Tutorial med Mineral Concealer Duo

Hvordan skal du bruge vores Concealer Duo?  

Jeg vil gerne vise dig, hvordan du kan bruge vores Concealer Duo. Concealer Duo’en fåes i tre forskellige farver og er lavet på sheasmør, mandelolie, ricinusolie og abrikoskerneolie, så der er masser plejende ingredienser i, hvilket er med til at give den en cremet konsistens.

1. Step 

Start med at påføre den lyserøde/ferskenfarvede farve inde omkring øjnene (under øjet ved det blålige skær og i øjenkrogen). 

Til det skal du bruge 02 Skin Coverage Brush, der er spids og rigtig god til øjenkrogen. Nogle kan også godt lide at påføre vores concealer med fingrene, og det kan du også godt, men vi vil til hver en tid anbefale, at du bruger en pensel, da det er mere hygiejnisk. 
Herefter påfører du den gule concealerfarve. Og det gør du for at skabe klarhed, samt en flot hudtone. 

2. Step 

Nu er det tid til at blande og blende ind i huden. Det er kun omkring øjnene, at du deler de to farver op og påfører dem i 2 steps. Alle andre steder i ansigtet blender du dem sammen. Du kan bruge concealeren alle de steder, hvor du gerne vil have dækket noget. Det kan være urenheder, ar, pigmentfejl, karsprængninger eller andet. Du kan med fordel også bruge vores 06 Blender Brush, hvis du har mindre områder du gerne vil dække og gerne vil blende concealeren godt ind i huden.

Concealeren har en høj dækkeevne, og smelter rigtig flot ind i huden. Du kan dække nærmest alt. Vi har før dækket tatoveringer med vores concealer, så det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du vil dække.

TIP: Pas på med ikke at få for meget produkt på penslen, når du lægger din concealer. Byg i stedet looket op og tag lidt på ad gangen. På den måde kan du nemmere styre doseringen og undgår spildprodukt. 

Jeg håber, du kunne bruge guiden til vores Concealer Duo. Hvis du har nogle spørgsmål, må du altid gerne skrive i kommentarfeltet.

God karma, Tanja ♡

4 replies
 1. Gitte says:

  Jeg har købt 03 Dark Repose efter Jeres anbefaling. Jeg er total nybegynder indenfor make-up, så jeg bruger slavisk Jeres tutorials. Så nu kommer et MEGET dumt spørgsmål men når I siger ferskenfarvet og gul, hvilke farver skal jeg så bruge?

  Svar
 2. Anna Maria says:

  Jeg har også købt denne concealer, vil bare gerne vide, hvad anbefaler i, man lægger over sin concealer? Jeg har problemer med, at lige meget hvad jeg putter på, så “glider/smelter” det af – hvordan fikserer man bedst denne concealer?Jeg har prøvet at putte min foundation (Clinique super double powder) over, men oplever at den bliver helt kornet og “glider/smelter” af i løbet af kort tid. Jeg har/har haft meget eksem, og kæmper derfor med meget røde områder i ansigtet samt er meget rød og blå omkring øjnene pga. fejlbehandling med stærke hormoncremer, så har brug for noget, der dækker godt – uden det ligner en maske. Derudover er jeg kommet i den alder, hvor huden er begyndt at bliver noget slap i det 🙂

  Svar
  • Miild Beauty says:

   Hej Anna Maria, tak for dit gode sprøgsmål. Det er jeg sikker på, der er mange andre, der kæmper med! Et godt tip er at bruge concealeren sammen med en af vores dejlige olier, da det får produktet til at smelte lækkert ind i huden. Det er altid en god løsning at afslutte med mineralpudder, der fikserer produktet og får det til at holde. Du kan med fordele duppe/buffe pudderen på, så ikke du hvirvler concealeren af.
   Håber det hjælper
   Kram

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.