkter. Find vores hudpleje produkter Skinlove her

3 replies
 1. Maria says:

  Hej,
  Tak for virkelig gode tips!
  Jeg mener, at have hørt noget om, at ikke alt makeup ser lige godt ud på fotografier. Er der noget særligt man skal tænke på i den forbindelse?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.