Tips til skincare produkter og vores rutiner

Vores rutiner og anbefalinger

I dag giver vi dig tips til skincare produkter som vi bruger, samt fortæller, hvad du skal være opmærksom på, når du køber skincare produkter.

Tanjas tips til skincare produkter:

Green People Gentle Cleanser & Make-up Remover, 200 ml. for 219 kr.
Green People Anti-aging 24 hour Cream, neutral, 50 ml. for 179 kr.
Levevis Øjenmake-up fjerner, 125 ml. for 30 kr.
Ecooking (Husapoteket) avocado olie, 20 ml. for 49,50 kr.

Tines tips til skincare produkter:

Urtegårdens økologiske mandelolie, 200 ml. for 266 kr.
Ecooking (Husapoteket) Argan olie, 20 ml. for 64,95 kr

Tines kosmetolog: Anita Falslund

Vi kan anbefale at bruge Kemilex, som er en gratis app, der kan hjælpe dig med at finde ud af, om de ingredienser, der er et dine produkter er farlige.

 

De anbefalinger vi kommer med, kan vi ikke garantere, du kan tåle. Vi anbefaler dig det, fordi det fungerer for os som allergikere og bevidste forbrugere – og fordi det er et renere valg.

13 replies
 1. Sophie says:

  Jeg er vild med Tines simple rutine. Dejligt at vide, man kan have en så simpel og effektiv rutine og så i stedet bruge penge på makeup, som har de rigtige ingredienser.

  Svar
 2. S says:

  Super fin video – dejligt mes indsigt i jeres personlige rutiner.

  Det ville dog være rart hvis I viste produkterne lidt tættere på og husker at forklare hvilket produkt det er, mærket og hvad det hedder, selvom i har skrevet det under videoen, så er det rart når det indgår.

  Er super spændt på, at følge med. Jeg lider selv af allergi og har meget svært ved at finde produkter jeg kan bruge.

  Svar
 3. Julie says:

  Super bra video Har dere tips til ansiktspeeling/scrub og makeup remover wipes? Er selv super allergisk og det er så vanskelig å finne noe jeg kan bruke

  Svar
  • Tine Svendsen says:

   Hej Julie.

   Dejligt du kunne bruge vores video.

   Personligt bruger jeg ikke scrub. Jeg kan mærke at min hud har bedre af at jeg bruger færre produkter. Jeg bruger dog en maske engang i mellem, for at få renset i dybden. Der har Rønsbøl lavet forskellige masker, som er rigtig gode. Jeg har ikke fundet nogle makeup remover wipes som jeg kan tåle. Jeg har prøvet forskellige mærker, men bliver rød og huden svier hver gang. Der kan jeg desværre ikke anbefale dig noget.

   Ha en dejlig dag 🙂

   Svar
 4. Jane says:

  Er også ret fascineret af den simple rutine, så kiggede nærmere på Argan Olie… Det er jo åbenbart et vidundermiddel – hvis man kan tåle det?? 🙂 Har bestilt en prøve fra Cosmos, og allergitester den inden jeg prøver den af – håber på det bedste, selvom jeg normalt ikke kan tåle olier! 🙂

  Kh
  Jane

  Svar
  • Tanja Gregersen says:

   Hej Jane,

   Jeg håber, det er gået godt med at teste argan olie. Hvilken hudtype har du? Det kan nemlig også være en fordel at blande flere olier, for at få den optimale effekt.

   Kh Tanja

   Svar
 5. Annemette Bundgaard says:

  Hej,
  Rigtig fin video 🙂 Vil dog lige høre, om ikke I også bruger et produkt med solfaktor i? Troede at det var vigtigt at bruge i ansigtet som minimum i sommermånederne?

  VH
  Annemette

  Svar
 6. Tanja says:

  Super lækkert med en meget simpel rensemetode med olien. Men hvordan gør du det egentlig sådan lidt step by step?

  Svar
 7. Lene Glerup Kristensen says:

  Hej.
  Synes det er nogle lækre produkter i anbefaler, når man har renset sin hud er det så ikke godt at bruge en serum under dagcremen?
  Jeg er 55 år, er der en serie i særligt vil anbefale mig?

  Svar
  • Camilla says:

   Hej Lene. Dejligt du skriver 🙂 Det er super godt, hvis du begynder at bruge en serum under din olie/ansigtscreme. Serum har jo de mest fantastiske egenskaber, at vi simpelthen vil anbefale alle at bruge det. Serum går ind og fugter og beroliger selv den mest sarte hud, udglatter fine linjer og genskaber fastheden i huden. Det lette koncentrat går ind og arbejder målrettet mod fine linjer, en træt hud og genopretter en sund glød, fylde og udstråling. Lige nu bruger vi selv en serum fra mærket Pestle and Mortar og den er super lækker.
   Hvis du har flere spørgsmål, eller brug for at få uddybet vores skincare rutiner, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os igen. Jeg kan altid træffes på cb@miild.dk og ellers er vores nummer 70605444
   Kh. Camilla

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.