Tutorial – smuk glød på en moden hud

Vi vil gerne vise, hvordan du kan skabe smuk glød på en moden hud. Og til det, har vi fået lov til at låne Birte på 72 år, der til daglig lider af allergi, har sart hud og øjenproblemer.

Tanja guider dig step-by-step gennem videoen, hvor hun viser hvilke produkter hun bruger, hvordan hun gør, samt i hvilken rækkefølge. 

Produkter og pensler: 

Læs Birtes historie her  

I december 2017 fik jeg pludselig meget dårlige øjne, samt en allergisk reaktion på både skønhedsprodukter og al makeup.

I næsten 5 måneder kunne jeg ikke bruge nogen som helst hudplejeprodukter, udover en speciel serie fra det italienske mærke Comfort Zone, Remedy. Jeg fik anbefalet forskellige andre, både økologiske og testede produkter, heriblandt mascaraer, men uden succes og med utallige efterfølgende problemer.

På et tidspunkt i forsommeren 2018 læste jeg om Miild, og jeg besluttede at gøre endnu et forsøg. Jeg mødte Tine i Matas, og hun anbefalede mig at starte med concealer og en smule blush. Det gik ret godt, men jeg havde stadig meget allergi og kontaktede Miild-kontoret. Her tog man mine allergiproblemer alvorligt og satte mig endda i kontakt med en meget respekteret allergiekspert, der virkelig hjalp mig. Lidt efter lidt prøvede jeg flere af Miild-produkterne uden at få problemer. 

Nu kan jeg bruge alle produkterne, også på øjnene, og hvad jeg aldrig havde troet, både mascara og highlighter. Både Tanja og Tine har tålmodigt hjulpet mig med at nå hertil.

For mig personligt har det været fantastisk og stærkt humørfremmende igen at kunne bruge makeup efter at have været tæt på at opgive det helt. Miilds makeup findes i de smukkeste farver, som er en fornøjelse at vælge imellem eller blande alt efter humør og årstid.

… Men det er bare min personlige historie 

Dét der virkelig betyder noget

Hvad, der virkelig betyder noget, som jeg ser det, er den holistiske tilgang, og den engagerede holdning og respekten for miljøet, som er det helt centrale for Tine og Tanja og for deres medarbejdere. Udover at alle produkter findes i meget smukke farver, er de økologiske og certificerede, og både unge og gamle, med og uden hudproblemer, bliver taget alvorligt og kan få hjælp og råd mht. produkter og ikke kun med makeup.

For makeup’en er kun en del af det hele! Man kan starte med at gå ind på Miilds hjemmeside, man kan se de mange tutorials på bloggen This is pure, og man kan gå på Instagram og finde Miild. Og i kalenderen på hjemmesiden står der, hvor og hvornår man rundt omkring i landet kan møde Tine eller Tanja.

Og inden jeg glemmer det… Selv produkternes emballage er smuk og smagfuld og produceret med respekt for miljøet! 

/ Birte 

2 replies
 1. Kristina says:

  Superflot make-up, der virkeligt passer flot til modellen (som altså også er en flot dame!)

  Jeg er 40, og håber aldrig nogensinde jeg holder op med at bruge make-up.
  Jeg synes det er vildt sejt, at man som 70-årig ikke bare accepterer et liv uden make-up, men arbejder i at finde en løsning, fordi man har det bedst med at se godt ud.

  Sådan vil jeg også være om 30 år;)

  Kh Kristina

  Svar
  • Tanja & Tine says:

   Hej Kristina, tak for din besked – og ja, Birte er i den grad en smuk kvinde. Vi er meget enige!

   Og vi har det på præcis samme måde. Vi kan kun håbe, at vi holder os lige så godt – og ift. makeuppen, så ved vi med sikkerhed, at det er noget, vi altid vil bruge – ligegyldig alder 🙂 Vi er jo to beauty/makeup-nørder 😀

   Rigtig god dag.

   Kh. Tine og Tanja

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.