Tutorial – se hvordan du kan få en sund glød

Vi vil gerne vise, hvordan du kan få en sund glød vores produkter. Og til det, har vi været så heldige at låne Karla, der har meget sensitiv hud og derfor bruger Miilds produkter hver dag. 

Tine guider dig step-by-step gennem videoen, hvor hun viser hvilke produkter hun bruger, hvordan hun gør, samt i hvilken rækkefølge.

Produkter og pensler 

Læs Karlas udtalelse her 

Måden jeg opdagede Miild på, var gennem de sociale medier. Jeg har fulgt med længe og altid været fascineret af den ægthed, jeg synes alt jeres content udstråler! For mig at se bliver makeupbrands hurtigt for kommercielle eller “polerede”, men det er anderledes med jer. Jeg elsker, at man ren faktisk lærer jer at kende, samt hele historien bag Miild.

Min hud har været sart så længe jeg kan huske og er især letpåvirkelig overfor makeup, så det er jo helt fantastisk med et brand som Miild, der tager højde for sådanne problemer og som leverer produkter, der virkelig virker. Jeg er i hvert fald hooked!

Kh. Karla

2 replies
  • Miild Beauty says:

   Hej Nynne, til Karla bruger vi en lidt lettere olie, da hun har en kombineret hud. Hvis du også har det vil jeg anbefale dig vores Facial Oil no. 2 – men begge vores olier er udviklet til at fungere med vores makeupprodukter, så det er lidt en smagssag
   Knus

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.