Tutorial – Soft and Natural look

Kunne du tænke dig at lære, at lave et soft and natural look?

Så se med i videoen, hvor jeg guider dig step-by-step eller læs med herunder. 

God fornøjelse..

1. Concealer duo 

Start med at lægge en base med vores Concealer Duo, som du påfører med 02 Skin Coverage Brush. Dup det ind i huden, så man stadig kan se din naturlige hudtone. Du skal derfor ikke bruge for meget af Concealeren. 

2. Mineral Pudder 

Herefter tager du vores mørkeste Mineral Pudder Dark Stormy sammen med 03 Multi Cheek Brush og giver form til dit ansigt. Hold langt ude på penslen, så looket bliver blødt og lækkert. 

Brug Dark Stormy alle de steder, de har lyst til at skabe form. Jeg bruger den på kindben, hage, pande, under kæbepartiet og så kan jeg også godt lide at lægge en let skygge på øjenlåget som en naturlig øjenskygge. 

3. Eyeshadow og Liner Brush 

Jeg tager nu vores 05 Eyeshadow & Liner Brush og fylder brynet ud med en meget lille mængde farve. Faktisk er det kun resterne fra sidste gang jeg brugte den, jeg fylder brynet med. Herefter bruger jeg penslen til at style brynet med. Sammen giver et meget naturligt og soft look – lige præcis som vi ønsker det til dette look.

4. Mascara

Sidst men ikke mindst kan du tage lidt mascara på vipperne. Du bestemmer selv om det skal være 01 Length Inordinate eller 01 Volume Bulbous Mascara.

Finito ♡

Det her er hvad jeg vil kalde et soft and natural look…

Jeg håber, du er blevet inspireret og selv har lyst til at prøve dig frem derhjemme.

Husk at du altid er mere end velkommen til at skrive en kommentar i kommentarfeltet, hvis du er i tvivl om noget. Så hjælper jeg hellere end gerne. 

Kærlige hilsner, 

Tine. 

2 replies
 1. Janne says:

  Hej med jer tøser.

  Jeg har for noget tid siden købt jeres concealer og børsten der til. Men jeg kan bare ikke få det til at virke, jeg har røde kinder, med forholdsvis dybe porre. Hvor concealer lægger sig i, og det ser ikke pænt ud. Ved ikke hvad jeg gør forkert. Har vært ved og kigge jeres videoer igennem for at finde vejledning. Men har ikke lykkes mig endnu.

  Håber i kan hjælpe

  Kram Janne

  Svar
  • Miild Beauty says:

   Hej Janne, godt du skriver! Hvis du har meget tør hud, kan produktet godt komme til at lægge sig lidt kaget – et godt ti er ar bruge concealeren sammen med en af vores skønne olier. Det giver produktet en mere “våd” konsistens og fungerer bedre til tør hud. Det kan også være du skal prøve vores nye foundation, som launcher d. 5 februar!
   Knus

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.