Tutorial med hormonel udfordret hud

Vi vil gerne vise, hvordan du kan dække en hormonel udfordret hud. Og til det, har vi været så heldige, at få lov til at låne Kristine. Kristine er efter flere år på p-piller, gået over til at bruge spiral, hvilket har betydet, at hun har fået det man kalder et ”hormonudbrud” i ansigtet. Derfor vil vi rigtig gerne vise dig, hvordan du kan dække en hormonel udfordret hud med vores produkter. 

Line guider dig step-by-step i, hvordan hun lægger makeuppen på Kristine, hvilke produkter hun bruger, samt i hvilken rækkefølge. 

Produkter og pensler: 

Nedenfor kan du læse Kristines historie, hvor hun bl.a. kommer ind på, hvordan hun fik øjnene op for Miild, hvilke produkter hun bruger og meget mere.

Læs Kristines historie her ♡

Dét der virkelig gjorde, at jeg dykkede ned i Miild-universet var navnet. Jeg stod i den situation, at jeg virkelig gerne ville finde noget, der var godt for mig, men anede ikke hvor jeg skulle starte. Derfor skrev jeg til en af mine bekendte, som jeg vidste, kunne hjælpe mig. Et af de mærker hun anbefalede mig, var så Miild. Jeg søgte faktisk kun på Miild, uden at skænke de andre mærker en tanke, fordi navnet bare tiltrak mig sådan. 

Jeg fandt hurtigt ud af, jeg kendte til Tanja og Tines blog thisispure.dk, men jeg vidste faktisk ikke, at de lavede makeup. Hvordan det er gået min næse forbi, det forstår jeg stadig ikke? … Men, så snart jeg fandt ud af, at pigerne lavede makeup, for jeg ud i bilen, for at shoppe nye og rene produkter til min hud. 

Allerede efter kun en måned, havde jeg erhvervet mig en stor del af deres produkter. 
Jeg tog et bevidst valg om at nulstille al min makeup. Jeg købte alle deres pensler, kørte hele vejen fra Vestegnen til Hellerup, fordi dér havde de begge mascara på lager – det var samme dag, eller dagen efter de kom i Matas butikkerne. Full commitment fra min side! 

Mit (lige nu) go-to hverdagslook består af: 

Og… Jeg kan ikke være den eneste, der virkelig glæder mig til at kunne tilføje deres kommende foundation til den daglige makeuprutine 😍

Rejsen fra p-piller til hormonspiral udløste hormonudbrud 

Jeg havde acne i mine teenageår, og efter at være gået fra p-piller til hormonspiral, har jeg fået en hormonel udfordret hud, hvilket normalt ville gøre, at jeg bare bed det i mig, og droppede al makeup. Men modsat førhen, så gør Miild det ikke værre, men nærmest bedre. Min hud føles behagelig hele dagen, og det har jeg endnu ikke oplevet med nogle andre mærker på markedet, og derfor endte det altid med, at jeg skilte mig af med produkterne. Men ikke Miilds. De er kommet for at blive. 

Tak for jer Miild 

Jeg sætter virkelig også kæmpe pris på det arbejde, jeg kan se der bliver lagt i at informere en som mig, så godt som muligt på shoppen, instagram og her på bloggen både i form af tekst, men også korte – og længere videoer. Det har virkelig gjort mig endnu mere tryg! 

Netop Miild’s instagram (& Tine og Tanjas egne instagram), samt denne blog, har virkelig hjulpet mig med at finde frem til lækre og gode produkter, som jeg kan stå inde for – og det har jeg virkelig manglet. 

/ Kristine 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.