Vores bedste boganbefalinger

Du får her vores bedste boganbefalinger

Kan du lide at læse bøger? Og foretrækker du dem i den helt gode oldschool hardcopy version, eller kan du bedre lide at læse dem på fx en Kindle? Eller hører du mest lydbøger?

Vi holder selv meget af, at få anbefalet bøger af nogle, vi har samme livsstil eller mindset som, fordi der bare ikke er noget bedre end at læse noget, der virkelig giver mening eller resonerer med en. Det kan være værdier, livssyn eller bare måden vi bliver inspireret på og tilegner os ny viden. Bøger er kommet for at blive og når vi har tiden, elsker vi at sætte os med en god kop te og læse en inspirerende bog.

Derfor har vi lavet en liste over de bøger, vi gerne vil anbefale dig at læse. De kan alle sammen noget på hver deres måde og de har sat sine spor i os og vi håber, at de kan gøre det samme hos dig. Måske kender du allerede nogle af dem eller også kommer der nogle helt nye på banen, som du ikke har læst eller hørt om før. Her er vores top 3 i hvert fald ♡

Vores bedste boganbefalinger

Tanjas boganbefalinger

Tines boganbefalinger

Vi håber, du kunne bruge vores boganbefalinger og hvis du sidder derhjemme og har nogle andre gode anbefalinger til bøger du selv holder meget af at læse, så skriv dem hellere end gerne i kommentarfeltet. Det vil blive taget imod med kyshånd.

Kærligst Tine og Tanja.

2 replies
 1. Susan says:

  Vil gerne anbefale Jer at læse “Fruen” af Malene Lei Raben. Den er også tilgængelig på Mofibo/ Saxo. Den er fantastisk og skræmmende på samme tid.

  Svar
  • Camilla says:

   Tusind tak for din gode boganbefaling Susan. Den skal vi da helt sikkert have på læse-listen <3
   Nyd dagen. Knus Camilla

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.