Valg af navne til Miilds produkter og deres betydning

Jeg har altid været meget betaget af smukke navne, som beskriver tilstande, følelser, natur, og tanker. I dette blogindlæg vil jeg gerne fortælle om valg af navne til Miilds produkter og deres betydning

Sådan var processen til valg af navne til Miilds produkter

Produkternes navne var vigtige for os. Der blev brugt mange timer og lagt kærlighed i dette. Det var vigtigt for os at produktets navn også levede op til, hvad det kunne. Derfor var det meget naturligt at Miilds produktnavne skulle have smukke navne fra enten naturen, følelser, eller tilstande. Det skulle hænge sammen med Miilds værdier. Makeup, synes vi, er fantastisk. Det, at du med Miild, kan føle dig smukkere, netop ved simple og rene produkter og makeup rutiner, er noget, der står højt på vores liste.

Min søster og jeg har siddet og brainstormet en masse. Vi havde nogle funky ideer, og fandt på nogle rigtig sjove navne. Lidt for sjove 🙂 Men vi blev ved med at vende tilbage til de rolige og naturlige navne. Jeg er virkelig stolt af resultatet, og hver eneste gang jeg skal sige navnene, bliver jeg glad, og kan mærke at hvert et produktnavn giver mening og passer til produktet. Det er jeg sikker på, smitter af på andre. Vi har også fået ros for de fine ord, især, når vi også fortæller betydningen af dem.

Tankerne bag navne til de enkelte produktgrupper

Til vores mineralpudders navne forestillede jeg mig, at jeg sad på en strand. Der er sand, vind, brise, bølger og der kan være overskyet og sågar storm. Foran disse ord på engelsk blev der tilføjet light, medium og dark. På den måde fik de 6 mineralpudder deres navne.

Concealerne tager udgangspunkt i tilstande, og følelser. Det er en af vores bestsellers. Vi er meget stolte af dens egenskaber. Den giver mere end nok, den er hjælpsom og har en rolighed over sig – i den forstand, at den ikke giver for meget. Less is more.

Så er der vores smukke highlighter, som er mit absolut favorit produkt af dem alle. Den kan fremhæve de fineste træk vi har i ansigtet, give glød og lysne op. Vi har alle brug for lys i vores liv. Navnet Gloaming er fantastisk bare at sige højt. Gloaming betyder også daggry, som er et af de smukkeste lys du får, og som mange altid stopper op for at nyde og kigge længe på.

Miilds bronzer er unik! De er aldrig ens, og har de fineste mønstre og strukturer. Den har fået navnet Apricity. Det betyder varme fra solen om vinteren – netop den skønneste varme at få. Den varme vi alle hungre efter at få, og når den kommer, får vi en aaaaah-følelse. Dén får du også, når du bruger Apricity på din hud.

Øjenskygge- og øjenbrynskittet indebærer rolige og jordnære farver. De er brune og begge kolde i deres toner, da de også skal kunne bruges til vores bryn. Derfor var jord og sten oplagt at bruge som navne.

Blush navnene er mere friske og livlige. Dette produkt giver nemlig liv og friskhed til dit look. Vi har også skabt en blush, som laver en flot form til ansigtet. Den skulle selvfølgelig have et navn, der handler om at omringe – derfor Beige Aura. De friske farver har gennemsigtighed og en masse drømmerier. Her får du en let energi!

Vores navne og deres betydning

 

Jeg glæder mig til at lave flere produktnavne. Det er en af de ting, jeg holder allermest af at arbejde med. Nemlig kreativitet og fantasi. Dét er sjovt!

Kærligst  Tine

1 svar
  1. Diana says:

    Hej Tine,
    Sidste uge bestilte jeg på Matas.dk jeres nye flydende mineral foundation og jeres mascara. I dag får jeg at vide at jeg ordren er annulleret. Jeg kan ikke finde produkterne andre steder. Er de ikke klar? Kommer de snart i butikkerne?
    Mvh Diana

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.