Vegansk Makeup & Skincare

Vi bliver ofte spurgt om vores makeup- og hudplejeprodukter er veganske. Vi synes det er så dejligt, når I spørger om den slags. Derfor har vi valgt at lave et lille indlæg om det. 

Læs hvidere for at blive klogere på vores vegansk makeup og skincare.  

Rejsen dertil

Hårdt arbejde, nørderi og tålmodighed har været nogle af de ting, der har været med til at udvikle Miild og alle de produkter, vi har lanceret indtil videre. Det har været en fantastisk rejse og vi lærer hele tiden noget nyt. 

Vores arbejde består af mange ting, men det har fra start af været vigtigt for os, at blive ved med at nytænke, ide-generere og udvikle nye produkter. Men hvad der er mindst lige så vigtigt, er at videreudvikle på vores nuværende produkter. 

Derfor er det helt fantastisk, at vi er nået til et sted nu, hvor vi kan sige, at stort set alle vores produkter er veganske – på nær to.  

Hvilke produkter er veganske?

Det er alle – undtaget Concealer Duo og Mascara.

  • Vores pensler er veganske
  • Vores Skinlove produkter er veganske
  • Vores makeup er vegansk, på nær de to, der ikke er 😊

Hvorfor kan alle produkter ikke certificeres veganske?

Vi har stadig to produkter, der ikke er veganske og det skyldes økologisk bivoks. Økologisk bivoks er blandt andet med til at give en dejlig konsistens i produktet og har indtil videre ikke været muligt for os at erstatte. De to produkter, der indeholder økologisk bivoks, er Concealer Duo og Mascara. Vi bliver ved med at arbejde på, at få alle vores produkter til at blive vegansk makeup, men på nuværende tidspunkt er der ikke nogen gode alternativer. Ikke nogen der kan erstatte dét, som bivoksen kan i de to produkter.

Vi elsker at nørde, blive bedre og dygtiggøre os. Derfor vil vi fortsætte videreudviklingen af de produkter, der ikke er veganske, så vi en dag kan sige at ALLE vores produkter er.

Læs mere omkring vores ingredienser her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.