Tutorial – hvordan lægger du makeup på en moden hud?

Vi vil gerne vise, hvordan du lægger makeup på en moden hud. Og til det, har vi været så heldige at låne Hanne på 72 år, der gennem de sidste 3 år, har brugt Miild-produkter. 

Tine guider dig step-by-step gennem videoen, hvor hun viser hvilke produkter hun bruger, hvordan hun gør, samt i hvilken rækkefølge. 

Produkter og pensler 

Læs Hannes historie her 

I August 2017 læste jeg om et nystartet makeupfirma med navnet Miild. Det var Svanemærket, som betyder, at det skåner miljøet. Det var tilmed også allergivenligt og økologisk. Ikke at jeg havde haft problemer med min hud, jeg ønskede blot, ligesom andre steder i tilværelsen at vælge noget, der var skånsomt for huden og så vidt muligt økologisk. Jeg vil ikke have de forkerte stoffer i min krop.

Jeg ser så at Tine, den ene af disse to energiske piger, kommer til Matas på Nørreport, for at fortælle og vise dette nye makeupmærke. 

Det var et dejligt inspirerende og lærerigt møde. Tine lagde makeup på mig og jeg kunne lide det naturlige look hun fik frem. Når man er +65 er det vigtigt ikke bare at lægge på, det gør den modsatte virkning af naturlighed.

Jeg stod for at fylde år, så Tine udfyldte skemaet med produkter og jeg gik derfra uden at købe noget, men havde en ønskeliste, som jeg gav videre til min familie.

10 dage efter står min datter i Hillerød Matas med min ønskeliste. Tine er tilfældigvis i Hillerød for at lave demo og fortælle om produkterne. Heldigvis kan hun huske mig og opdager hendes arbejde har båret frugt.

Lige siden har jeg brugt Miild-produkterne hver dag og  jeg er stadig meget begejstret! 

Både Tine og Tanja er rigtig gode til at lave deres tutorials. De gør det til en skøn og hyggelig stund at bruge den tid det tager at forkæle sit ansigt og give det udtryk. Ligeledes når de sammen på video supplerer hinanden, og gør dét, at lægge makeup til noget ganske uhøjtideligt.

I min dagligdag bruger jeg…

02 Medium Boon Concealer DuoPensel 02 Skin Coverage Brush / 06 Blender Brush

04 Medium Plus Wavy Mineralpudder –  Pensel 01 Kabuki Brush

02 Dark Stone Øjenskygge- og ØjenbrynskitPensel 05 Eyebrow & Liner Brush 

01 Peach Pellucid Blush Pensel 03 Multi Cheek Brush 

01 Gloaming Highlighter Pensel 03 Multi Cheek Brush

01 Volume Bulbous Mascara

Produkterne skal være i orden – og det er de altså hos Miild! Det gør så heller ikke noget, at Tine og Tanja er to skønne, kreative kvinder. Den charmerende måde de viser deres produkter på, er et kæmpe plus. 

Så stor respekt for Jer og Jeres makeupprodukter. 

Med kærlig hilsen
Hanne

Vi du se mere tutorials med makeup på moden hud? Så kik forbi her

2 replies
  1. Gitte Meltofte says:

    Er der nye produkter på vej? Jeg kunne rigtigt godt bruge en eyeliner blyant!

    Stat safe og mange hilsner

    Gitte

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.