Tutorial med touch up på 5 min.

Brug kun 5 min. på touch up 🌟

Har du kun 5 minutter til touch up, inden du skal til næste møde, næste aftale eller generelt bare har en travl dag? Så se med her…

Tine guider dig gennem 5 simple steps til, hvordan du kan touche din makeup op på blot 5 minutter

 1. Concealer Duo: Start med Concealer Duoen. Den er perfekt til en hurtig touch up! Brug den under øjnene, på urenheder, ar eller pigmentfejl. Den har en høj dækkeevne og er et af de produkter, jeg altid har med mig i tasken. Den fjerner rødme fra kinderne, mindsker det blå/lilla skær under øjnene og får dig til at se frisk ud på ingen tid. TIP: Når du påfører den under øjnene skal du altid starte med at lægge den lyserøde farve først og derefter den beige. Herefter kan du blende de to farver sammen, og bruge den de steder du ellers har lyst til.
 2. Bronzer: Vores smukke bronzer er rigtig god til, at give en hurtig effekt, så den er også god at have med i tasken, når du skal lave en hurtig touch op. Jeg bruger vores Multi Cheek Brush til at påføre den. Brug bronzeren på kinderne, i tændingen og på øjnene. På den måde får du den her smukke instant glow frem.  
 3. Highlight: Brug highlighteren med enten vores Blender Brush eller Øjenskyggepenslen, hvor du påfører produktet i øjenkrogen, på øjenlågene, på amourbuen, på næsen og kindbenene. Altså, alle de steder, der er så smukke at fremhæve ✨
 4. Færdiggør looket med Mascara: Det er altid smukt at afslutte dit touch up look med mascara. Det giver friskhed til ansigtet – også selvom du allerede har noget på. 
 5. Afslut med Peach Pellucid blush: Brug den på læberne og afslut med en god læbepleje over. TIP: Prøv eventuelt også at duppe lidt highlight på læberne, når du har lagt din blushfarve. Det giver lige lidt ekstra shine.

Det var min guide til, hvordan du nemt og hurtigt kan lave en smuk touch up på bare 5 minutter.

Jeg håber, du kunne bruge den og husk, du altid må stille spørgsmål i kommentarfeltet, hvis du er i tvivl om noget.

Kærligst Tine – nyd dagen.

4 replies
  • Camilla says:

   Hej 🙂

   Tine har 01 Light Earth på i denne video. Hun skifter lidt mellem de to kit vi har, men faktisk kan man få ret mørke bryn af 01 light earth, selvom det godt kan se lidt lyst ud ved første øjekast. Men fordi farverne er ret pigmenteret, farver de mere end man tror.

   Alternativt kan du også sagtens bruge 02 Dark Stone, og blot bruge lidt af gangen og mest af den lysebrune i kittet.
   Så ja, de begge kan lidt af hvert. Det handler om, hvad du føler mest for 🙂 Du kan altid se og prøve begge kit i en Matasbutik 🙂

   Håber det var svar på dit spørgsmål. Du er altid velkommen til at skrive igen.

   Ha en smuk dag.

   Kærligst,
   Camilla.

   Svar
 1. Anne-Mette says:

  Hej med jer.

  Jeg har netop købt en ordentlig røvfuld af jeres makeup, som jeg glæder mig til at prøve af. Tak fordi i har udviklet produkter, som er både sikre for mig som gravid og med omtanke for miljøet.

  Jeg har lagt mærke til, at i altid har velplejede, naturlige og smukke rosatonede læber i jeres videoer. Kan i anbefale nogle produkter til læberne, som også er allergivenlige? I den her video kommer Tine lidt ind på, at man også kan bruge blush’en til læberne.

  Rigtig god dag.

  Mvh.
  Anne-Mette

  Svar
  • Miild Beauty says:

   Hej Anne-Mette, hvor er vi glade for at høre, du er vild med vores produkter! Vi er rigtig glade for at bruge blush skin & lip care og påføre blush ovenpå, da det får det til at holde godt og samtidig giver et sundt og naturligt læbelook.
   Knus

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.