Den store Miild-penselguide

Dine pensler er dit vigtigste værktøj, når du lægger makeup. En god pensel er afgørende for resultatet og har stor betydning for hvordan produkterne lægger sig. Vores pensler er håndlavede af de fineste, syntetiske hår. De er bløde og designet til at gribe produktet. Vi har valgt at lave alle vores pensler af syntetiske hår, da dette er det mest hygiejniske og allergivenlige valg samtidig med at kvaliteten er høj. Men hvilke pensler bruger man egentlig til hvad og hvorfor? Det bliver vi klogere på i dette post, hvor vi én for én gennemgår alle Miild-pensler. 

Kabuki Brush 

Denne børste er optimal til påføring af mineralpudder og alle mineralbaserede makeupprodukter. Den er nemlig udviklet til at kunne knuse mineralerne, så de blender smukt og naturligt ind i huden. Du kan bygge dit produkt op til en høj dækkeevne ved at påføre produktet med børsten igen og igen. Du kan også bruge børsten til fiksering eller mattering af din concealer og/eller foundation ved at duppe produktet på din hud.

Skin Coverage Brush 

Skin Coverage Brush har en fantastisk kombination af et rundt, spidst og kompakt penselhoved. Dette gør, at den er ideel til ikke kun foundation og concealer men også pudderprodukter. Du kan let bygge dit produkt op til den ønskede dækkeevne med denne pensel.

Med det spidse hoved kan du virkelig komme omkring helt små områder, som øjenkrog og næse med din concealer og/eller foundation. Dup produktet på for højeste dækkeevne. 

Blender Brush

Blender Brush er, hvad ligger i ordet, perfekt til at blende diverse produkter sammen. Den er en hypermultifunktionel pensel, og vi bruger den til alt mellem himmel og jord – lige fra blending af øjesnkyggelooks til cocealerpåførsel på små områder, der kræver ekstra høj dækkeevne. 

Blender Brush er et musthave i makeupkollektionen og er helt genial til at skabe en smuk og naturlig base i samspil med vores Concealer Duo. Du kan både bruge Blender Brush i lette cirkelbevægelser eller duppe den på huden. Mulighederne er mange og resultatet vil variere alt efter, hvilken teknik du bruger. 

Skin Blender Brush 

Med Skin Blender Brush opnår du en smuk, naturlig finish. Den er først og fremmest beregnet til at påføre foundation og concealer i et let og tyndt lag, så det færdige resultat er helt naturligt. Den kan også bruges til at påføre mineralpudder, hvis du ønsker et meget let lag, der giver en mat finish uden nødvendigvis at tilføje ekstra dækkeevne.

Derudover kan du bruge den til at påføre blush, highlighter og bronzer. Den er nemlig lavet til at blende netop de produkter du ønsker lækkert ind i huden, så der ikke er nogen skarpe kanter. Vi elsker, at denne pensel kan bruges til at påføre så mange af vores makeupprodukter. Husk at det skal være sjovt og kreativt at bruge pensler.

Multi Cheek Brush

Multi Cheek Brush er en helt uundværlig pensel i vores bog. Den er perfekt til at føre dimension tilbage i ansigtet, når du har færdiggjort din base. Multi Cheek Brush føles med sine ekstra bløde hår luksuriøs at påføre produkter med og er super nem at arbejde med. Brug den til kontur ved kindben, kæbe og pande, blush på æblekinden eller fuldend dit look ved at bruge den til dine shimmerprodukter såsom highlight og bronzer. Du kan lege med intensiteten af farven, på det produkt du påfører, ved at justere hvor langt inde du holder på penslen. Jo længere inde du holder jo mere produkt får du på ansigtet. Kun fantasien sætter grænser i arbejdet med denne skønne pensel.

Eyebrow and Liner Brush 

Bryn kan virkelig fungere som prikken over i’et ved et hvert look. Det er en nem måde at løfte og markere ansigtet og derfor er en Eyebrow and Liner brush selvfølgelig uundværlig i vores optik. Brug kammen til at redde brynet igennem og påfør herefter dit brynprodukt med skråpenslen. Eyebrow and Liner Brush kan både give et helt skarpt brynlook eller skabe diskret naturlig fylde, de steder du synes mangler. Ud over lækre bryn kan du bruge denne pensel til at skabe en hvilken som helst liner. Om det er en tynd liner langs vippekanten, for at markere og give vipperne fylde eller en skarp winged liner. Prøv dig frem.  

Eyeshadow Brush 

Eyeshadow brush er god til både at påføre, blende og tone din øjenskygge. Den har bløde hår og er skrå i sit design, hvilket gør den nem at arbejde med. Læg den på den flade side for at få mest muligt produkt på og større farveintensitet. Hold den lige på for at blende og tone farven. Penslen kan også bruges til at påføre kontur og highlight på mindre områder såsom næse og overlæbe.

Vi har lavet en guide, hvor du kan se den bedste måde du passer på dine pensler når du vasker dem. Du kan se den her

Alle penslerne kan du finde her

Knus Miild

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.