Vores ovnbagte mineralpudder – hvordan bliver den lavet?

Vi har glædet os længe til, at fortælle dig, hvordan vores ovnbagte mineralpudder bliver lavet og hvad de består af. Vi har udviklet seks mineralpuddere i gyldne og varme undertoner. Alle vores mineralpuddere er matte. Fordi de er matte, kan de bruges som base på huden og dermed efterlader den helt naturlig. Så kan du altid tilføje highlight eller solskinspudder på de områder, du gerne vil give lidt ekstra shine.

Smuk hud

Huden har en vigtig rolle i et smukt makeup look. Vi elsker en smuk, strålende og sund hud. Derfor har vi valgt at komme en masse plejende ingredienser i vores produkter. Netop så produkterne arbejder med huden og ikke imod. For uanset, hvilken hudtype du har, så har din hud brug for pleje og beskyttelse.

Vi bruger sheasmør, sød mandelolie og økologisk bivoks som base i vores produkter. Vi konserverer med E-vitamin, som er et naturligt konserveringsmiddel. Alle vores mineralpuddere er glutenfri, og uden tilstoppende ingredienser. På miild.dk kan du læse alt om de enkelte ingredienser, hvad de er og hvilken egenskab, de har.

Du kan bruge Miilds mineralpudder som mat highlight og mat kontur. Vælg din highlight 2-3 toner lysere end hvad din hudfarve er, og din kontur 2-3 toner mørkere. Her kan du virkelig gå ind og lege med din ansigtsform.

 

Hvordan bliver vores mineralpudder lavet?

Vores mineralpudder er ovnbagt ved svag varme i 24 timer på en lerplade. Dette gør, at du får en helt unik mineralpudder, hvor produktet smelter ind i huden, i stedet for at ligge ovenpå huden. Samtidig gør det også, at alle de plejende ingredienser forbliver inde i produktet. Vores mineralpudder fungerer både til tør og olieret hud. Den tilpasser sig, alt efter hvad din hud har brug for, netop pga. de plejende ingredienser. Når du påfører produktet, er det vigtigt, du bruger en kabukibørste i cirkelbevægelser. På den måde knuser du mineralerne ind i huden og får det smukke naturlige look.

Da vi var på besøg på fabrikken, så vi, hvordan produkterne bliver fremstillet. Det var en kæmpe oplevelse. Vi så, hvordan selve produktet blev rørt i store gryder. Det var ligesom at stå i et stort industrikøkken. Alle produkterner er rørt af maskiner, hvorefter medarbejderne placerer massen på fine små lerplader og sørger for, de kommer ind i ovnen. Det var fantastisk at, se hvordan vores produkter bliver produceret og hvem der står og “bager” produkterne.

 

Emballagen

Vi har tænkt meget over emballagen til vores produkter. Papæsken, som vores mineralpudder ligger i, er lavet af 90% genbrugspap. Vi er meget glade for vores små fine lysegrå æsker, som er anderledes, men stadigvæk har kvalitet og funktionalitet. Mange bruger yderemballage til at skrive deres ingredienser på, men ofte smider vi denne papemballage ud. Så er det svært at spore tilbage, hvis vi skulle få lyst til at se, hvad vores produkter indeholder. Bl.a. derfor er der ingen ydre emballage på vores og ingredienslisten er nem tilgængelig. Men også for at lave så lidt affald og belaste miljøet så lidt som muligt.

 

Vi håber, du bliver ligeså forelsket i vores mineralpudder, som vi er 🙂

 

 

2 replies
 1. Ulla says:

  Hi! Is this powder just to set a liquid foundation? I cant make it work alone like original mineral powder foundation as there is no coverage(even with a kabuki brush)?

  Svar
  • Tine Emilie Svendsen says:

   Hej Ulla,

   You can use it alone with your kabuki brush, or you can put it over your foundation to set it. So both are very good 🙂

   Have a great day.

   Hugs from – Tine.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.