Tutorial med Bronzing Pudder

Vores ovnbagte Mineral Bronzing Pudder, er udviklet af rene og naturlige mineraler. Den er bagt ved svag varme i 24 timer, hvilket efterlader den med en silkeblød tekstur. Den er bygget op af smukke mineraler, der giver en glød og smuk udstråling til din hud.

Denne Bronzing Pudder indeholder glimmer partikler, så du opnår en smuk solkysset hud hele året rundt. Den passer til alle hudfarver.

Hvordan skal vores Bronzing Pudder påføres?

Jeg vil gerne vise, hvordan du bruger vores Bronzer Apricity. Både som solskinspudder på kinderne, men også som øjenskygge på øjenlåget.

Du starter med at køre din 03 Multi Cheek Brush rundt i produktet, hvor du herefter starter med at påføre den på midten af kinden og kører den op i tindingen. Dog er det meget en smagssag, hvordan bronzeren påføres, så mærk dig lidt frem. Dog vil du med denne fremgangsmåde opnå masser glød og et naturligt løft.
Det er også super flot at lægge bronzeren under kæbepartiet! Byg på op over flere lag, indtil du er tilfreds med looket.

TIP: Vores bronzer kan også bruges sammen med en facemist. Når du bruger den som øjenskygge, kan du miste øjenskyggepenslen og herefter tage produktet op på penslen og påføre på øjenlåget. Det skaber et mere intenst look. Er du mere til et neutralt look, kan du også bruge bronzeren uden en facemist som øjenskygge. Lige gyldig hvad, så får du det smukkeste gyldne øjenlook.

Derfor; brug vores Mineral Bronzing Pudder på dine kindben, kinder, øverste del af panden og dit kæbeparti for opnå en smuk solkysset hud.

God karma,
Tanja.

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Bronzer – se tutorial med Bronzer her […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.