Hvordan dækker du en rocasea hud?

Vi vil gerne vise dig, hvordan du dækker en rosacea hud. Ea som er vores søde model, har ren faktisk en blanding mellem rosacea og psoriasis. Rosacea er en kronisk betændelsestilstand i huden som ses ved rødme. Psoriasis er præget af røde tørre pletter, der kommer til udtryk i små områder på huden, hvilket gør huden tør og svær at lægge en flot makeup på.

Generelt er det enormt vigtigt, når du skal lægge en flot makeup, at du starter med en god base. Men det er især vigtigt, hvis man har en hud, der kræver mere opmærksomhed og pleje.

 

Følgende produkter og pensler er brugt

01 Light Ample – Concealer Duo

02 Light Plus Windy – Mineralpudder

02 Beige Aura – Blush

01 Kabuki

02 Skin Coverage Brush

03 Multi Cheek Brush

 

Step by step

 1. Start med at lave en god base med en masse fugt. Her har vi brugt en Soft Lip Balm stick fra Sard uden parfume, hvorefter vi ligger en god og plejende ansigtscreme fra Purely Professionel, som vi arbejder godt ind i huden.
 2. Derefter påfører du concealeren med vores Skin Coverage Brush. Brug den på din hud som en slags foundation (med høj dækkeevne). Dup den blidt på huden.
 3. Kom derefter vores mineralpudder ovenpå. Her er det vigtigt, du også dupper den på, fordi vi ønsker en høj dækkeevne, for at minimere rødmen og fiksere makeuppen hele dagen.
 4. Efter at have lagt en flot base er det smukt at få lidt farve tilbage i kinderne. Her har vi valgt et bruge 02 Beige Aura, som har en brunligt undertone og dermed ikke bluser kinderne op igen, men blot giver dem en smuk naturlig glød.

 

Vi håber, at denne guide til at dække en rocasea hud har givet dig inspiration til, hvordan du kan skabe et smukt look, trods nogle hudmæssige udfordringer.

Makeup er for alle ♡ Det handler bare om at finde ud af, hvad der passer lige præcis dig og din hudtype bedst.

Skulle du have nogle spørgsmål eller kommentarer til dette indlæg, så er du altid mere end velkommen til at skrive til os.

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig ♡

Hvordan dækker jeg en uren hud i ansigtet?

Hvordan dækker jeg en uren hud i ansigtet?

Vi guider dig her til den bedste dækkeevne til uren hud i ansigtet. Du kan opnå en smuk hud med produkter der stadigvæk vil få din hud til at ånde.

 

Her vil vi gerne vise, hvordan man kan dække uren hud i ansigtet på en naturlig måde.

Vi vil her bruge tre makeup produkter og tre pensler til at lave dette look.

01 Light Ample – Concealer Duo

02 Light Plus Windy – Mineralpudder

01 Peach Pellucid – Blush

01 Kabuki

02 Skin Coverage Brush

03 Multi Cheek Brush

 

STEP BY STEP

1. Start med at have en god base. Sørg derfor for at din hud er fugtet. Hvis du har en akne, som kan være med sårskorpe, kan du med fordel bruge lidt læbepomade på de områder. Vi kan anbefale læbepomaden fra SARD i rollup form som er helt uden parfume og meget fugtgivende.

2. Påfør concealeren med vores 02 Skin Coverage Brush på alle de områder, du gerne vil have dækket. Når du har en fugtet huden, inden du begynder at ligge produktet, vil concealeren smelte flot ind og kan derfor bruges på hele huden.

3.  Påfør vores mineralpudder med 01 Kabuki Brush henover i concealeren duppe-bevægelser. På den måde får du en højere dækkeevne. Ved at sætte din concealer med mineralpudderen, får du en rigtig god holdbarhed. Dup gerne lidt ekstra på, de steder, du har tendens til at fedte.

4. Hvis du ønsker en endnu højere dækkeevne, kan du duppe lidt mere concealer ovenpå de sår eller urenheder som er værst. Derefter bruger du pudder igen, for at sætte det fast. Dvs. sige du gentage processen, men kun de steder, du ønsker højere dækkeevne.

5. Afslut med at påføre en mat blush fra slutningen af øjet og op i mod tindingen. Vi har valgt 02 Beige Aura, der har en brunlig undertone.

Vi synes, det er flot med lidt glød i kinderne efter at have lagt en smuk base. Har du tendens til akne, så skal du overveje at undgå produkter med for meget glimmer, da dette kan få din akne til at syne værre.

Vi håber, det gav mening og skriv endelig til os, hvis vi kan hjælpe med noget.

Louise:

“Da jeg startede i 1. g begyndte min hud at bryde ud med voldsom akne specielt lokaliseret på kæben. Og den dag i dag lever jeg stadig med en del akne, men også en hel del ar efter for meget pilleri og trykkeri gennem årene. Udover diverse problemer med forskellig lægelig præparater har det også altid været et problem for det første at dække selve aknen og det andet alle de mørke ar.
Så selvfølgelig har jeg prøvet at dække det til, men da jeg altid har gået med meget naturligt make-up var jeg ikke interesset i at dække for meget.
Udover det risikerede jeg, at når jeg dækkede det blev min akne værre og nye udbrud kunne ses.
Så i mange år har jeg undgået at putte make-up på, men da jeg hørte om de nye produkter fra Miild, som var speciel designet til mennesker med udfordret hud.
Efter at prøvet et par produkter fra Miild, har jeg oplevet at jeg kan dække min akne og ar både naturligt samt undgå at der kommer nye udbrud, da det ikke går ind og generer huden.”

– Louise Rokkedahl (model på videoen)

Hvem er Miild?

Hvem er Miild egentlig?

Hvem er Miild? Hvorfor er Miild blevet udviklet? Det er nogle af de ting vi forsøger at giver svar på i dette interview. Spørgsmålet, hvem er Miild er egentlig meget simpelt. Miild er Tanja og Tine, to iværksættere der vil revolutionere en kosmetikbranche, der trænger til fornyelse. Vores tankegang er at vende det hele på hoved og skabe et brand ALLE kan bruge med  god samvittighed, både over for sig selv, sine omgivelser og vores kære moder jord. Da MOOT kontaktede os, og sagde de lavede programmer om virksomheder der turde at tænke og gøre tingene på en anderledes måde, tænkte vi, ja da, lad os gøre det. Vi er jo vant til at sidde hjemme i Tines stue og snakke til vores eget kamera. Så en smule rutinerede følte vi os. Derudover er det altid super spændende at få lov til at dele vores historie, tanker og passion. I denne video fortæller vi baggrunden for at udvikle Miild, vores personlige motivation og hvordan vi ønsker at inspirere alle til at tage stilling til, hvad der er i deres skønhedsprodukter og lære at være mere kristiske.

Hvem er MOOT?

MOOT er et nyt visuelt onlinemedie, hvis intension er at oplyse, fascinere, inspirere og udfordre. De fortæller historier om ny udvikling, teknologi og innovation – den gode idé og de mennesker, der har fundet på dem. Og det var her vi kom ind i billedet, hvilke vi selvfølgelig er meget beæret over.

Du kan følge dem på Facebook her og Instagram her.

Et kæmpe tak

Vi vil gerne takke for den SÅ smukke video og for den skønne dag, vi havde sammen med dette fantastiske team. Det er virkeligt nogle dygtige mennesker, der står bag. Så det var ren og skær en fornøjelse. Endnu mere for at fortælle historier om de virksomheder som går mod strømmen, fordi de mener vi er utrolig vigtigt.

 

Læs mere om Miild her

Se vores julefrokost makeup

GUIDE TIL JULEFROKOST MAKEUP

I denne tutorial guide vi dig i, hvordan du med Miild kan lave en let og smuk julefrokost makeup.

Følgende produkter er brugt:

02 Dark Stone (Øjenskygge- og Øjenbrynskit)

03 Rose Reverie (Blush)

06 Dark Stormy (Mineralpudder)

02 Medium Boon (Cremet concealer duo)

02 Skin Coverage Brush

03 Multi Cheek Brush

04 Eyeshadow Brush

05 Eyebrow and Liner Brush

 

Sådan gør du

 1. Start med at lægge den lyse skygge i øjenskyggekittet på hele øjenlåget som en base. Dette fungerer som en primer, så du sørger for, din makeup holder hele natten.
 2. Derefter blande du de to brune skygger i øjenskyggekittet og lægger yderst i et > Dette gør vi åbner øjet og det passer til alle. Sørg for at arbejde meget med skyggerne, så du blender det, men også så du hjælper skyggerne ind i huden. Dette bidrager også til makeuppen holder bedre.
 3. Læg en smule skygge under øjet og ton det op i det andet. Dette samler øjet rigtigt fin.
 4. Tag derefter din concealer og Skin Coverage Brush og lav en skarp linie ved enden af skyggerne
 5. Tegn derefter dine bryn op. Start i bunden af brynet, med en blanding af de to brune skygger (dette gælder også, hvis du bruger 01 Light Earth i dine bryn). Fyld derefter ud i brynet.
 6. Kom derefter mascara på. Denne kan lægges på mange måder. Til dette look er det smukt at lægge lidt ekstra mascara på de yderste vipper.
 7. Derefter påfører vi vores mørkeste mineralpudder 06 Dark Stormy, som er rigtig smuk som en mat bronzer og god til at forme ansigtet med samt give glød. Læg den i et C, under kæben og lidt i panden.
 8. Til at give friskhed på kinderne bruger vi 03 Rose Reverie. Den lægger vi til dette look på æblekinden og trækker den op i mod tindingen.
 9. Så er det læbernes tur. Vores blush har den multifunktion, at de også kan bruges på læberne. Har kan de tage pegefingeren og kører rundt, så får du en masse farve på. Dup den derefter på læberne. Læg evt. en lip balm henover for at mere glossy look.

Vi håber, det gav dig en god inspiration til din julefrokost makeup. God fest 🙂

 

Hvordan kan du bruge vores makeup pensler

I denne video viser vi vores makeup pensler. Vi havde egentlig ikke tænkt, vi ville starte med at lancere pensler i 2017, men efterspørgslen var det og vi har også selv særlige krav til makeup pensler, så lige pludselig gav det virkeligt god mening.

 

Hvilke makeup pensler findes i vores kollektion?

Vi har udviklet en kabuki pensel, som er uundværlig sammen med vores ovnbagte mineralpudder. Den søde lille kabuki (vi elsker det navn) er kompakt og helt perfekt til at knuse mineralerne ind i huden, så du får et naturligt smukt look.

Så har vi vores Skin Coverage Brush, som er en kompakt og lidt spids pensel. Den er genial til at påfører concealeren, da den er nem at komme ind i øjenkrogen med, men også omkring næsen. Den er også ideel til at påføre foundation. Vi har endda også brugt den til at påføre highlight, så får du bare et mere intenst look.

Vi elsker skrå pensler. Først i rækken er Multi Cheek Brush. Den er god til at påføre din bronzer, blush, kontur og highlight. Derfor navnet multi, da den kan bruges til flere ting. Kun fantasien sætter grænser.

Nummer to i rækken af de skrå pensler er Eyeshadow Brush. Den er god til at påføre dine øjenskygger, din highlight i øjenkrogen og på overlæben. Vi har sågar også brugt den til concealer. Der er ingen regler.

Til sidst har vi Eyebrow and Liner Brush. Den er også skrå og bruges til at påføre skygge i dine bryn eller ligge en liner langs vippekanten.

 

Fælles for alle vores makeup pensler

Vores makeup pensler er alle håndlavet af syntetiske hår. Dette af flere årsager: De er veganske, de er allergivenlige, de er mere hygiejniske og de fælder ikke. Win, win og win. De er meget bløde og fanger produktet rigtigt godt.

 

HUSK

Husk at vaske dine makeup pensler. Gerne i en parfumefri hårshampoo og gerne en gang om ugen. Dette er med til at sørge for, du ikke påføre for mange bakterier på din hud og gøre at dine pensler holde længere.

Vores makeup pensler kan bl.a. købes på miild.dk

Smokey eye tutorial

I dag vil vi gerne guide dig i, hvordan du laver en soft smokey eye

Vores Øjenskygge og Øjenbrynskit er multifunkionelt og kan både bruges i brynene og som øjenskygger. I dag viser vi, hvordan du kan bruge 02 Dark Stone til at lave en soft smokey eye. Denne er smuk til hverdag, hvis du gerne, vil give den lidt ekstra. Og også skøn som en mere blødt fest-look.

 

Step 1

Sørg for at dit øjenlåg er så tørt som muligt. Start gerne med at læg et lag mineralpudder med 04 Eyeshadow Brush. Derefter lægger du den helt lyse i kittet på hele øjenlåg. Disse to produkter fungerer som en primer på øjet.

Step 2

Derefter tager du en ny 04 Eyeshadow Brush og lægger du den mørkeste i kittet yderst i et > på dit øjenlåg. Ved at lægge det mørkeste derude, så åbner du øjet og giver mere naturlige skygger

Step 3

Derefter tager du den lidt lysere brune og blender den sammen med dit mørke > Sørg for at blende det sammen, så du ikke får nogle skarpe kanter. Denne brune lægges primært midt i øjet og blendes sammen.

Step 4

Afslut med at tage den pensel, du har brug til din lyse skygge og ton det hele ud. Derefter kører du med penslen i alle kanter, så det tones smukt ud.

Step 5

Læg den lyseste helt inde i øjenkrogen. HVIS du har vores highlight Gloaming er det smukt at placere denne inde i øjenkrogen også.

 

Skriv endelig, hvis du har nogle spørgsmål. 

 

Kærlig Hilsen Tine & Tanja

Se vores multifunktioner ved vores bronzer

Vi elsker begge, når et produkt kan flere ting. Vi elsker, når produkter er smukke og inspirerende at kigge på. Vi synes, vores bronzer er et sandt kunststykke. Den er håndlavet, så ingen af dem er ens. Den er bagt ved svag varme i 24 timer og så er der smukke mica korn i den, som giver glimmer. Den består af mat og shimmer, som er en smuk kombination til en bronzer. Den er lavet med masser af kærlighed og vi er så stolt over den.

Apricity betyder sol fra varme om vinteren. Selv om vinteren skaber Apricity den smukkeste glød til din hud. Hvis du er meget lys, så husk at bruge en fluffy pensel og kom mindre produkt på. Er du mere gylden i huden, så brug en mere kompakt pensel, så du får mere produkt på.

STEP 1

Brug vores bronzer som solskinspudder og placer den, der steder, hvor solen naturligt rammer.  Vi plejer at sige i et 3 tal. Altså i panden, ind ved kindbenet og under køben. Se den fine illustration som Caroline Overgaard har lavet. Her kan du se, hvor du kan placere din bronzer.

STEP 2

Brug den som en smuk kobberfarvet øjenskygge. Placer den primært midt på øjenlåget og op til globelinien. Hvis du ønsker farven mere intens eller bruge den som liner, så kan du komme lidt facemist på din pensel, efter du har taget produkt på. Se igen den fine illustration af, hvor du lægger den.

Hvad gør jeg, når mit produkt stener?

Vores produkter er meget rene og lavet på plejende ingredienser. Dette gør, det er mere følsomt over for fedt, væske osv. Det vil altså sige, fordi vi har med så rene og friske produkter at gøre, så er det vigtigt at behandle dem med omhu. Dvs. du helst skal undgå at bruge dine fingre direkte i produktet. Her tænker vi på de faste og ovnbagte produkter: Mineralpudder, Highlight, Bronzer, Øjenskygge- og Øjenbrynskit og Blush.

Dvs. det er vigtigt dine pensler er helt tørre inden du bruger dem i dit produkt. Hvis dit produkt får væske eller fedt på sig, kan det nemlig stene. Dette betyder, der lægger sig et hårdt lag hen over produktet og så kan du ikke bruge det. Dette hårde lag/overflade gør nemlig at produktet ikke afgiver noget farve osv. Der kommer simpelthen ikke noget produkt på din pensel.

Guide til at ordne et produkt, når det er stenet

Tag dit produkt, tag en kleenex eller et stykke køkkenrulle. Hold godt fast i produktet og kør så kleenex’en rundt i cirkelbevægelser med et let tryk. Så kan du se, det stenede løsner sig og falder af. Bliv ved indtil du har den bløde mere pudret overflade tilbage.

Har du spørgsmål?

Som altid er du velkommen til at spørge løs. Det er kun dejligt for os at kunne hjælpe og vejlede dig.

Vores anbefaling af skønhedsprodukter til mænd

Der er flere af jer, der har spurgt, om vi ikke vil dele, hvilke skønhedsprodukter til mænd, vi kan anbefale. Her i videoen deler vi, hvad vores kæreste bruger i ansigtet, af deodorant og til at style håret.

Der findes efterhånden en masse forskellige gode brands, der laver gode og rene skønhedsprodukter. Af en eller anden grund (måske fordi, de går mindre op i det), så kommer skønhedsprodukter til mænd altid i sidste række. Men vi synes faktisk, der efterhånden er et fint udvalg.

Her finder du de skønhedsprodukter til mænd, som vi anbefaler i videoen:

Derma Men – Dagcreme

ØKOlogisk – Dagcreme

GreenPeople – Deodorant

ØKOlogisk – Deodorant 

Naturlig – Olie til skæg og bryn

Naturlig – Olie til skæg og barbering

Purely Professional – Styling Creme

Purely Professional – Voks til langt hår

Vær generelt opmærksom på dette

Vi kan alle lide at dufte godt. Der er en masse sensuelt i dette. Men når du udsætter din hud for syntetisk eller naturlig parfumer øger du markant risikoen for at få parfumeallergi. Og ved at bruge deodoranter med parfume i kan du også opleve udslæt under armene. Derfor så kan vi ikke sige det nok gange: skal du gå med parfume, så sprøjt det på tøjet og et sprøjt er nok 🙂

Et virkeligt godt tip til barbering er at bruge olie. Det er meget mere mildt for huden og efterlader den blød. Derudover er det virkeligt også lækkert (også for dig, da skægget bliver meget mere blødt) at bruge lidt olie i skægget.

Spørg endelig løs, hvis du har nogle spørgsmål.

 

Lækkert sommerlook på Laura Lundsgaard

 

Vi elsker multi-funktioner. Vi elsker at lege med makeuppen, og vide at der ingen regler er. Bare være kreativ og lade fantasien få frit spil. I dag har vi brugt multifunktioner til at lave et lækkert sommerlook på Laura Lundsgaard.

Vi har på nuværende tidspunkt udviklet to produkter med shimmer, og disse to produkter har om nogle multifunktioner.

Hvilke produkter har vi brugt til dette look?

Vores Highlight Gloaming er gylden i undertonen og består af de fineste shimmer mica korn. Dette gør at den sagtens kan bruges til hverdag, og den blender smukt ind i huden uden at sætte sig i linierne, hvis man har dem.

Den kan bruges til at fremhæve de områder, som vi ønsker skal ses mere og skabe form i ansigtet. Dvs. det er fint at lægge den på kindben, under brynet og på overlæben. Og er du til shimmer i dine øjenskygger, så er det netop dens multifunktion, at den sagtens kan bruges som øjenskygge.

Derudover har vi vores Bronzer Apricity, der indeholder små shimmer kobberkorn. Den kan selvfølgelig bruges som solskinspudder og give en smuk glød til huden. Den kan placeres, lige under kindbenet og op med tindingen, så den også skaber form i dit ansigt.

Du kan også (taaaa daaa) fange de små fine kobberkorn med din øjenskygge pensel, og placere dem på dine øjenlåg. Det er smukkere end smukt. Hvis du først fanger kobberkornene på din pensel, og derefter sprayer med en facemist uden parfume, så får du farven endnu mere intens.

Et lækkert sommerlook på Laura Lundsgaard

I denne video viser på disse to produkters multifunktioner på søde Laura Lundsgaard, der netop rejse en del og derfor elsker, når hun kan bruge sine produkter til mere end en ting. Hun bad os om nogle makeup fif, og derfor lavede vi et par videoer med hende, da vi netop tænkte, det kunne være, du også synes, det kunne være sjovt med et par tips og tricks. Se med og lad os høre, hvad du synes.