Tør hud?

Er du en af de mange, der døjer med tør hud? Måske særligt i vinterhalvåret? Frygt ej, vi guider dig igennem det her. 

Det kan være rigtig svært at lægge en flot makeup, hvis huden er meget tør. Men med den helt rigtige fugtighedsrutine, kan det sagtens lykkes alligevel.

Tør hud

Hvis du generelt har tendens til tør hud, der f.eks. strammer eller flager, så har vi her samlet en fugtgivende rutine, vi vil anbefale dig. 

Det skal du bruge: 

Vigtigst for den tørre hud er at give den et fugtboost, der vil noget. Her er serummet første og vigtigste step. Vores serum er det produkt, der trænger dybest ned i huden, hvor det binder og bevarer fugten. Vi anbefaler mindst et pump om morgenen og mindst to pump om aftenen, så det virkelig kan få lov at ligge og arbejde natten over.  

Når Serummet er påført, er huden super modtagelig overfor de næste fugtgivere. Her kan man enten vælge at blande creme og olie, hvilket giver en super lækker, blød og let konsistens. Hvis man går efter det ultimative fugtboost anbefaler vi at påføre cremen først og afslutte med olien. Her vil olien fungere som en slags forsegling, der sørger for at beskytte huden mod vind og vejr. 

Atopisk hud 

Hvis du ikke bare har tør hud, men er mere ovre i den atopiske hud – den der slår ud, klør og svier, anbefaler vi en lidt anden rutine. Denne hud har nemlig brug for ro, så her gælder det at ”less is more”. Det er nemlig lipidbarriereren, der er ødelagt og skal genopbygges ved nænsom pleje og naturlige fedtstoffer.  

Det skal du bruge: 

Start dagen ved sammen med vand at komme et tyndt lag olie på din hud. Hvis du går i bad om morgenen kan du med fordel komme et tyndt lag olie på hele ansigtet forinden. På den måde beskytter du huden mod vandets udtørrende effekt. Vandet kan godt have en let ødelæggende tendens for denne hudtype, så dette step kan virkelig gøre en forskel. 
Start herefter din rutine med Facial Mist. Sprøjt et let fugtende lag henover ansigtet. Påfør herefter olien og massér den gerne godt ind i huden. Afslut med Skin & Lip care på de ekstra tørre og/eller irriterede områder. 
Undgå hårde vaskeklude når du renser om aftenen og husk at være nænsom i forbindelse med din renserutine.

Vi håber, I har mod på at prøve det af.

Er du nysgerrig på vores hudpleje ingredienser? Læs mere her.

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Døjer du med tør hud? Så læs eller genlæs vore guide her. […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.