Yoga giver velvære, nydelse og overskud

Et travlt iværksætterliv kalder på yoga og god vejrtrækning

Efter vi lancerede Miild i april, har vi haft meget travlt, og nu kan vi ikke leve uden yoga. Der sker hele tiden nye ting og der er ikke to dage, der er ens. Vi skal nogle gange træffe hurtige beslutninger, have en plan b klar eller slippe det vi har i hænderne, fordi der kommer nogle uforudsete ting op, som vi bliver nødt til at tage stilling til. Det er alt sammen en del af det, at være iværksætter.

Jeg ved ikke, hvad dagen i morgen bringer, men jeg ved, at jeg glæder mig til den kommer og jeg ved, at jeg nok skal klare den.

Det er lige netop dét mindset og den tilgang til livets udfordringer jeg har lært gennem min yogapraksis. Der er mange måder at dyrke yoga på og det handler om, at prøve en masse forskellige yogaklasser af i starten og finde ud af, hvilken yogaform, man bedst kan lide. Der er alt lige fra blid yoga, som yin- og hatha yoga, til den mere udfordrende og styrkende yoga, som hot-, bikram eller hot flow yoga. Mulighederne er mange og jeg vil derfor anbefale dig, at du giver dig selv muligheden for, at mærke efter, hvilken yogapraksis, der passer bedst til dig.

Tine og jeg dyrker ikke altid den samme slags yoga, netop fordi det er en meget individuel sag, hvilken praksis man er mest til. Men én ting er vi enige om, når det kommer til yoga og det er, at vi elsker det, dét gør ved os!

Hvad gør yoga for mig

Jeg får mere energi i hverdagen, mere glæde og overskud, ny inspiration til Miild og jeg får en dybere kontakt med livet.

Yoga og meditation giver mig muligheden for, at trække mig fra hverdagens gøremål og vende opmærksomheden indad, for at praktisere og komme i kontakt med mit åndedræt, slippe mentalt stress og bare være tilstede i nuet. Det er blevet mit pusterum og der er ingen tvivl om, at det giver mig et større mentalt overskud, som i sidste ende har en øget effekt på min velvære og livskvalitet.

Yoga er med til at løsne blokeringer i kroppen. Det styrker kroppens muskler. Det udfordrer din balance. Det gør dig smidig. Det giver dig ro i sindet. Det balancerer dit stofskifte og sætter gang i fordøjelsen, og så giver det kroppen mulighed for, at bruge energien de rigtige steder. Faktisk er det gennem åndedrættet, at 70% af kroppens udrensning sker, så yoga gavner os ikke kun mentalt, men også fysisk.

Efter en yogapraksis, er det som om, at jeg tager verden ind på en helt ny måde. Jeg bliver på sin vis en mere åben udgave af mig selv. Jeg har en anden kontakt til livet og er mere nærværende. Jeg føler mig let. Både fysisk og psykisk. Jeg har overskud. Jeg kan mærke mig selv, min mavefornemmelse og min krop. Alt sammen noget, der er vigtigt for mig i forhold til det liv, jeg lever. Jeg elsker det yoga gør ved mig og det dét bidrager med.

Jeg håber, at jeg kan være med til at inspirere alle jer skønne kvinder til selv, at finde jeres indre guru frem og få et liv med endnu mere velvære, nydelse og overskud.

Yoga on the go

Ofte, er jeg meget på farten og derfor kan det være svært at få en yogatime presset ind. Derfor bruger jeg bl.a. også app’en ”Daily yoga”. Jeg har også kørt et skønt forløb på stressguide.dk, hvor du også får råd til vejrtrækning, kost og meget mere.

Namasté 🙏🏻

2 replies
  • Tanja Gregersen says:

   Hej Birgitte,
   Vores kampagneæske er en æske vi har lavet i samarbejde med Globale Climate Institut. Dvs. hver gang, du køber en kampagneæske, bliver der plantet et træ i Khasi Hills i Indien. Du kan købe dem inde på miild.dk 🙂

   Kh Tanja

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.