Vi tester Miild skincare produkter

Hvor langt er vi med Miilds skincare produkter? 

Vi kunne godt tænke os at tage dig med på rejsen i vores skincare eventyr og derfor har vi lavet dette indlæg, så du kan se og læse, hvor langt vi er so far, hvordan rejsen har set ud indtil videre, samt hvilke produkter vi har en ambition om at lancere først. 

Hvilke produkter tester vi? 

Vi har en masse produkter, som vi gerne vil udvikle og lancere, men her til at starte med kommer vi med seks forskellige produkter. 

De seks produkter vi først lancerer, er følgende: 

 • Facial Serum 
 • Facial Creme (til nat og dag) 
 • Cleansing Gel (kombineret hud) 
 • Cleasing Creme (tør og sensitiv hud) 
 • Facial Oil No. 1 
 • Facial Oil No. 2 

Hvad kan de forskellige skincare produkter? 

1. Facial Serum 

Facial serum er et hero produkt. Det giver en ensartethed på overfladen, det fugter som intet andet produkt og så giver det masser glød til ansigtet. Det er et must have i en god skincare rutine og noget vi kun kan anbefale på det kraftigste. 

2. Facial Creme 

Facial Creme er et produkt, der kan bruges af alle i familien. Den er meget nænsom, let i teksturen, trænger hurtigt ind og giver en masse god fugt. Den er, som vi kalder det, ”en god ven af familien”, netop fordi den kan bruges af både mænd, kvinder, børn, unge og ældre. 

3. Cleansing Gel (makeup fjerner) 

Cleansing Gel er lavet til kombineret hud/ olieret hud/ uren hud/ og renser meget i dybden. Den skal fjernes med vand. Fremgangsmåden er at tage 1-2 pump ud i hånden sammen med lidt vand og så massere den godt ind i ansigtet. 

4. Cleansing Creme (makeup fjerner) 

Den anden afrens vi har lavet er Cleansing Creme. Den er lavet til den lidt mere sarte, tørre og sensitive hud. Den er til dem, hvor huden godt kan blusse eller have tendens til eksem på nogle områder. Den giver masser fugt, mens du renser huden. Fremgangsmåden med denne er at tage 1-2 pump i hånden og massere den godt ind i huden, hvorefter du renser af med vand. Alternativt kan du også bruge den uden vand og bare fjerne den med vatrundeller eller en vaskeklud. 

Vand kan for nogle godt have en tendens til at udtørrer huden, så det er om at prøve sig frem og se hvad der virker bedst. 

5. Facial Oil No. 1

Facial Oil No. 1 er til den mere sarte, sensitive og tørre hud (atopisk hud). Olierne heri er tykkere og mere nærende for huden, og fugter en smule mere end olierne i Facial Oil No.2 

6. Facial Oil No. 2 

Facial Oil No. 2 er lavet til kombineret hud. Det er til dem, der har tendens til at skinne i t-zonen, urenheder og har en mere olieret hud. Olierne i Facial Oil No. 2 er meget blide og lette, og trænger hurtigt ind i huden. 
Olie til en fedtet hud kan virkelig gøre en kæmpe forskel og ændre en fedtet hud til at være en balanceret hud. 

Du må altid kombinere, blande og mikse de produkter du har lyst til. Vi blander selv til tider lidt olie i vores dagcreme, hvis det skal gå hurtigt. Nogle dage bruger vi den ene rens og nogle dage den anden. Der er ikke så mange regler. Det handler om at mærke efter, hvad din hud har brug for. Men en serum, det vil vi anbefale alle at bruge!

Læs mere om vores hudpleje ingredienser her

Hvad med certificeringer? 

Vores mål er naturligvis at få alle tre certificeringer på Miilds skincare produkter, så det går vi ben hårdt efter. Produkterne er endnu ikke certificeret, men processen er i gang og vi håber også, at alle produkterne kan blive veganske. 

Hvornår lancerer vi produkterne? 

Vi håber, tror og bestræber os på, at få produkter ud i år. Det er vores mål og vi gør hvad vi kan for at få ønsket realiseret! 

Vi glæder os til at lancere skincare og til at dele det med dig.

Kærlig hilsen Tanja og Tine ♡

Find vores Skinlove prdukter her

10 replies
  • Camilla says:

   Hej Line

   Foreløbig er planen, at de kommer til at ligge mellem 250DKK – 390DKK.
   Produkterne vil være til at købe på miild.dk fra den 23. oktober, så der kan du se de specifikke priser på hvert produkt.

   Kærligst Camilla.

   Svar
 1. Ida says:

  Hej Tine og Tanja,
  Hvor er det spændende med jeres nye skincare produkter, dem glæder jeg mig til at prøve. Anbefaler I at bruge en skrub eller er eksfoliering med en vaskeklud nok til at komme af med døde hudceller? Jeg har en sensitiv hud med tendens til urenheder – måske forsaget at døde hudceller som blokerer porerne. Det kan dog være svært for mig at finde en måde at få eksfolieret blidt nok til at skåne min sensitive hud men også effektivt nok til at jeg får renset i dybden. Jeg bruger pt en frugtsyrepeeling, men er egentlig mere glad for en mere mekanisk rensning. Har feks brugt Rudolph Cares peel som ellers er meget nænsom og fugtgivende, men den var for hård til min hud. Har I en peeling/skrub i støbeskeen?
  På forhånd tak for hjælpen!
  Hep hep hep på jer og jeres fede produkter, I gør en forskel og er så seje 🙂
  Kh.

  Svar
  • Camilla says:

   Hej Nina

   Tak for din kommentar. Vi anbefaler generelt, at man separerer de to produkter, da vi synes, at de virker bedst hver for sig.
   Vi er selv ret glade for at bruge Dermas SPF produkter, så dem vil vi helt klart anbefale!

   Kærligt Camilla.

   Svar
 2. Mette says:

  Hej team Miild
  I kalder jeres cleansing cream for en makeup fjerner. Vil det sige at det ikke giver mening at bruge den til blot at rense dagens snavs af sin hud? Jeg spørger fordi jeg leder med lys og lygte efter et renseprodukt til min mand (der har atopisk hud med store, smertefulde bumser) som vil fugte hans hud og fjerne bumseproblemet. Og jeg havde håbet at jeres skin care ville kunne hjælpe ham. Hvad tænker I? Selv har jeg tænkt at jeg skal have jeres cleansing gel, og at jeg også vil bruge den til at rense dagens snavs af på de dage hvor jeg ikke har brugt makeup. Det kan man vel godt, ikke?
  På forhånd tak.
  Vh Mette

  Svar
  • Camilla says:

   Hej Mette

   JO! Det kan du tro, at du kan. Alle vores produkter er unisex og makeup eller ej, så renser den huden godt og grundigt.
   Vi anbefaler, at du renser huden 2 gange, så produktet får lov til at gøre sit arbejde og virke i dybden. Og hvis muligt, så en rens om morgenen også.

   Kærligst Camilla.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.