Hvis produktet stener?

 Stener dit produkt? Så prøv dette simple trick  

Hvis du oplever, at dit produkt stener – som er det man kalder det, når der kommer en hinde over produktet – der gør, at du ikke kan bruge det, fordi hinden er for hård til at få produktet op på penslen. 

Det kan være rigtig svært at undgå, hvis produktet får det mindste fugt eller hvis dine pensler er lidt våde, når du lægger makeup. Og grunden til, at produktet stener, det er simpelthen fordi, det er lavet på så rene mineraler. 

Men, der er altså gode tricks til, hvordan du får den stenede overflade væk fra produktet. 

Hvordan får du dit stenede produkt back on track?

  1. Brug en kleenex: Kør en kleenex over produktet og ”skrub” det øverste lag af med dine fingre. Kør kleenexen over produktet til den stenede overflade er væk.
  2. Brug en ren mascarabørste: Et andet godt fif er, at bruge en ren mascarabørste (vi bruger en testerbørste – dem kan du få stort set alle steder, hvor de sælger makeup), men en ren mascarabørste fungerer mindst lige så godt 😊 Kør mascarabørsten henover overfladen i cirkelbevægelser til det stenede på produktet er jævnet og dit produkt igen er smukt og klar til brug. 

TIP: Brug eventuelt det overskydende produkt, de næste gange du skal lægge makeup. På den måde undgår du spildprodukt.

Jeg håber, det virker for dig og ellers er du altid velkommen til at skrive til os i kommentarfeltet ♡

Med hjertet, 
Tine.

Hverdagsmakeup tutorial

Nu er det blevet tid til, at jeg skal vise jer, hvordan min hverdagsmakeup ser ud, samt hvilke produkter jeg som ofte bruger. 

Udgangspunktet for et smukt hverdagsmakeup look er, at du har preppet din hud med lækre skincare produkter inden du går i gang med makeuppen. Når du har lagt en god base, kan du gå i gang med dit hverdagsmakeup look. 

1. Step: Concealer Duo 

Jeg starter altid med at lægge concealer på huden som det første. Måden jeg gør det på, er ved at blende de to farver sammen og duppe dem på huden. Jeg bruger vores Concealer Duo sammen med Skin Coverage Brush.Concealeren fungerer lidt som en foundation (indtil vores egen kommer ud) og netop ved at duppe den på, får du produktet til at smelte smukt ind i huden.

Jeg bruger den meget mellem brynene, under øjnene for at fjerne det blå/lilla skær vi kan have (først den lyserøde, derefter den gule) og så bruger jeg den på mine kinder, hvor den dækker både rødme og karspringninger, og på hagen. Altså, alle de steder du har tendens til at blive rød eller gerne vil dække noget. 

2. Step: Mineral pudder 

Jeg bruger herefter vores mørkeste mineralpudder Dark Stormy, sammen med vores Kabuki Brush. Jeg bruger det som en slags contour, fordi denne pudderfarve er en tone eller to mørkere end den, jeg har lige nu. Den er med til at forme og indramme mit ansigt, den giver glød og en smuk gylden brun farve. Jeg kan godt lide, at bruge Kabuki penslen til dette. Netop fordi det er nogle lidt større områder, jeg skal bruge pudderen på.

Jeg bruger den ved tændingen, på hagen og en lille smule langs næsen og så i panden. Jeg vælger altså generelt de steder, hvor solen også rammer os, fordi det er det der ser mest naturligt ud og hvor den mørke farve virkelig kommer til sin ret. 

3. Step: Blush 

Nu tager jeg vores Peach Pellucid, som er en af mine yndlings blushfarver. Den giver en virkelig smuk friskhed til ansigtet. Jeg påfører den med Multi Cheek Brush, som er perfekt at bruge, når du skal placere blushfarver på mindre områder. Jeg bruger den primært på æblekinden og lidt op mod tændingen. Det giver et dejligt lille løft. Jeg bruger ikke særlig meget produkt ad gangen, da jeg godt kan lide, at bygge farven stille og roligt op. Jeg holder ret langt ude på penslen, da det giver et ”lettere” look. Det gør det også nemmere at blende farven ind i huden, så det ser naturligt og smukt ud.

4. Step: Highlight 

Vores highlight Gloaming er uden tvivl mit yndlingsprodukt. Jeg elsker virkelig alt det, den kan! Måden jeg påfører den, er ved at lægge penslen skråt ned på produktet. Herefter stryger jeg den på i et lille ’c’ ved øjet. Du bestemmer selv, hvor intens den skal være. Som jeg tidligere nævnte, vil jeg råde dig til, at tage lidt på ad gangen og så bygge op. På den måde kan du nemmere styre, hvordan du vil have den til at være på huden. Jeg bruger også highlighteren andre steder i ansigtet. Jeg kan godt lide at påføre den med vores Eyeshadow Brush, da det er mindre områder, jeg skal bruge den på. Jeg bruger den på amourbuen lige over læbekanten. Det er med til at få dine læber til at syne større. Og så bruger jeg den i øjenkrogen, der åbner og gør dine øjne mere friske. 

5. Step: Øjenskygge med bronzer og highlight 

Jeg er nu kommet til øjenskygge og der bruger jeg vores Apricity bronzer. Jeg går ind og fanger de helt små kobberkorn og dupper på mine øjenlåg. Det er virkelig et af mine favorit øjenskyggelook, fordi det er så nemt at lægge, og så er det et look, der passer til alle. 

Jeg lægger det langs vippekanten og fører det en smule op. Derefter tager jeg highlighteren og blender det smukt sammen med bronzeren. Det giver et virkelig lækkert og naturligt øjenskyggelook. Det er hverken for kobberfarvet eller for lyst, men bliver en god blanding af de to smukke farver sammen.

6. Step: Bryn 

Nu er jeg kommet til brynene. Jeg bruger her vores øjenskygge- og brynkit Light Earth, sammen med øjenskyggepenslen Eyebrow Brush. Jeg blander de to mørkeste farver fra kittet sammen og begynder at fylde brynet ud. Jeg kunne sagtens bruge øjenskygge- og brynkittet Dark Stone, men her til hverdag, er jeg ret glad for at bruge det lyse kit. Hvis jeg derimod skal ud og det gerne må larme lidt mere, så bruger jeg det mørke brynkit. Inden jeg slipper brynkittet, lægger jeg også lidt streg under øjet, som giver dybde – uden at tynge.  

7. Step: Mascara 

Sidste hånd på værket er mascara! Jeg bruger her vores Volume Bulbous, som er rigtig god til at skille vipperne ad og lægger meget naturligt på vipperne. Jeg lægger den med zigzag bevægelser og lader kun lige mascaraen snitte vipperne. Hvis jeg derimod skal ud, så får den meget mere gas. Der bygger jeg den op over flere omgange og får skabt en masse volume. Det er lækkert, at produktet kan begge dele. Det handler bare om fremgangsmåden, du bruger det på. 

Det her var mit hverdagsmakeup look. Billederne jeg har valgt er fra forskellige dage, hvor jeg har mit hverdagsmakeup look på.

Jeg håber, det kan inspirere dig til selv at ville lege med looket. Skriv til mig i kommentarfeltet, hvis du har nogle spørgsmål.

Tak, fordi du kiggede med ♡

Mød vores Blender Brush

Vi lancerer en ny pensel til vores nuværende kollektion – en Blender Brush. 

Det er en stor nyhed, vi længe har glædet os til at dele med dig. Den nye Blender Brush er smuk, buttet og så er den helt ualmindelig god at arbejde med. Den er et must-have i dit beautykit derhjemme. Blender Brushen er vores sjette pensel i penselkollektionen og det er en pensel, vi længe har følt, vi har manglet. Den kan så mange gode ting.

Vores penselkollektion

Lige nu har vi fem pensler i vores penselkollektion, hvor Blender Brushen bliver den sjette og nyeste skud på stammen. Det den nye Blender Brush kan, er at blende dine produkter virkelig smukt ind i huden. Sådan rigtig blende ind. Så det ser meget naturligt ud.

Hvad kan en Blender Brush? 

Denne Blender Brush er mere rund og kompakt, end de andre pensler vi har. Den kan bruges til mange ting. Den er perfekt til at blende øjenskygger sammen på øjenlåget, den kan bruges til Concealer Duo, hvor du virkelig opnår en høj dækkeevne og så kan du bruge den til highlight. Den kan virkelig mange ting.

Hvad er Blender Brushen lavet af? 

Vores Blender Brush er håndlavet af de fineste syntetiske hår, hvor et ægte hår er kopieret i dens fibre, så selve hårstrøet er tykkere i bunden og bliver tyndere og tyndere ud mod spidsen. Hårene er bløde og gode til at gribe produktet. Vi har valgt at lave alle vores pensler af syntetiske hår, da dette er det mest hygiejnisk og allergivenligt.

Penslen bør vaskes en gang om ugen i hårshampoo eller almindelig sæbe uden parfume. Når du har vasket dem, så læg dem fladt så hårene ligger frit med luft på begge sider. Fx ud over en bordkant eller i vindueskarmen.

Fremgangsmåde med Blender Brush og Concealer Duo 

Når du skal bruge Concealer Duoen på huden, skal du blende de to farver sammen. Herefter bruger du blender brushen til at duppe på det område, du gerne vil have dækket, samtidig med, du kører i cirkelbevægelser. På den måde opnår du høj dækkeevne. Du kan fjerne rødme, uren hud, ar, pigmentfejl etc. Det er kun fantasien der sætter grænser. Den fjerner det hele 😊

Når du skal dække det blå-lilla skær under øjet, skal du altid dele farvene op. Derfor tager du først den lyserøde og dupper/kører i cirkelbevægelser under øjet og så tager du den gullige/hudfarvede ovenpå. Den fungerer lidt ligesom en airbrush, hvor du har en høj dækkeevne, uden der er for meget produkt på. 

Fremgangsmåde med Blender Brush og øjenskygge 

Blender Brushen er som sagt god til flere ting – især når det kommer til at blende øjenskygger sammen. Du starter her med, at lægge den lyse farve i øjenskygge- og brynkittet på hele øjenlåget. Herefter tager du den mørkeste farve, som du lægger i globen, hvor du dupper og smøre produktet. Så tørrer du lige resterne fra den mørke farve af på din hånd og så lægger du den næst mørkeste farve ovenpå og blender de to farver sammen. Det giver et meget soft og naturligt look. No makeup-makeup trenden kommer virkelig til udtryk her. Du kan gøre det med begge kit, lyst eller mørkt, alt efter, hvad du er til. 

Glæd jer til at prøve den. Den er et must-have og du vil hurtigt opdage, at én ikke er nok. Når først du har fået en Blender Brush i hånden, så vil du have den både til din Concealer Duo (som er et vådt produkt) og til dine tørre produkter som highlight og øjenskygge.

Skriv endelig i kommentarfeltet, hvis I har nogle spørgsmål. Så svarer vi så hurtigt vi kan. 

Kærlige og varme tanker fra os til dig ♡

Miild makeup pensler tutorial

I dag vil jeg fortælle dig om vores 5 makeup pensler

Jeg vil guide dig i, hvordan du bruger dine makeup pensler, samt hvordan du får det mest optimale ud af dem. Derudover vil jeg vise, hvilke produkter de passer til og hertil illustrere, hvordan du skal bruge dem.

Vores pensler er håndlavede af de fineste syntetiske hår. De er bløde og gode til at gribe produktet. Vi har valgt at lave alle vores pensler af syntetiske hår, da dette er det mest hygiejnisk og allergivenligt.

1) Skin Coverage Brush

Denne børste bruger du primært, når du skal påføre Concealer Duo’en. Den er spids, hvilket gør det nemt at komme ind i alle kroge og til at dække urenheder, ar og så er den også god til at dække det blålige skær, vi har tendens til at have under øjet.

Der er to fremgangsmåder, når det kommer til påføring af Concealer Duoen I ansigtet: 

  • Du kan enten duppe det på, som giver dig en høj dækkeevne
  • Den anden mulighed er, at ”smøre” det på huden. Det er altid godt, at smøre det på, når det er i øjenområdet, da vi er ekstra følsomme der og det giver det bedste resultet at smøre det på huden

TIP: Ønsker du highlight med høj intensitet? Så kan du med fordel også bruge Skin Coverage Brush til at påføre produktet i det lille c omkring øjet, som jeg viser i videoen.

2) Kabuki Brush bruges til at påføre mineralpudder. Alt efter, om du ønsker en høj- eller lav dækkeevne, er der forskellige måder, du kan bruge penslen på

  • Kram din Kabuki Brush og læg den ned i produktet (med et vis pres). Få godt med produkt på penslen og dup den derefter på huden. Start altid fra midten af ansigtet og arbejd ud derfra
  • Er du mere til en lav dækkeevne, så gør du det samme, men tag mindre produkt på penslen og med mere lette strøg henover huden

TIP: Hvis du bruger en af vores mørke mineralpudder (eller Beige Aura Blush), så kan du bruge Kabuki Brush til at påføre den. Det giver et mere blødt look og ser virkelig flot ud på huden. Det gør det naturligt, ensartet og giver masser varme.

3) Eyebrow & Liner Brush

Denne pensel er med til at forme dine bryn og give dem den rigtige tykkelse, nuance og skabe det udtryk, du ønsker. Den ene ende er til at farve og udfylde brynet, den anden er til at ”redde” brynet, som giver det sidste finish. Du bruger den spidse pensel til at forme dit bryn og til at skabe forskellige bryn-looks, alt efter, hvor voluminøse, du gerne vil have dem.

TIP: Du kan også bruge Eyebrow & Linerbrush til, at lave din brynkant endnu skarpere, ved at påføre Concealer Duo’en på penslen og lave en helt fin streg under brynet. Faktisk kan du også gøre det i kanten ved øjet. Det åbner dine øjne og gør, at du ser mere frisk ud.

4) Multi Cheek Brush

Denne pensel kan bruges til flere ting. Jeg bruger den oftest til Beige Aura Blush, som former ansigtet og skaber contour effect. Jeg påfører produktet på penslen og drysser det værste af, så det er nemmere at styre og så lægger jeg det lige under kindbenet. Du kan lave en fiskemund, hvis du vil være helt sikker på, at du får den lagt det rigtige sted under kindbenet, ellers prøver du dig bare lidt frem.

Du kan også bruge Multi Cheek Brush til dine blushfarver. Du bruger samme fremgangsmåde, men i stedet for at lægge den under kindbenet, kan du lægge den på æblekinden eller lige over kindbenet. Bronzer og highlight bruger vi også sammen med Mulit Cheek Brush. Bronzeren lægges på samme måde som blushen, altså over kindbenet, hvorimod highlighteren skal ligge i det lille c rundt om øjet, på næseryggen, i panden eller ved amourbuen. Det fremhæver alle de smukke træk ved ansigtet ♡

TIP: Brug Multi Cheek Brush på øjenlåget med enten din yndlings blushfarve, bronzeren eller highlighteren. Kun fantasien sætter grænser og dette tip giver virkelig et smukt og sammenhængende look.

5) Eyeshadow brush

Denne pensel er, som navnet også siger, lavet til øjenskygge. Jeg starter altid med den lyse farve først og lægger den som en base på øjenlåget. Når jeg så skal lave skygger, så dupper jeg først farven på og derefter bruger den spidse ende ind mod øjet og blender godt ind.

TIP: Du kan også bruge Eyeshadow Brush til din Concealer Duo, hvis du vil dække urenheder eller lignende ♡

Husk, at vaske dine pensler én gang om ugen. Det gør, at de holder længere, ikke er fyldt med bakterier og er bedre for din hud. Vask dem i en certificeret shampoo uden parfume eller hormonforstyrrende stoffer og læg dem til tørre i din vindueskarm på et viskestykke med penselhårene udad.

Blush on cheeks tutorial

I dag vil jeg vise dig, hvordan du kan placere din blush forskellige steder i ansigtet og guide, hvordan du nemt kan lave forskellige looks – alt efter hvor du lægger din blush.

 

Hvad skal du bruge til dette blush look?

 

TIP: Vælg den blushfarve, du bedst kan lide. Vil du have friske kinder? Contour effekt? Et klassisk hverdagslook eller skal der skrues mere op for intensiteten til et smukt aftenlook?

Vi har 4 forskellige blushfarver, som hver giver et forskelligt look alt efter, hvordan du bruger dem.

 

 

01 Peach Pellucid giver en masse liv til dit ansigt og lægger sig let og naturligt på huden. Den er god til dig, der ønsker friskhed til din hud.

02 Beige Aura er god til at forme ansigtet og lave skygger. Vi bruger den ligesom en kontur, hvor den virkelig kan noget. Den er også god til at give dig et naturligt solbrunt look, som hvis du lige var kommet hjem fra ferie. Men fordi den er så pigmenteret og har toner hen af det mere brunlige, kan den virkelig give glød til ansigtet – også selvom der ikke er shimmer i. Ønsker du et mere sunkissed look med shimmer, så er den smuk at kombinere med vores 01 Mineral Bronzing Pudder, Apricity.

03 Rose Reverie har et smukt lyserødt skær og egner sig rigtig godt til et simpelt, frisk og nemt hverdagslook. Den passer til alle hudtoner og kan også bruges om sommeren på en solbrun hud.

04 Cherise Splendid er rødlig i undertonen og giver masser af friskhed. Den er til dig, der foretrækker et naturligt look, men hvor blushfarven er mere i fokus. Den kommer virkelig til sin ret, hvis du opbygger den langsomt, men over flere lag.

3 forskellige blush look

1) Lifting blush look

Start på æblekinden og arbejd produktet op ad mod tændingen. Det giver et smukt løft til ansigtet.

2) Fresh blush look

Smil til dig selv i spejlet, det gør det nemmere at finde æblekinden og påfør så blushen udelukkende på æblekinden. Det giver et frisk look og ligner, at du lige har været ude at gå en dejlig lang tur i skoven. Byg blushen op lag-på-lag indtil du har det ønskede look.

3) Contour Effekt

Påfør blushen ved at lægge penslen på skrå og læg den kun under kindbenet. Det former ansigtet og laver en smuk skygge/ kontureffekt. Du kan faktisk påføre 02 beige aura i et stort C i ansigtet, hvor du fortsætter op til tændingerne. Det rammer ansigtet endnu mere ind.

TIP: Brug aldrig en for stor pensel, når du lægger blush. Det gør det svært at styre og du kan ikke forme ansigtet på samme måde, hvis din pensel er for voldsomt. Derfor bruger vi altid multi cheek brush, når vi lægger blush.

Jeg håber, du har lyst til at lege med derhjemme. Og husk, der er ingen regler. Jeg giver kun tips og tricks til fremgangsmåden, men hvordan du lægger din blush, er helt op til dig. Som jeg plejer at sige – no rules, just have fun when doing it ♡

 

Med hjertet,

Tine.

Base med mineralpudder tutorial

I dag vil jeg vise dig, hvordan du kan bruge vores mineralpudder på forskellige måder

 

Hvad skal du bruge til dette look?

Vores ovnbagte mineralpudder er udviklet på rene og naturlige ingredienser og indeholder bl.a. sheasmør og mandelolie. Den er bagt ved svag varme i 24 timer, hvilket efterlader den med en silkeblød tekstur. Vores mineralpudder er til dig, der ønsker et semi-mat look, hvor huden ser dejlig sund og frisk ud. Derudover føles den naturlig og let på huden, mens den giver den perfekte dækning. Du kan både opnå høj dækkeevne ved at duppe mineral pudderen på, eller en let dækkeevne ved at påføre pudderen i cirkelbevægelser.

Se med i videoen, hvor jeg guider dig i to forskellige teknikker til at påføre vores mineralpudder.

 

Low/Medium Coverage Mineral Powder look

Ønsker du et naturligt og mindre dækkende mineralpudder look, så skal du bruge teknikken, hvor du kører din Kabuki pensel rundt i cirkelbevægelser – først på produktet og så på huden. Det vil give dig en naturlig mineralpudder effekt.

High Coverage Mineral Powder look

Ønsker du derimod et mere dækkende mineralpudder look, så skal du lægge din Kabuki pensel ned på produktet og duppe det på huden. Det er vigtigt, at du får godt med produkt på penslen, så pudderen får lov til at arbejde sig godt ind i huden og giver dig et mere dækkende resultat.

Det er en smagssag, om du er til det ene eller det andet look. Jeg er personligt selv mest til det mere dækkende look, fordi jeg synes, at huden bliver så smuk af en helt ensartet base og så synes jeg også, at jeg nemmere kan styre produktet og arbejde produktet godt ind i huden.

Her til sidst, vil jeg give et lille fif, hvis du ønsker mere glow i din mineralpudder. Vores mineralpudder er matte, så hvis du vil have mere shine i din base på huden, kan du her blande mineralpudderen med vores 01 Highlight Gloaming eller 01 Mineral Bronzing pudder Apricity.

Jeg håber, du er blevet klogere på de forskellige måder, du kan bruge vores mineralpudder og har lyst til at lege med teknikkerne derhjemme.

Psst.. Har du brug for hjælp til farvevalg? Så send os et billede i naturligt lys af dit ansigt og decolté, så guider vi dig til den rigtige farve. Mailen skal sendes til tanjaogtine@miild.dk og ellers kan du også se vores videoer på miild.dk, hvor vi viser dig alle 6 pudderfarver på 6 forskellige hudtoner. Du skal blot klikke på den pudderfarve i højre side, du vil se, så kommer videoen frem.

 

Med kærlighed,
Tine <3

 

 

Blush on eyes tutorial

I dag vil jeg vise dig, hvordan du kan lave et smukt blush on eyes look

 

Hvad skal du bruge?

Produkter

Pensler

TIP: Det er en god ide, at have flere øjenskyggepensler, når du skal lave dette look, fordi du kommer til at bruge mange forskellige farvenuancer og det kan være svært at blende det smukt sammen, hvis der sidder for mange farverester på penslen.

 

Blush on eyes step- by- step

1) Jeg har lagt en base på huden inden jeg starter på dette blush on eyes look. Jeg bruger altid vores Concealer Duo og Mineralpudder til, at lave en ensartet hud, så det færdige resultat bliver mere harmonisk og sammenhængende.

 

2) Når jeg så skal til at lægge min blush eller øjenskygge på øjenlågene, bruger jeg en lys tone mineralpudder, efterfulgt af den lyse farve i Øjenskygge- og Øjenbrynskittet. Det giver en ensartet base og skjuler eventuelle blodkår. Det er vigtigt at påpege, at den tørre base er meget vigtigt for holdbarheden af selve blushen eller øjenskyggen. Denne base laver jeg for at sikre mig at mit øjenlåg ikke fedter i løber af dagen.

 

3) Derefter påfører jeg 04 Cherise Splendid, som er vores røde og klare farve blush. Jeg tager godt med produkt på penslen og dupper det overskydende af på hånden, så jeg nemmere kan styre farven og det ikke drysser, når jeg påfører det. Jeg dupper blushen på fra midten af øjenlåget (cirka haldelen af øjet) og ud til yderkanten af øjet, fordi det åbner øjet op. Sørg for at dup og påfør produktet flere gange. Dette øger holdbarheden og intensiverer farven.

 

4) Herefter tager jeg en ny pensel og 01 Peach Pellucid, som er vores smukke ferskenfarvede blush og tager igen godt med produkt på penslen og dupper det på resten af øjenlåget (fra starten af øjet til midten) til hele øjenlåget er dækket med blush.

 

5) Herefter toner jeg de to blush farver sammen.  Så blander jeg den lyse farve fra øjenskygge- og øjenbrynsfarve, sammen med blush 01 Peach Pellucid. Jeg dupper igen penslen af på hånden, fordi jeg gerne vil tone produkterne lidt ud og fjerne de skarpe kanter, men også skabe et sammenhængende blush on eyes look.

 

6) Alt efter din øjenform og hvor meget du har lyst til at gå all in på looket, så kan du med fordel tage din øjenskyggepensel og lægge en tynd streg under øjet med Peach Pellucid blushen. Det er jeg selv ret vild med!

 

7) Jeg kan rigtig godt lide, at afslutte mit blush on eyes look ved at fange nogle af de fine kobberkorn fra vores Bronzing pudder, Apricity. Jeg tager Eyeshadow Brush og fanger kornene de steder, hvor der i bronzeren er flest af dem. Derefter dupper jeg dem på midten af øjenlåget. Det giver den smukkeste glød og pop effekt til looket

 

8) Sidst men ikke mindst, så skal jeg have mascara på. Jeg bruger vores 01 Length Inordinate, fordi den ligger meget naturligt på vipperne og så giver den masser af længde. Jeg vil anbefale dig, at bruge mascaraen på både over og undervipper, hvis du har valgt at påføre blush under øjet også.

Jeg håber, at du kan lide looket og har lyst til selv at lave det. Hvis du vil vide mere om, hvordan du opbygger en holdbar makeup, så læs med her, hvor vi giver gode tips til, hvordan du får din makeup til at holde hele dagen.

 

Med hjertet,

Tanja ♡

Winged Liner tutorial

I dag vil jeg vise dig, hvordan du lægger en smuk og meget naturlig Winged Liner på øjenlåget

 

Hvad skal du bruge til dette look?

 

Winged Liner step-by-step

1) Jeg starter med, at lave en god base ved at blande de to farver i Concealer Duoen sammen og duppe på øjenlåget med Skin Coverage Brush.

2) Derefter tager jeg lidt mascara på øjenvipperne, da det hjælper mig med placere lineren mere præcist.

3) Så tager jeg vores Øjenskygge- og Øjenbrynskit 02 Dark Stone og med Eyebrow & Liner Brush påfører jeg i en linie den mørke farve i kittet på penslen, hvorefter jeg dupper det på.

Jeg kan godt lide at starte fra midten og arbejde ud derefter, men det er meget en smagssag, hvor man starter sin Winged Liner fra.

4) Jeg vender penslen om, for at lave en lidt skarpere streg. Derefter kan du ellers bygge lineren op, indtil du synes, at du har fået det resultat, du ønskede. Du kan også påføre lidt liner under øjet, hvis du ønsker øjet skal have mere sammenhæng.

5) Et godt tip! Bland igen dine to concealerfarver sammen og læg en streg under øjet med Skin Coverage penslen, så du får en helt skarp Winged Liner. Det gør en kæmpe forskel for dit look og er et virkelig godt fif, hvis du vil gøre det nemmere for dig selv. Ergo, du vil føle, at det er det nemmeste at lave Winged Liner med de små tips og tricks, og som med så meget andet her i livet – øvelse gør mester.

 

Vola, finish Winged Liner look

Jeg håber, at du springer ud i det og bliver din egen lille verdensmester i, at lave Winged Liner 😘

… Måske du har fået blod på tanden og vil lære endnu flere makeup skills? Så se dette indlæg, hvor jeg guider dig i, at fremhæve de smukke træk i ansigtet.

Og så husk, at I altid bare skal skrive til mig, hvis I har nogle spørgsmål. Så hjælper jeg med al den vide og erfaring, jeg har.

 

Hjertevarme,

Tine ♡

Fremhæv de smukke træk i ansigtet

Har du lyst til at lære, hvordan du nemt og helt simpelt kan fremhæve de smukke træk i ansigtet?

Så se med i videoen, hvor Tine guider dig step by step til at fremhæve de smukkeste træk ved dit ansigt.

 

Tine er uddannet makeup artist og elsker at dele ud af hendes gode tips og tricks. Derfor har vi lavet denne makeupguide step-by-step, så du selv kan prøve dig frem derhjemme.

 

Hvilke produkter bruger Tine til at fremhæve de smukke træk i ansigtet?

Til at lægge en god base, brugte Tine 02 Medium Boon Concealer Duo og 02 Skin Coverage Brush

Til at fremhæve de smukke træk i ansigtet brugte hun 01 Gloaming Highlight og 03 Multi Cheek Brush

 

En god base er step number one

Tine starter ud med at lægge en god base, så hendes hudtone er ens alle steder. Hun bruger Concealer Duoen sammen med den dertilhørende Skin Coverage Brush. Tine blander de to concealerfarver og dupper de steder, hvor hun synes, at det behøves. Det er altid godt, at lægge en god base, inden du skal til at fremhæve de smukke træk i ansigtet, fordi highligtheren kommer meget mere til sin ret på den måde. Det er især omkring kinderne, hagen, under og mellem øjnene, at hun bruger concealer duoen. Concealer Duoen er god til at fjerne pigmentfejl, urenheder, mørke rander, samt til at udligne rødme omkring kinderne eller hagen.

 

Andet step er en smuk highlighter og en skrå pensel

Tine bruger highlighteren Gloaming sammen med den skrå Multi Cheek Brush. Penslen gør en stor forskel, når du skal highligthe de smukke steder i ansigtet og det er her vigtigt, at den ikke er for stor og har en skrå overflade. Tine lægger penslen ned, når hun skal påføre produkt på pensel, da det på den måde er nemmere at styre glimmeret. Tine highligther det lille c, som går fra området over brynet og ned til starten af øjet. Du kan påføre så meget produkt, som du synes, indtil du har opnået den ønskede highligther effekt. Derudover kan du påføre highligther på næsen, på brynbenet under øjenbrynet, i øjenkrogen, samt på amourbuen over læben. Derudover kan du også lege med highligtheren som øjenskygge eller til at fremhæve kravebenene.

 

Vi håber, at du er blevet inspireret til at kaste dig ud i, at fremhæve alle dine smukke træk i ansigtet.

Rigtig god fornøjelse derhjemme ✨

 

Hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at skrive til os ♡

 

Varme tanker,

Tanja og Tine.

Den perfekte sommerglød

Se videoen hvor Tanja viser og fortæller dig, hendes bedste tips og tricks til, hvordan du får den perfekte sommerglød på en naturlig og nem måde.

 

Guide til den perfekte sommerglød

Det kræver ikke flere timers forberedelse. Vi har nedenfor lavet en step-by-step guide, så du ikke er tvivl om, hvilke produkter Tanja bruger i videoen, samt hvilke farver.

 

1) Selvbruner Mousse

Første step for at få den perfekte sommerglød, er en god Selvbruner Mousse. Her bruger Tanja Mascha Vangs Selvbruner Mousse. Den er certificeret af AllergyCertified og Svanemærket, som sikrer, at den er uden parfume, parabener og hormonforstyrrende stoffer. Og så er den produceret med hensyn til miljøet. Den lugter ikke og giver en smuk sommerglød efter kun 3 timer. Den trænger hurtigt ind i huden og er nem at påføre med en selvbruner handske. En bonus er, at den ikke kun giver dig den perfekte sommerglød, men også giver din hud massere af fugt.

OBS: Husk at vaske handsken efter brug. På den måde holder den længere og du undgår unødige bakterier på din hud.

 

2) Ansigtsolie – glød og næring

Andet step er, at bruge en god olie, der får din hud til at stråle og fremstå gylden. Her bruger Tanja olieblandingen fra NaturligOlie, der virkelig giver glød og næring til huden. Den absorberes hurtigt, giver massere af fugt, og som samtidig beskytter og styrker hudens barrierefunktion. Kombinationen af Mascha Vangs Selvbruner Mousse og denne blandingsolie fra NaturligOlie giver virkelig den perfekte sommerglød!

 

3) Concealer Duo

Nu har du givet huden massere af glow, fugt og varme, så nu skal du have lagt en god base, for at udligne den farveforskel du eventuelt kan have. Det kan også være du har urenheder, ar eller pigmentfejl, du gerne vil skjule. Til dette er Concealer Duoen helt perfekt. Den går ind og neutraliserer, skaber ensartethed, fjerner det blålige under øjnene og har en utrolig høj dækkeevne. Påfør den med en 02 Skin Coverage Brush, så du får fordelt produktet ligeligt og mindsker risikoen for bakterier på huden. Når du bruger Skin Coverage undgår du unødig spildprodukt og du kan nemmere styre doseringen på huden. Ønsker du en lettere dækkeevne, kan du med fordel blande den med en af dine favoritolier. Brug en olie, der ikke har farve, som f.eks. macadamia-, jojoba- eller baobabolie.

 

4) Bland dine mineralpuddere

For at opnå den perfekte sommerglød, er det vigtigt, at du bruger din mineralpudder ovenpå Concealer Duoen. Mineral pudderen giver dig den smukke glød tilbage. Tanja mixer og dupper to forskellige mineralpuddere på hendes hud, da hun lige nu ligger mellem 04 Medium Plus Wavy og 06 Dark Stormy. Du kan sagtens nøjes med at bruge en pudderfarve, hvis du ikke som Tanja ligger mellem to forskellige. Brug 01 Kabuki Brush til at blende mineralpudderen godt ind i huden, så du får skabt et smukt og ensartet look.

 

5) Blush it up

Nu er det tid til, at give ansigtet den berømte contoureffekt. Det er så vildt, hvad contour kan gøre for din ansigtsform. Du laver contoureffekt ved at bruge din 03 Multi Cheek Brush, sammen med 02 Beige Aura. Påfør Beige Aura i panden, på kindben og ved kæbepartiet som Tanja viser på videoen. Det gør en kæmpe forskel for dit look og rammer ansigtet så smukt ind. Du vil tydeligt kunne se en forskel. Det både løfter, former og fremhæver de smukkeste træk ved dit ansigt.

 

6) Last touch til den perfekte sommerglød

Sidste og meget vigtige produkt at bruge, for at få den perfekte sommerglød, er den smukke Bronzer Apricity. Det er uden tvivl den, der giver den ultimative glød og som er helt uundgåelig, når du skal have glow og shine i ansigtet. Den kan lægges på flere forskellige måder. Du påfører bronzeren med 03 Multi Cheek Brush, som gør det nemt at fordele produktet på huden. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor du kan bruge Apricity. Vi bruger den både på kindben, i panden, på øjenlåg, på kæbepartiet eller til at fremhæve vores kraveben ved at bruge den på decolté området.

 

Tanjas finish look

 

Vi håber, at du kunne bruge Tanjas bedste råd til, at få den perfekte sommerglød.

 

Har du lyst til at læse mere om, hvordan du kan spise dig til en smuk sommerglød, samt hvordan du bibevarer den?

Så læs blogindlægget, hvor vi giver dig gode råd med på vejen til dette.

 

Må du få den dejligste sommer med masser af glow og shine i kinderne ✨💫

 

Med hjertet,

Tine og Tanja ♡