Tutorial med vores tips mod allergi

Vi giver vores bedste tips mod allergi

Vi har gennem vores tid som allergikere haft en masse allergiske oplevelser i hverdagen på både godt og ondt. Tanja har haft voldsomme allergiske reaktioner og derfor været på skadestuen et par gange. Vi har begge lidt af nældefeber, kløe i ganen, kløe i øjne, øjne, der løber, nys og snue. Tines allergi kom sent, så hendes liv ændrede sig lige pludseligt rigtigt meget – dette havde psykiske konsekvenser for hende.

Det at tage tre antihistaminer om dagen sløver dig rigtigt meget og giver som oftest også kvalme. Det føles ikke rart at være helt sløv i hovedet. Derfor mener vi, at det er rigtig vigtigt at prøve at finde en løsning, som er bedst mulig for ens krop. Vi vil til hver en tid, i denne sammenhæng, råde dig til at gå udenom medicin, der i virkeligheden kun symptombehandler, og i stedet finde selve problemet og arbejde videre ud fra det. Vi kan gøre så mange gode ting for vores kroppe, som er helt simple. Bl.a. at drikke den rette mængde vand i løbet af dagen, så vi kan rense for giftstoffer, og dermed fx. opnå mindre allergiske reaktioner. Vi kan huske at trække vejret ned i maven og slappe heeeelt af.

Alternativer

Kroppen fortæller os rigtig meget, så husk at stop op og lyt til den, for det er så vigtigt. Vi øver os hver dag, og en idé kan også være at sætte alarm på din telefon. Tine har en app med meditation, som minder hende om 2 gange om dagen at stoppe op og lave vejrtrækningsøvelser.

Der er mange veje at få hjælp, vi har begge været meget glade for at gå til kinesiolog. Her testes bl.a. for mangler af vitaminer og mineraler i kroppen. Der er også andre muligheder som akupunktur, hypnose, naturmedicin, kost omlægning og generelle livsstilsændringer. Ved hjælp af disse forskellige alternative behandlingsmetoder bliver kroppens energisystem afbalanceret. Vi har prøvet mange af behandlingsmetoderne, og kan kun give store anbefalinger. Det har været skønt at finde ud af, hvad der i virkeligheden fungerer for vores kroppe.

Vi har skrevet nogle af vores bedste råd ned, og vi vil meget gerne høre, hvis du sidder med nogle gode råd, som vi kan prøve. Vi er nemlig meget åbne.

Tanjas tips mod allergi

Spis vegatarisk

Drik masser af vand (gerne med øko citron)

Dryp dine øjne med saltvandsdråber fra apoteket

Brug en gelé kølemaske som lindrer kløen og tager hævelsen.

Tines tips mod allergi

Spis masser af hvidløg i de perioder hvor din allergi er slem

Tag varm/kold fodbad

Tag homøpatiske dråber i samråd med en ekspert

De anbefalinger vi kommer med, kan vi ikke garantere, du kan tåle. Vi anbefaler dig det, fordi det fungerer for os som allergikere og bevidste forbrugere – og fordi det er et renere valg.

5 replies
 1. Askbo Zoneterapi says:

  Tak for jeres indlæg 🙂

  Det er dejligt når håndbremsen trækkes, og der stilles spørgsmål til den modene medicin. Giv mig en pille så jeg kan blive frisk mentaliteten – den fjerner ikke årsagen til min ubalance. Men, som i skriver, fjerner den symptomerne.
  Når allergien ramme en, kan man stille nogle spørgsmål: HVEM er jeg allergisk overfor? Benægter jeg mit selvværd? Hvad er det som irriterer mig ved livet?
  Nældefeber, er det fordi jeg laver en myg til en elefant? Hvad er det jeg frygter?
  DU har selv de svar du har brug for, hvis du lytter efter. “Alternative” behandlere kan støtte/vejlede dig på din vej mod balance.
  Prøv at regne sammen hvor mange penge du bruger på personlig pleje, makeup, frisør, bil, møbler, tøj, sko m.m. Alt sammen noget der “sminker” facaden. Når den så krakelerer køber vi en syntetisk pille, der fjerne ubehag inde i kroppen.
  Dejligt når unge mennesker foreslår at stå af “centrifugen” trække vejret dybt, og mærke efter.
  Der er masser af dygtige “alternative” behandlere som kan støtte i den proces.
  Hvor der er en vilje, er der en vej!

  Svar
 2. Anonym says:

  Jeg synes jeres makeup mærke er mega relevant og det er super vigtigt at tage stilling til hvilke ingredienser, der anvendes i de ting vi indtager og smører på kroppen.
  Men at anbefale at undgå allergi medicin synes jeg er uhensigtsmæssigt. Man kan gøre en masse for at hjælpe sig selv på vej og reducere generne ved allergi. Men for nogen er det nødvendigt at anvende allergimedicin. Det er generelt ufarligt og det er langt fra alle der bliver sløvet af det. Det bedste er at holde sin allergi nede (også med medicin) istedet for kroppen arbejder på højtryk. Bare fordi noget er naturligt betyder det ikke at det er mindre ufarligt. Meget medicin er inspireret eller udvundet fra planter. Så man skal bestemt også tænke sig om når man anvender naturmedicin. Præcis som jeres pointe i jeres indlæg omkring naturlig parfume.
  Så medicin skal kun anvendes når den er nødvendig, men man skal være forsigtig med at skræmme folk fra at bruge det hvor det så er nødvendigt, da der er mange der bliver hjulpet og har stor glæde af medicin uden at opleve gener eller bivirkninger!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.