Vores fem basic makeup pensler

Makeup pensler er fantastiske redskaber til en smuk makeup. De kan holde i maaaange år med den rigtige pleje og pasning. Vi har skåret helt ind til benet! Hvilke pensler bruger vi egentlig allermest? Hvad har vi brug for? Og er der nogle pensler, vi kan bruge til flere ting? Svaret er helt klart JA!

Hvilke makeup pensler har du brug for?

Vi vil gerne dele med dig, hvorfor vi netop har valgt, at lave lige præcis disse 5 pensler. I videoen kan du høre hvad de forskellige pensler kan, og hvad vi bruger dem til. Når det er sagt, så er det vigtigt for os, at du bruger penslerne, som du synes de fungerer bedst. Der er ikke nogle regler, det handler om at være kreativ.

 

Hvad er Miilds makeup pensler lavet af?

Vores pensler er lavet af syntetiske hår. De fælder mindre, når du vælger denne type hår, og de er også meget mere bakterievenlige. Bakterier lever nemlig bedre i natur/dyrehår end i syntetiske hår. For os er det vigtigste også, den allergivenlige vinkel.

Vi slår begge to ud af, at bruge pensler der er lavet af hår fra hest, ged, egern og mink. Det er primært disse typer hår, pensler bliver lavet af, når man vælger naturhår.

 

Hvorfor er det vigtigt at rengøre penslerne?

Vi vil også gerne lægge vægt på, hvor vigtigt det er, at få rengjort sine pensler.

Hvis du er rigtig god, vil vi anbefale dig, at du gør det én gang om ugen – så er du virkelig sej ☺

Du vil hurtigt kunne se en effekt på din hud, fordi du får fjernet bakterierne fra penslerne inden de rammer dit ansigt, hvilket gør, at du ikke er lige så disponeret for urenheder etc. Vi har i hvert fald tydeligt kunne se en forskel på vores hud, så det er klart et af vores bedste råd, når det kommer til pensler. En anden dejlig bonus er, at makeuppen også lægger meget smukkere, når penslerne er rene.

 

Hvordan rengør du dine makeup pensler?

Måden du rengør dine pensler på er, at bruge en smule shampoo i håndfladen. Brug gerne shampoo uden parfume for at være ekstra god ved din hud.

Kør penslen i cirkelbevægelser, og skyld med vand imens. Det kan du gentage, hvis der stadigvæk sidder makeup rester i penslen.

 

Miilds fem basic makeup pensler

01 Kabuki Brush

02 Skin Coverage

03 Multi Cheek Brush

04 Eyeshadow Brush

05 Eyebrow and Liner Brush

 

Rigtig god fornøjelse ♡

 

Med hjertet,

Tine & Tanja.

Naturlig olie til huden

Vi eeeeelsker naturlig olie til huden – og det er lige præcis hvad mærket Naturligolie beriger os med! Vi elsker deres produkter, deres vision og deres måde, at skabe balance mellem skønhed og naturens mangfoldige ressourcer på. Derfor har vi lavet en video, hvor vi fortæller om naturlig olie til huden, hvordan vi bruger det, samt hvilke opskrifter vi vil anbefale dig at prøve. Naturlig olie til huden har et hav af fordele og vi bruger det både morgen og aften – when you first go Naturligolie, you never go back ☺

 

Hvorfor bruge naturlig olie til huden?

Naturligolie tilbyder bæredygtig skønhedspleje baseret på økologiske råvarer og tager udgangspunkt i naturens mest virksomme økologiske olier. De bruger hverken syntetiske ingredienser, mineralske olier eller tester på dyr. Hos Naturligolie er der ingen skjulte agendaer. Deres formål er, at skabe økologisk og naturlig skønhedspleje, der behandler kroppen med respekt og omhu. De fokuserer alene på den direkte kontakt der er mellem dig og naturens omfangsrige udvalg af skønhedsbringende elementer.

 

Whats not to like? ♡ Vi er i hvert fald helt vilde med naturlig olie til huden og bruger altid Naturligolies produkter. Vi bruger dem både hver for sig og sammen. Vi blander olierne ud fra de nemme, lækre og inspirerende opskrifter de har på deres hjemmeside. Der er opskrifter til både krops- og ansigtspleje. Der er opskrifter til dig, der gerne vil have glød og næring, til dig med uren, fedtet og olieret ud, eller til dig med sensitiv hud. Naturlig olie til huden er en af vores absolutte yndlingsting at forkæle os selv med – og du fortjener at gøre det samme for din hud.

Vi har eksperimenteret med flere af Naturligolies opskrifter og vi er endnu ikke blevet skuffede.

Vi kan kun anbefale Naturligolie på det varmeste og håber, at du ligesom os, bliver mindst ligeså glad for deres skønne dråber. Naturlig olie til huden giver masser af shine og næring til dit smukke liv.

Opskrift på ansigtsolie der giver glød og næring (Tines)

10 ml. Hjulkroneolie

10 ml. Hybenkerneolie

10 ml. Havtornolie

Afmål olierne, hæld dem på glasflaske, ryst dem sammen og din ansigtsolie er klar til brug.

Opskrift på olie til sensitiv hud (Tanjas)

10 ml. Hybenkerneolie

10 ml. Granatæbleolie

10 ml. Hindbærkerneolie

Afmål olierne, hæld dem på glasflaske, ryst dem sammen og din ansigtsolie er klar til brug.

Med hjertet,

Tine og Tanja ♡

Miild har 1 års fødselsdag

Det er helt vildt! Tænk, at det allerede er et år siden, at vi lancerede Miilds første makeupkollektion.

Den 20. april 2017 fløj sommerfuglene rundt i maven på os. Vi stod klar til at tage imod en masse søde mennesker i Tines lejlighed, hvor vi afholdte vores lanceringsevent. Vi havde på daværende tidspunkt brugt to et halvt år på, at udvikle verdens første makeup mærke – Miild – certificeret af Svanemærket, AllergyCertified og ECOCERT. Vi havde glædet os helt ubeskriveligt meget til at dele den store nyhed med både veninder, familie og resten af Danmarks befolkning.

Rejsen derhen har været lærerig, udfordrende og til tider hård. Den har budt på mange op- og nedture. Den har lært os meget, og gør det stadig. Vi udvikler os hver eneste dag og bliver klogere på så mange ting, som vi aldrig har beskæftiget os med før. Vi har lært, hvordan man driver en forretning, hvordan man udvikler makeup med nye standarder, hvordan man sammensætter et godt team, samt hvordan man får tingene til at gå op i en højere enhed med en forsyningskæde der består af mange forskellige led og samarbejdspartnere.

Den rejse vi har været på so far, har været så sindssyg spændende og selvom den til tider har været meget kaotisk og uforudsigelig, så har den været det hele værd. Vi har haft hinanden hele vejen igennem og det er altafgørende, når man starter en ny virksomhed.

 

Hvad er der sket med Miild siden vi lancerede for et år siden?

Da vi lancerede Miilds første makeupkollektion havde vi i alt 7 produkter klar. Vi lancerede i 15 butikker og på Matas’ webshop. Da vi fik flere varer hjem, var næste step at sende det ud til vores 10 første Matasbutikker, der skulle forhandle Miild. Det var et stort øjeblik for os, at se Miild stå på hylderne i Matas og mærke forhandlernes begejstring for produkterne. De har støttet os fra start af, og gør det stadig. Det betyder meget for os, når vi er så nye som vi er. Vi fik flere og flere Matasforhandlere på listen og tempoet passede perfekt til vores størrelse som virksomhed.Vi lancerede ikke kun i Matasbutikker. Vi åbnede også Miild i Helsambutikker, livsstilsbutikker, grønne frisører og andre bæredygtige butikker. Alt dette med kæmpe stolthed!

 

Rejsen med Miild fortsatte

Vi tog til Oslo til Det Norske Svanemærkets årlige konference som talere på scenen. Det var en af de første gange, hvor vi skulle præsentere Miild foran så mange mennesker. Det var nervepirrende, men også helt vildt spændende og lærerigt.

Vi var stolte over, at være inviteret og de var stolte over at have os. Vi har senere afholdt foredrag på Roskilde Handelsskole for 300 elever. Det var en vild oplevelse. Vi skulle fortælle om vores virksomhed og forklare eleverne, hvordan man kunne starte sin egen forretning op. Vi gav dem et indblik i vores forretningsmodel, tankerne bag og svarede på alle deres hv-spørgsmål. Det var en sjov dag og vi lærte igen meget om os selv og vores rejse med Miild.

 

 

 

Mødet med vores forhandlere og kunder er noget af det bedste vi ved

Vi har brugt en masse tid ude ved vores forhandlere, mødt vores fantastiske kunder, som hver dag bekræfter os i, at Miild er nødvendigt og hele vores idé er rigtig.

Dét at høre kundernes historier rører os helt ind i hjertet. Vi har begge siddet med tårer i øjnene, når vi har læst jeres historier. Både fordi, vi kan relatere til udfordringerne, men også fordi, vi kan mærke, at vi hjælper og gør en forskel derude. Det er et kæmpe privilegium for os, og vi er meget stolte over det vi har opnået på så kort tid.

 

 

Ude hos vores forhandlere har vi holdt en masse sjove og hyggelige events. Vi har også været på hele to festivaler: Roskilde Festival i samarbejde med Matas og Tisvilde Yoga Festival. Vi har deltaget i Beauty Buffet hostet af Uffe Buchard og Charlotte Torpegaard. Vi har holdt events med blandt andet Hotel Chocolat, Jane Kønig, Maria Black, SAND Copenhagen og Fillippa K. Det er så dejligt og meget overvældende for os, at vi er blevet taget SÅ godt i mod.

 

 

 

 

Hvad har rejsen ellers budt på af dejlige ting?

Vi har været med til ELLE & DIG, hvor vi sammen med Anne P fra ELLE stod på scenen foran 600 kvinder og lagde makeup. Vi fortalte vores historie og snakkede blandt andet om vores pap-emballage, der skiller sig ud på et marked, hvor der ikke før er blevet brug genbrugspap som emballage til makeupprodukter.

 

 

 

 

 

I november måned holdte vi en forkælelsesdag for 12 kræftramte kvinder, som vi

kaldte #LEVNU. Med denne dag, havde vi i samarbejde med Wellcome og FinFysio lavet en forkælelsesdag, der indeholdte saunagus, massage, yoga og styling. Kvinderne fik hver et fint sæt tøj med hjem, de fik lagt makeup og Jurenka Skincare forkælede dem med alle hendes skønne produkter. Dagen var så fantastisk. Det var skønt at opleve, hvor meget denne dag betød for disse kvinder, og hvor meget deres hjerter blev fyldt op.

Lidt senere på året besøgte vi Rigshospitalet og deltog i ’Kræftværket’ – et initiativ for Kræftpatienter. Det var en kvinde-aften, hvor vi lagde makeup på alle de søde kvinder, der deltog.

 

 

Buy one – plant one

Det var navnet på den kampagne vi kørte i november og december. Vi plantede træer i Khasi Hills i Indien med alle vores søde og trofaste kunder. Kampagnen gik ud på, at for hver æske der blev købt, for hver gang plantede vi et træ i Indien i Khasi Hills. Det var endnu engang helt fantastisk at se, hvor godt alle tog imod den og havde lyst til at støtte. Vi har næsten fået solgt alle de 3.000 æsker, som var målet, men hvis du gerne vil have fingrene i kampagneæsken, er der stadig nogle af vores forhandlere der har et par stykker tilbage 😉

 

 

 

Miild Muse

Vores dejlige mikro influenter. Dem der hjælper os med at sprede budskabet om Miild. Dem der sammen med os, fortæller omvores tre certificeringer, de rene ingredienser og vores historie. De betyder alverden for os. Vi ville ikke kunne gøre det vi gør, uden vores engagerede og inspirerende Miild Muses.

 

Nyt år – nye tiltag

I starten af 2018 skete der rigtig mange dejlige ting for os. Miild familien blev udvidet og vi fik ny direktør, Henrik Niclasen og ansatte Camilla Birkebæk, som vores Content- & Relationship Manager. Vi er meget stolte af vores nye team. Vi har fundet nogle kompetente mennesker, som er utrolig dygtige til det de gør og det har været det helt rigtige at få dem ind i Miild. Vi står utrolig stærkt som team og gør hver især det vi er bedst til. Energien kan mærkes og løfter os alle hver dag.

I februar måned fik vi vores første rigtige kontor. Altså et kontor, som ikke var i stuen hjemme i vores lejligheder. Det var en stor dag for os alle, da vi skrev under på lejekontrakten ude på Islandsbrygge. Det er så fantastisk at få et kontor og vi er meget glade for vores andet hjem. Det er lyst og lækkert og vi har hurtigt fået det gjort Miild agtigt.

Når ildsjæle mødes

Vi har lavet vores første podcast sammen med Ilse Jacobsen. Vi blev kontaktet af Heartbeats, der spurgte, om vi ville møde Ilse Jacobsen og sparre med hende. Det ville vi rigtig gerne. Vi har allerede mødt Ilse før til Vækstfondens årsmøde sidste år. Det var hyggeligt at snakke med hende igen og få indblik i hendes iværksætterliv. Hun berigede os med en masse gode erfaringer og råd, som vi helt sikkert vil tage med videre.

 

 

 

Sidst men ikke mindst…

Fredag den 20. april var en stor dag for os. Miild havde 1 års fødselsdag og vi var nomineret til to priser ved Danish Beauty Award, som blev holdt samme aften. Vores smukke Bronzer Apricity vandt desværre ikke nogen pris, men vi gik fra showet med en stolt og beæret følelse over, at vi efter kun et år på det danske marked, var nomineret i to meget anerkendte kategorier. Vi har dyb respekt for de mærker vi var nomineret oppe imod og er rørte over, at vi fik æren af, at være nomineret til både Årets Forbrugerpris og Årets Danske Produkt.

Vi fejrede vores 1 års fødselsdag med et brag og håber, at vi en dag får lov til, at vinde en Danish Beauty Award statuette. Vi fortsætter i hvert fald med at kæmpe for det. Ligesom vi fortsætter med at kæmpe for renere makeup og mere gennemsigtighed i beautybranchen.

 

 

Med varme og kærlighed,

Tine & Tanja ♡

 

 

 

Tørbørstning af huden

 Hvad er fordelene ved tørbørstning af huden?

I dag deler vi en af vores yndlingsrutiner, nemlig tørbørstning af huden. Tørbørstning af huden har så mange fordele med sig, at vi ikke kan andet, end at elske det som tørbørstningen gør for vores krop og psykiske velvære.

Vi vil i dette indlæg gøre dig lidt klogere på hvad tørbørstning af huden gør for din krop, hvilke fordele der er ved tørbørstning, samt hvordan du skal gøre det.

Tørbørstning af huden er en flere hundrede år gammel kropsbehandlingsteknik, der stimulerer kroppen indefra og forbedrer hudens fasthed. Det fjerner appelsinhud og øger cirkulationen, samt reducerer og forebygger cellulite. Det er en effektiv og simpel måde at opnå forøget energi og velvære for både krop og sjæl.

Tørbørster du huden regelmæssigt, vil du lynhurtigt opnå positive resultater. Børst med lange lige strøg mod hjertet for at stimulere dit nervesystem, blodcirkulation og lymfesystem – se videoen her, hvor Mette Skjærbæk guider dig i at bruge tørbørsten fra Karmameju.

Tørbørstning af ansigt, hals og dekolletage

Tørbørstning af huden i ansigtet har også et hav af fordele. Vi plejer, at tørbørste både ansigt, hals og dekolletage, når vi tørbørster kroppen. Tørbørstning i ansigtet stimulerer både bindevævet, cirkulationen i hudens yderste lag og eksfolierer blidt de sensitive øjenområder.

Den meget skånsomme tørbørste til ansigtet fra Karmameju er et yderst effektivt beauty-værktøj, der stimulerer blodomløbet og virkelig går ind og vækker hver en celle i ansigtet efter en god nattesøvn. Tørbørstning af huden i ansigtet hjælper med at forebygge og reducere hævelse og mørke rander under øjnene, og så udglatter det fine linjer og rynker. Tørbørstning er med til at forbedre hudens spændstighed, samt fremme lymfedrænage, der gør, at huden fremstår glat, ensartet og fuld af vitalitet. Se videoen her, hvor du bliver guidet gennem tørbøstningen i ansigtet, på halsen og dekolletageområdet.

Vi elsker tørbørstning af huden og kan kun anbefale det på det kraftigste. Start allerede i dag og se hvilke imponerende og smukke resultater du får efter tørbørstning af huden bare efter 14 dage.

Rengøring

Som vi også fortæller i videoen, så er hygiejne altid en god ide. Vores hud kan bedst lide rene og bakteriefrie børster – og det er både når vi snakker makeuppensler, men også tørbørster. Brug derfor samme metode, som når du renser dine makeuppensler. Påfør en lille klat parfumefri shampoo i hånden, bland det med vand og kør børsten rundt i cirkelbevægelser, til du synes, at din børste er ren. Lad tørbørsten tørre med hårene nedad på et viskestykke ved stuetemperatur og din børste er klar til en ny uge med tørbørstning af huden.

Tip: Husk at drikke rigeligt med vand efter tørbørstning af huden, så du får skyllet alle affaldsstofferne ud af kroppen.

Vi håber, at du kunne bruge vores anbefaling med tørbørstning af huden og vil hellere end gerne høre hvad du synes om resultatet, når du har givet dig i kast med selv at tørbørste regelmæssigt.

 

Med varme og kærlighed,

Tine og Tanja ♡

Konfirmations makeup

Mangler du inspiration til en smuk konfirmations makeup?

Vi er så småt begyndt at bevæge os ind i foråret, og selvom vi stadig ikke har fået forårsfornemmelserne helt endnu på grund af sne og slud, så begynder dagene så småt at blive længere, og solen står højt på himlen og varmer vores kinder i morgentrafikken på vej på arbejde.

Vi forbinder foråret med mange dejlige ting. Vintergæk, erantis og anemoner begynder at titte frem i skovbunden, vi bliver fyldt op med solens energi, påsken er over os og vi bliver forkælet med en masse dejlige helligdage. Og netop helligdagene i foråret er den sæson på året, hvor konfirmationerne løber af stablen.

Vi elsker konfirmationer. Det er her vi mærker de danske traditioner. Det er her familien atter er samlet og de er her, vi fejrer et dejligt ung menneske, der snart træder ind i de voksnes rækker.

Tanja vil i den forbindelse gerne vise, hvordan du derhjemme kan lave et naturligt konfirmations makeup look, hvor der er fokus på smuk hud og frisk glød. Hun har været så heldig at låne hendes lillesøster Asta, som blev konfirmeret sidste år.

 

Produkterne Tanja har brugt på Asta til konfirmations makeup looket er:

Concealer Duo – 01 Light Ample

Tilhørende pensel: 02 Skin Coverage Brush

Mineralpudder – 02 Light Plus Windy

Tilhørende pensel: 01 Kabuki

Øjenskygge- og Øjenbrynskit – 01 Light Earth

Tilhørende pensel til brynene: 05Eyebrow & Liner Brush.

Tilhørende pensel til skygger: 04 Eyeshadow Brush

Blush – 01 Peach Pellucid

Tilhørende pensel: 03 Multi Cheek Brush

Highlight – 01 Gloaming

Tilhørende pensel: 03 Multi Cheek Brush

Mascara: 01 Length Inordinate

 

Step by step fra Tanjas konfirmations makeup

 1. Det er altid godt at lægge makeup på en god base. Læg derfor en plejende dagcreme i hele ansigtet. Her kan jeg anbefale dagcreme fra Purely Professionel. Den er uden parfume.
 2. Start med at påføre concealer. Jeg bruger 01 Light Ample på Asta. Jeg starter med at lægge den lyserøde/ferskenfarvet under øjnene. Derefter lægger jeg lidt af den gullige ovenpå. Jeg blander begge farver, når jeg bruger den på huden. Er der områder, der er meget røde, så brug primært den gule.
 3. Derefter påfører jeg vores ovnbagte mineralpudder. Her har jeg brugt 02 Light Plus Windy. Mineralpudderen bruger jeg for at sikre mig, at makeuppen holder hele dagen og for at få et mat finish.
 4. Så er det brynenes tur. Her bruger jeg 01 Light Earth. Brynene er lige nu et område i ansigtet, som får utrolig meget opmærksomhed. Brynene giver meget form til ansigtet og er en lille detalje, som gør meget i det store hele. Så til dette naturlige look er det smukt at komme lidt i brynene. Følg gerne brynets naturlige form. Start i bunden af brynet, hvor du blander de to brune nuancer. Dette er for at skabe en smuk bundvolumen. Før resten af farven op i brynet. Bland farverne igen og giv tæthed ud igennem brynet.
 5. Derefter bruger jeg samme Øjenskygge- og Øjenbrynskit 01 Light Earth til at skabe en smule dybde på øjenlåget. Dette giver en ekstra dimension til øjet.
 6. Efter en smuk base og fine bryn, vil jeg gerne give Asta lidt glød og friskhed til kinderne. Der er vores blush 01 Peach Pellucid et sikker valg. Jeg ligger den en smule ind på kinden og blender den op i mod tindingen. Lige præcis dette konfirmationsmakeup look kan sagtens bære at have lidt ekstra blush, da dette oser at friskhed.
 7. HIGHLIGHT – den unge generation elsker det og det gør vi også. Highlight giver en masse glød og liv til huden. Læg den alle de steder, du gerne vil fremhæve. Kindben, overlæbe, næseben og øjenkrog.
 8. På Asta læber bruger jeg SARD balm. Den giver en smuk glans, klister ikke og er lavet på plejende og nærende ingredienser. Den er lige til at have med i tasken.
 9. Jeg afslutter looket med at komme mascara på. Asta har smukke vipper og kan godt lide, at de bliver fremhævet, men at det stadig ser naturligt ud. Derfor har jeg brugt vores længde mascara på hende. Jaaa, vi glæder os så meget til at lancere vores mascara. Vi skal nok holde dig opdateret og lade dig vide, så snart vi har en lanceringsdato.

Jeg kan tydeligt huske den dag, jeg blev konfirmeret. Det er en fantastisk stor dag og man er så spændt på dagen. Jeg håber, dette konfirmations makeup look inspirerer dig og vil være med til, at du på denne store dag, vil stråle, som den smukke konfirmand du er.

Husk, hvis der er en blush, du bedre kan lide, så skal du tage den på. Har du mørkere bryn, så skal du bruge 02 Dark Stone. Det er dig, der skal bestemme og føle dig godt tilpas. Jeg har taget udgangspunkt i Astas ansigt, hendes hudtone og hendes ønsker, som var at skabe et naturligt og feminint look. Måske ønsker du et andet look, og så er det det du skal gå med.

Har du nogle spørgsmål til konfirmations makeup looket jeg har lagt på Asta, er du altid velkommen til at skrive en kommentar, så vil jeg svare så godt som muligt.

 

Rigtig god konfirmation. Jeg håber, din dag bliver intet mindre en fantastisk og helt uforglemmelig.

 

Varme tanker,

Tanja.

 

Hvordan dækker du en rocasea hud?

Vi vil gerne vise dig, hvordan du dækker en rosacea hud. Ea som er vores søde model, har ren faktisk en blanding mellem rosacea og psoriasis. Rosacea er en kronisk betændelsestilstand i huden som ses ved rødme. Psoriasis er præget af røde tørre pletter, der kommer til udtryk i små områder på huden, hvilket gør huden tør og svær at lægge en flot makeup på.

Generelt er det enormt vigtigt, når du skal lægge en flot makeup, at du starter med en god base. Men det er især vigtigt, hvis man har en hud, der kræver mere opmærksomhed og pleje.

 

Følgende produkter og pensler er brugt

01 Light Ample – Concealer Duo

02 Light Plus Windy – Mineralpudder

02 Beige Aura – Blush

01 Kabuki

02 Skin Coverage Brush

03 Multi Cheek Brush

 

Step by step

 1. Start med at lave en god base med en masse fugt. Her har vi brugt en Soft Lip Balm stick fra Sard uden parfume, hvorefter vi ligger en god og plejende ansigtscreme fra Purely Professionel, som vi arbejder godt ind i huden.
 2. Derefter påfører du concealeren med vores Skin Coverage Brush. Brug den på din hud som en slags foundation (med høj dækkeevne). Dup den blidt på huden.
 3. Kom derefter vores mineralpudder ovenpå. Her er det vigtigt, du også dupper den på, fordi vi ønsker en høj dækkeevne, for at minimere rødmen og fiksere makeuppen hele dagen.
 4. Efter at have lagt en flot base er det smukt at få lidt farve tilbage i kinderne. Her har vi valgt et bruge 02 Beige Aura, som har en brunligt undertone og dermed ikke bluser kinderne op igen, men blot giver dem en smuk naturlig glød.

 

Vi håber, at denne guide til at dække en rocasea hud har givet dig inspiration til, hvordan du kan skabe et smukt look, trods nogle hudmæssige udfordringer.

Makeup er for alle ♡ Det handler bare om at finde ud af, hvad der passer lige præcis dig og din hudtype bedst.

Skulle du have nogle spørgsmål eller kommentarer til dette indlæg, så er du altid mere end velkommen til at skrive til os.

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig ♡

Hvordan dækker jeg en uren hud i ansigtet?

Hvordan dækker jeg en uren hud i ansigtet?

Vi guider dig her til den bedste dækkeevne til uren hud i ansigtet. Du kan opnå en smuk hud med produkter der stadigvæk vil få din hud til at ånde.

 

Her vil vi gerne vise, hvordan man kan dække uren hud i ansigtet på en naturlig måde.

Vi vil her bruge tre makeup produkter og tre pensler til at lave dette look.

01 Light Ample – Concealer Duo

02 Light Plus Windy – Mineralpudder

01 Peach Pellucid – Blush

01 Kabuki

02 Skin Coverage Brush

03 Multi Cheek Brush

 

STEP BY STEP

1. Start med at have en god base. Sørg derfor for at din hud er fugtet. Hvis du har en akne, som kan være med sårskorpe, kan du med fordel bruge lidt læbepomade på de områder. Vi kan anbefale læbepomaden fra SARD i rollup form som er helt uden parfume og meget fugtgivende.

2. Påfør concealeren med vores 02 Skin Coverage Brush på alle de områder, du gerne vil have dækket. Når du har en fugtet huden, inden du begynder at ligge produktet, vil concealeren smelte flot ind og kan derfor bruges på hele huden.

3.  Påfør vores mineralpudder med 01 Kabuki Brush henover i concealeren duppe-bevægelser. På den måde får du en højere dækkeevne. Ved at sætte din concealer med mineralpudderen, får du en rigtig god holdbarhed. Dup gerne lidt ekstra på, de steder, du har tendens til at fedte.

4. Hvis du ønsker en endnu højere dækkeevne, kan du duppe lidt mere concealer ovenpå de sår eller urenheder som er værst. Derefter bruger du pudder igen, for at sætte det fast. Dvs. sige du gentage processen, men kun de steder, du ønsker højere dækkeevne.

5. Afslut med at påføre en mat blush fra slutningen af øjet og op i mod tindingen. Vi har valgt 02 Beige Aura, der har en brunlig undertone.

Vi synes, det er flot med lidt glød i kinderne efter at have lagt en smuk base. Har du tendens til akne, så skal du overveje at undgå produkter med for meget glimmer, da dette kan få din akne til at syne værre.

Vi håber, det gav mening og skriv endelig til os, hvis vi kan hjælpe med noget.

Louise:

“Da jeg startede i 1. g begyndte min hud at bryde ud med voldsom akne specielt lokaliseret på kæben. Og den dag i dag lever jeg stadig med en del akne, men også en hel del ar efter for meget pilleri og trykkeri gennem årene. Udover diverse problemer med forskellig lægelig præparater har det også altid været et problem for det første at dække selve aknen og det andet alle de mørke ar.
Så selvfølgelig har jeg prøvet at dække det til, men da jeg altid har gået med meget naturligt make-up var jeg ikke interesset i at dække for meget.
Udover det risikerede jeg, at når jeg dækkede det blev min akne værre og nye udbrud kunne ses.
Så i mange år har jeg undgået at putte make-up på, men da jeg hørte om de nye produkter fra Miild, som var speciel designet til mennesker med udfordret hud.
Efter at prøvet et par produkter fra Miild, har jeg oplevet at jeg kan dække min akne og ar både naturligt samt undgå at der kommer nye udbrud, da det ikke går ind og generer huden.”

– Louise Rokkedahl (model på videoen)

Hvem er Miild?

Hvem er Miild egentlig?

Hvem er Miild? Hvorfor er Miild blevet udviklet? Det er nogle af de ting vi forsøger at giver svar på i dette interview. Spørgsmålet, hvem er Miild er egentlig meget simpelt. Miild er Tanja og Tine, to iværksættere der vil revolutionere en kosmetikbranche, der trænger til fornyelse. Vores tankegang er at vende det hele på hoved og skabe et brand ALLE kan bruge med  god samvittighed, både over for sig selv, sine omgivelser og vores kære moder jord. Da MOOT kontaktede os, og sagde de lavede programmer om virksomheder der turde at tænke og gøre tingene på en anderledes måde, tænkte vi, ja da, lad os gøre det. Vi er jo vant til at sidde hjemme i Tines stue og snakke til vores eget kamera. Så en smule rutinerede følte vi os. Derudover er det altid super spændende at få lov til at dele vores historie, tanker og passion. I denne video fortæller vi baggrunden for at udvikle Miild, vores personlige motivation og hvordan vi ønsker at inspirere alle til at tage stilling til, hvad der er i deres skønhedsprodukter og lære at være mere kristiske.

Hvem er MOOT?

MOOT er et nyt visuelt onlinemedie, hvis intension er at oplyse, fascinere, inspirere og udfordre. De fortæller historier om ny udvikling, teknologi og innovation – den gode idé og de mennesker, der har fundet på dem. Og det var her vi kom ind i billedet, hvilke vi selvfølgelig er meget beæret over.

Du kan følge dem på Facebook her og Instagram her.

Et kæmpe tak

Vi vil gerne takke for den SÅ smukke video og for den skønne dag, vi havde sammen med dette fantastiske team. Det er virkeligt nogle dygtige mennesker, der står bag. Så det var ren og skær en fornøjelse. Endnu mere for at fortælle historier om de virksomheder som går mod strømmen, fordi de mener vi er utrolig vigtigt.

 

Læs mere om Miild her

Se vores julefrokost makeup

GUIDE TIL JULEFROKOST MAKEUP

I denne tutorial guide vi dig i, hvordan du med Miild kan lave en let og smuk julefrokost makeup.

Følgende produkter er brugt:

02 Dark Stone (Øjenskygge- og Øjenbrynskit)

03 Rose Reverie (Blush)

06 Dark Stormy (Mineralpudder)

02 Medium Boon (Cremet concealer duo)

02 Skin Coverage Brush

03 Multi Cheek Brush

04 Eyeshadow Brush

05 Eyebrow and Liner Brush

 

Sådan gør du

 1. Start med at lægge den lyse skygge i øjenskyggekittet på hele øjenlåget som en base. Dette fungerer som en primer, så du sørger for, din makeup holder hele natten.
 2. Derefter blande du de to brune skygger i øjenskyggekittet og lægger yderst i et > Dette gør vi åbner øjet og det passer til alle. Sørg for at arbejde meget med skyggerne, så du blender det, men også så du hjælper skyggerne ind i huden. Dette bidrager også til makeuppen holder bedre.
 3. Læg en smule skygge under øjet og ton det op i det andet. Dette samler øjet rigtigt fin.
 4. Tag derefter din concealer og Skin Coverage Brush og lav en skarp linie ved enden af skyggerne
 5. Tegn derefter dine bryn op. Start i bunden af brynet, med en blanding af de to brune skygger (dette gælder også, hvis du bruger 01 Light Earth i dine bryn). Fyld derefter ud i brynet.
 6. Kom derefter mascara på. Denne kan lægges på mange måder. Til dette look er det smukt at lægge lidt ekstra mascara på de yderste vipper.
 7. Derefter påfører vi vores mørkeste mineralpudder 06 Dark Stormy, som er rigtig smuk som en mat bronzer og god til at forme ansigtet med samt give glød. Læg den i et C, under kæben og lidt i panden.
 8. Til at give friskhed på kinderne bruger vi 03 Rose Reverie. Den lægger vi til dette look på æblekinden og trækker den op i mod tindingen.
 9. Så er det læbernes tur. Vores blush har den multifunktion, at de også kan bruges på læberne. Har kan de tage pegefingeren og kører rundt, så får du en masse farve på. Dup den derefter på læberne. Læg evt. en lip balm henover for at mere glossy look.

Vi håber, det gav dig en god inspiration til din julefrokost makeup. God fest 🙂

 

Hvordan kan du bruge vores makeup pensler

I denne video viser vi vores makeup pensler. Vi havde egentlig ikke tænkt, vi ville starte med at lancere pensler i 2017, men efterspørgslen var det og vi har også selv særlige krav til makeup pensler, så lige pludselig gav det virkeligt god mening.

 

Hvilke makeup pensler findes i vores kollektion?

Vi har udviklet en kabuki pensel, som er uundværlig sammen med vores ovnbagte mineralpudder. Den søde lille kabuki (vi elsker det navn) er kompakt og helt perfekt til at knuse mineralerne ind i huden, så du får et naturligt smukt look.

Så har vi vores Skin Coverage Brush, som er en kompakt og lidt spids pensel. Den er genial til at påfører concealeren, da den er nem at komme ind i øjenkrogen med, men også omkring næsen. Den er også ideel til at påføre foundation. Vi har endda også brugt den til at påføre highlight, så får du bare et mere intenst look.

Vi elsker skrå pensler. Først i rækken er Multi Cheek Brush. Den er god til at påføre din bronzer, blush, kontur og highlight. Derfor navnet multi, da den kan bruges til flere ting. Kun fantasien sætter grænser.

Nummer to i rækken af de skrå pensler er Eyeshadow Brush. Den er god til at påføre dine øjenskygger, din highlight i øjenkrogen og på overlæben. Vi har sågar også brugt den til concealer. Der er ingen regler.

Til sidst har vi Eyebrow and Liner Brush. Den er også skrå og bruges til at påføre skygge i dine bryn eller ligge en liner langs vippekanten.

 

Fælles for alle vores makeup pensler

Vores makeup pensler er alle håndlavet af syntetiske hår. Dette af flere årsager: De er veganske, de er allergivenlige, de er mere hygiejniske og de fælder ikke. Win, win og win. De er meget bløde og fanger produktet rigtigt godt.

 

HUSK

Husk at vaske dine makeup pensler. Gerne i en parfumefri hårshampoo og gerne en gang om ugen. Dette er med til at sørge for, du ikke påføre for mange bakterier på din hud og gøre at dine pensler holde længere.

Vores makeup pensler kan bl.a. købes på miild.dk