Tutorial med touch up på 5 min.

Brug kun 5 min. på touch up 🌟

Har du kun 5 minutter til touch up, inden du skal til næste møde, næste aftale eller generelt bare har en travl dag? Så se med her…

Tine guider dig gennem 5 simple steps til, hvordan du kan touche din makeup op på blot 5 minutter

  1. Concealer Duo: Start med Concealer Duoen. Den er perfekt til en hurtig touch up! Brug den under øjnene, på urenheder, ar eller pigmentfejl. Den har en høj dækkeevne og er et af de produkter, jeg altid har med mig i tasken. Den fjerner rødme fra kinderne, mindsker det blå/lilla skær under øjnene og får dig til at se frisk ud på ingen tid. TIP: Når du påfører den under øjnene skal du altid starte med at lægge den lyserøde farve først og derefter den beige. Herefter kan du blende de to farver sammen, og bruge den de steder du ellers har lyst til.
  2. Bronzer: Vores smukke bronzer er rigtig god til, at give en hurtig effekt, så den er også god at have med i tasken, når du skal lave en hurtig touch op. Jeg bruger vores Multi Cheek Brush til at påføre den. Brug bronzeren på kinderne, i tændingen og på øjnene. På den måde får du den her smukke instant glow frem.  
  3. Highlight: Brug highlighteren med enten vores Blender Brush eller Øjenskyggepenslen, hvor du påfører produktet i øjenkrogen, på øjenlågene, på amourbuen, på næsen og kindbenene. Altså, alle de steder, der er så smukke at fremhæve ✨
  4. Færdiggør looket med Mascara: Det er altid smukt at afslutte dit touch up look med mascara. Det giver friskhed til ansigtet – også selvom du allerede har noget på. 
  5. Afslut med Peach Pellucid blush: Brug den på læberne og afslut med en god læbepleje over. TIP: Prøv eventuelt også at duppe lidt highlight på læberne, når du har lagt din blushfarve. Det giver lige lidt ekstra shine.

Det var min guide til, hvordan du nemt og hurtigt kan lave en smuk touch up på bare 5 minutter.

Jeg håber, du kunne bruge den og husk, du altid må stille spørgsmål i kommentarfeltet, hvis du er i tvivl om noget.

Kærligst Tine – nyd dagen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.